V akom oblečení doma ženy obdivujú mužov?
Ženy, dámy, prosím Vás, v akom oblečení by mal podľa Vás behať chlap doma, aby sa Vám to páčilo. Doteraz som behal nonstop len v boxerkach. Som 192 cm vysoký, 96 kg, športová postava... ale sem tam som si dal k tým boxerkam aj tričko 🙂. Keďže si chcem dať do budúceho vzťahu záležať a nebyť tak jednoduchý, rád by som sa inšpiroval názorom opačného pohlavia, ako to vnímajú ženy. Viem, možno tak, aby som sa v prvom rade cítil v pohode ja...ale to by som najradšej behal holý 🙂
Za mňa, ak sú na to vhodné podmienky (bezdetný, atď), tak nahý .. alebo tu spomenutý erotický oblečok 😍😁 Ale mimo nahoty a erotiky proste klasika, tepláky, šortky, tričko s krátkym rukávom, ak je chladnejšie mikina.. Čisté, nevyťahané, bez dierok, dobre padnúce 🙂 A tiež sa pripájam tu k jednému komentáru, že pyžamo a chlap je pre mňa zvláštna kombinácia, bolo by mi to divné 😀
mne osobne by nevadilo, keby mi doma behal chlap v teplakoch alebo sortkach a bez tricka :D ale to som ja :D
Nikdy som sa nás tým nezamýšľala, asi záleží od ženy. Za mňa doma = pohodlie. Ale niektoré ženy doma chodia aj v rifliach 😅
Manžel chodí v trenírkach + tričko, tepláky sú preňho sprosté slovo aj v zime 😆
@telefon00 myslim, ze rovnaky standard ako pre zeny: pohodlne, ale tak, aby si sa nehanbil ak by k vam necakane niekto prisiel, alebo ak by si musel pre nieco vybehnut von.
Moj chodi v rifliach. V lete v kratkych nohaviciach. Ked chodieval v obleku do roboty, doma sa prezliekol - do rifli. Ma jedny teplaky a nenosi ich vobec.
@telefon00 boxerky urcite nie, ani v lete moj nebeha v boxerkach, stale ma aj kratasy a tricko/tielko. Ked je velmi horuco, tak je hore bez. A v zime? Pri nasich 20C ma chodit v boxerkach? ...teplaky a dlhe tricko
Pre mna je dolezite, aky je moj manzel vo vnutri, v srdci a nie co nosi oblecene. Od jari do jesene su to aj tak monterky ci pracovne nohavice...okrem nedele.
Už tu len chýba téma ktorou rukou je lepšie si riť vytierať pred manželkou a ktorou pred milenkou.
My budeme už 20 rokov manželia, ale ja mám rada hlavne voňavé a čisté, môj muž tiež nosí HM tričká a rifle, občas tepláky z Tesca, ale také nie tie klasická teplákovina, také čo nie sú zvnútra zateplené s má rád vrecká na zips 😁
@januska12323 presne.
Tipujem, že autor príspevku práve objavil dieru na trhu a chystá sa zarobiť na nejakej verzii domáceho odevu pre mužov. A táto otázka je jeho malý prieskum trhu, čo medzi babami fičí a čo by svojim mužom boli ochotné kúpiť 😀
Dámy ďakujem za Vaše úprimné názory, možno rady. Beriem si to za príklad a uskutočním zmenu. Zmena je základ života a ja tu zmenu chcem a aj uskutočním...
V obleku ako Barney Stinson, ten mal tuším aj oblekove pyžamo 😁
No a vážne, keď je to čisté, mne je to aj jedno.. budem musieť mrknúť muža, čo vôbec ma na sebe bežne cez deň, nejak som si to doteraz nevšimala 😅
@telefon00 no hlavne nie tak ako moj chlap ze nosi staré vyťahané tričká veľa x aj deravé su a že riadne diery, s hroznými obrazkami že to pôsobí na mňa anti príťažlivo. Môj má 96 kg ale iba 176cm nie športovej postavy a teda keď mi takto chodí len v trenkoch tak to nie je pekný ani príťažlivý pohľad 😅🙈 a ešte aj trenky derave koľko x....
ako keby mi 96 kg muž ale športovej postavy chodil len v trenkách vôbec by mi to nevadilo 🔥
No a teraz normálne, športové tepláky či kraťasy tričko čisté, bez dier, ;)
@denisa_deniska sú...dole na holo ako chodil môj muž pred narodením malého. Ale to som mu už zatrhla...s holým zadkom sedieť na gauči kde sedí a hrá sa naše dieťa vo fekalnom raji baktérie no to naozaj nie 🤷🏻♀️
Pokiaľ to má byť alternatíva samotných treniek, tak nejaké pohodlné kraťasy a voľné bavlnené tričko.
Ale musím sa priznať, že aj ja často chodím len v trenkách, vtedy je dôležité aspoň to, aby nič nikde nevyliezalo... 🙈
@doriiis Ja mám pekný skôr predok jak zadok haha :D
@sevrin Pred manželkou pravou a pred milenkou neviem, bo žiadnu nemam :D
@wolf_ No podľa mňa každy eroticky obliečok, čo som kde na aliexprese videl na chlapa, je vhodny tak akurat pre gaya.
Páčia sa ti napr. trička na šnurovanie? Mne sa páči na ženach všetko na šnurovanie, či už sa to šnuruje vpredu, vzadu, zboku... na chlapoch len spredu :D napr: https://mancini.sk/p/panska-letna-kosela-retro/...
@thirstymonk ja som v tomto netradičná a aj na mužoch sa dá s oblečkami alebo erotickými "doplnkami" vyhrať 😁 ale tak toto isto nie je pre každého 🙃
Tričko zaujímavé, nevídam to na chlapoch. To musí mať na niečo také chlap fakt dobrú postavu, verím že niektorým mužom sa to môže veľmi hodiť. Ale u mňa klasika v tričkách vyhráva 😁
Z môjho pohľadu disponuješ takmer ideálnou mužskou postavou.....aj keď na tých 110kg by som ťa ešte dokrmila 😁 takže za mňa osobne doma ideálne len v tých trenkách 🤗😃
@telefon00 moj muz v zime nosi teplaky, na jar a jesen kratasy, upletove, teplakove, v lete trenky a hore tricko. Polokosele su velmi pekne a pohodlne. V lete je hore holy. Hlavne sa mi nepacia trenky a ponozky. To je hnus podla mna, tato kombinacia...😅
No a holy keby behal, tak to nie, mame male deti.
@telefon00 dobre vyzerajuci chlap moze aj nahy to je jasne 😄,,ale za mna - mne sa moj paci a je sexi ked je v tielku, velmi mu to pristane a zvyrazni muzske telo a svaly,,dole - trenky,teplaky,kratase...to je fuk, ved viem co tam ma 🤗 Ale to tielko ..mnam 🤤

Inak moj svokor sa ani neunuva prezliect, ked dojdeme na navstevu (a to nemame extra blizky vztah) a trenky ma take derave a tielko take vytahane, ze aj bezdomovec by sa nad nim zlutoval a podaroval mu lepsie veci. Akoze ja by som sa tak neobliekla a pripada mi to divne, ale beriem, ze on je doma a je mu asi pohodlne 🤷