Zimné bundy v septembri
zima nezima, september neseptember
dnes uz davam zimnu bundu...
mame tu 5 stupnov...
Ráno sme mali 3 stupne, tak som mu dala pod softshelku tenkú mikinu...na zimnú bundu je ešte čas. A teplo. Včera som videla jedno dieta v teplej bunde a bolo to divne.
@anonym_autor zimná bunda? Skôr ideálne počasie na koženú bundu - úplne postačí ak je to pravá koža maximálne kardigán pod to, ktory si poobede vyzlečieš. Poobede sa v zimnej bunde uvaríš
My sme mali 2 stupne ráno, neskôr asi 3/4 keď sme vystúpili z autobusu. A stále softshellky, a pod tým tenké tričko, tenká mikina/svetrík, a jednu vrstvu z toho vyzlečiem poobede, keď pôjdeme domov zo škôlky. A ideme 5 minút na zastávku, 10 autobusom a potom ďalších 10-15 podľa nálady a cupkania dieťaťa do škôlky.
Mne je smiešne, že akonáhle sa trošku ochladí, niektorí už vybehnú von v zimných bundách a topánkach. Potom na obed je už fakt komické to sledovať po meste jeden vo vetrovke, za ním ďalsí v krátkom tričku...Nebláznite, na zimné veci je ešte čas, existuje aj prechodné oblečenie.
Ráno sme mali 2 stupne. Zimná bunda je este odložená, vytiahla som hrubší sveter pod trenckot. Ale kludne si daj aj dve na seba, nám to môže byt jedno v com chodis
Mne je smiešne, že akonáhle sa trošku ochladí, niektorí už vybehnú von v zimných bundách a topánkach. Potom na obed je už fakt komické to sledovať po meste jeden vo vetrovke, za ním ďalsí v krátkom tričku...Nebláznite, na zimné veci je ešte čas, existuje aj prechodné oblečenie.
@janka1011 hlavne ze keď je v zime 5 stupňov tak všetci na obliekaní.. Ja nosím mikinu a na to zimnú vestu teraz a včera večer mi už bola zima... Deti mikiny a prechodné bundy, tenké legíny a na to softshellove nohavice, čiapky a su akurát..
@anonym_autor my máme ráno 7 stupňov. Deťom dávam mikinu a softhell a vestu navrch.
Môj syn je zamrznuty,jemu som už takú tenšiu zimnú vytiahla...máme chladno aj poobede
Je jesen,takze sa nosia jesenne,prechodne,nie zimne bundy.
@anonym_autor Ja už nosím od minulého týždňa zimnú.
@anonym_autor keď som dnes išla z práce a videla som baby v hrubižných pletených svetroch, ktoré ja nosím možno pri -15, aj to bez bundy, len s kožušinovou vestou, v dlhých prešívaných zimných vestách, tak som si predstavila seba, ako sa v tom potím a je mi teplo, normálne mi zostalo zle...a to som si vykračovala po ulici v tričku s krátkym rukávom. Ale hlavne že mali 7/8 rifličky, členkové ponožtičky a ľahučké tenisôčky...🤦 Čo tie nešťastnice budú nosiť v zime a mraze? Asi si navlečú barančinové fusaky😁
Veď úplne v pohode 🙂 moja mala si už aj rukavice pýta 🙂 taký zmzrlos ako ja :D tiež už som vytiahla zimné bundy :D
Ja nosím tiež zimnú bundu už teraz , a môj muž pri mne chodí v krátkom tričku 😃 on by aj v decembri chodil v krátkom tričku kebyže po ňom ľudia divne nepokukujú a ja sa trasiem ako osika 😃🙈 závidím mu tu otužilosť ale aspoň horúce letá zvládam v poriadku

@maryetta tak vy ste asi zvyknuti 🙂 kolko ste mali st
@anonym_autor tiez sme vybrali prechodne bundy rano, teraz aktualne mame este len 5st a v skolke na dvore maju polotien, radsej vezmem poobede so sebou sofshellku a vymenim, ked uz bude teplejsie