icon

Zimné bundy v septembri

30. sep 2025

zima nezima, september neseptember
dnes uz davam zimnu bundu...
mame tu 5 stupnov...

Strana
z2
dzejsik
30. sep 2025
@anonym_autor

@maryetta tak vy ste asi zvyknuti 🙂 kolko ste mali st

@anonym_autor tiez sme vybrali prechodne bundy rano, teraz aktualne mame este len 5st a v skolke na dvore maju polotien, radsej vezmem poobede so sebou sofshellku a vymenim, ked uz bude teplejsie

rachel36a
30. sep 2025

Ráno sme mali 3 stupne, tak som mu dala pod softshelku tenkú mikinu...na zimnú bundu je ešte čas. A teplo. Včera som videla jedno dieta v teplej bunde a bolo to divne.

petracandle
30. sep 2025

@anonym_autor zimná bunda? Skôr ideálne počasie na koženú bundu - úplne postačí ak je to pravá koža maximálne kardigán pod to, ktory si poobede vyzlečieš. Poobede sa v zimnej bunde uvaríš

drianaa
30. sep 2025

My sme mali 2 stupne ráno, neskôr asi 3/4 keď sme vystúpili z autobusu. A stále softshellky, a pod tým tenké tričko, tenká mikina/svetrík, a jednu vrstvu z toho vyzlečiem poobede, keď pôjdeme domov zo škôlky. A ideme 5 minút na zastávku, 10 autobusom a potom ďalších 10-15 podľa nálady a cupkania dieťaťa do škôlky.

janka1011
30. sep 2025

Mne je smiešne, že akonáhle sa trošku ochladí, niektorí už vybehnú von v zimných bundách a topánkach. Potom na obed je už fakt komické to sledovať po meste jeden vo vetrovke, za ním ďalsí v krátkom tričku...Nebláznite, na zimné veci je ešte čas, existuje aj prechodné oblečenie.

nelka93
30. sep 2025

Ráno sme mali 2 stupne. Zimná bunda je este odložená, vytiahla som hrubší sveter pod trenckot. Ale kludne si daj aj dve na seba, nám to môže byt jedno v com chodis

okm221
1. okt 2025
@janka1011

Mne je smiešne, že akonáhle sa trošku ochladí, niektorí už vybehnú von v zimných bundách a topánkach. Potom na obed je už fakt komické to sledovať po meste jeden vo vetrovke, za ním ďalsí v krátkom tričku...Nebláznite, na zimné veci je ešte čas, existuje aj prechodné oblečenie.

@janka1011 hlavne ze keď je v zime 5 stupňov tak všetci na obliekaní.. Ja nosím mikinu a na to zimnú vestu teraz a včera večer mi už bola zima... Deti mikiny a prechodné bundy, tenké legíny a na to softshellove nohavice, čiapky a su akurát..

kathhii
1. okt 2025

@anonym_autor my máme ráno 7 stupňov. Deťom dávam mikinu a softhell a vestu navrch.

metoma73
1. okt 2025

Môj syn je zamrznuty,jemu som už takú tenšiu zimnú vytiahla...máme chladno aj poobede

iwesska
1. okt 2025

Je jesen,takze sa nosia jesenne,prechodne,nie zimne bundy.

metoma73
1. okt 2025
@iwesska

Je jesen,takze sa nosia jesenne,prechodne,nie zimne bundy.

@iwesska to uz davno neplati...

anonym_76d926
1. okt 2025
@metoma73

@iwesska to uz davno neplati...

@metoma73 máš pravdu, už sa nosia prechodné aj v zime. Zimné bundy nosíme už len na lyžovačky.

anonym_7530c0
1. okt 2025

@anonym_autor Ja už nosím od minulého týždňa zimnú.

maja249
1. okt 2025

@anonym_autor keď som dnes išla z práce a videla som baby v hrubižných pletených svetroch, ktoré ja nosím možno pri -15, aj to bez bundy, len s kožušinovou vestou, v dlhých prešívaných zimných vestách, tak som si predstavila seba, ako sa v tom potím a je mi teplo, normálne mi zostalo zle...a to som si vykračovala po ulici v tričku s krátkym rukávom. Ale hlavne že mali 7/8 rifličky, členkové ponožtičky a ľahučké tenisôčky...🤦 Čo tie nešťastnice budú nosiť v zime a mraze? Asi si navlečú barančinové fusaky😁

enola21
1. okt 2025

Veď úplne v pohode 🙂 moja mala si už aj rukavice pýta 🙂 taký zmzrlos ako ja :D tiež už som vytiahla zimné bundy :D

bambus123
2. okt 2025

Ja nosím tiež zimnú bundu už teraz , a môj muž pri mne chodí v krátkom tričku 😃 on by aj v decembri chodil v krátkom tričku kebyže po ňom ľudia divne nepokukujú a ja sa trasiem ako osika 😃🙈 závidím mu tu otužilosť ale aspoň horúce letá zvládam v poriadku

Strana
z2