Zimná barefoot obuv so spoľahlivou protišmykovou podrážkou
Ahojte. Zháňam zimnú barefoot obuv pre môjho 4 ročného syna. Vlani som mu kupovala Protetiku a D.D.step ale problém bol ten, že tie barefoot topánky mali dosť hladkú podrážku a keď bol sneh alebo namrznuté, tak sa strašne šmýkali. Sú aj nejaké s drsnejšou podrážkou ktoré sa tak hrozne nešmýkajú? A také čo sú vhodné aj do snehu alebo člapkanice a nepremočia sa? Ďakujem
@a0 ďakujem. No niee, lebo klasické zimné topánky typu bagance s hrubou podrážkou s poriadnym dezénom sa nešmýkali. Akurát nie sú ohybné a zle sa mu v nich chodí.
@zoobaby ja mam z Polska znacku Olivier a skoro som sa zabila, ked naanezilo, nema to dezen, podla mna, vsetky sa budu smykat. Viac alebo menej. U mna je este zle to, z emi je v nich zima, odspodu. Od tej istej znacky som si kupila klasicke cizmy s hrubou podrazkou na taketo pripady, aj ked su mi uzke. Ale aspon cez priehlavok ich zapnem, nie ako lacnaky v CCC, co ani nema tvar a boli v tom noha uz pri skusani...🫣
Detom som kupila teraz v Decathlone zimne nepremokave topanky, nie je to BF, ale za mna su dost siroke a nie su az tak tvrde. Tu ich znacku. Ale BF to ani zdaleka nie je.

@zoobaby froddo, ale treba rátať, že na ľade alebo vyšmýkanom snehu sa mu bude šmýkať vo všetkom, ak mu nedáš mačky 🙂🙂.