icon

Ako obliecť deti ráno pri 5°C?

30. sep 2024

Ahoj
Ako obliekate deti ráno keď je 6 st. ?
Škôlku máme dosť ďaleko od domova na pešo
Bunda softshell postačí?dcerka je zmrzlinka 😀 Vďaka za rady.

hugoboss1923
30. sep 2024

Tielko, tričko s dlhým rukávom a zimná bunda.

danusa63
30. sep 2024

tričko, mikina, bunda, teplaky,softshellove gate

biglovemom
30. sep 2024

Tricko,mikina, a alebo vesta alebo tenka softshelka

janickacrazy
30. sep 2024

U nás bolo ráno 0. Malý išiel hrubšie rifle, tielko, tričko s dlhým rukávom, mikina, teplá vesta. Zimné bundy som ešte nevytiahla.

earlgrey
30. sep 2024

Dcéra - legíny, tričko a dlhým rukávom, prechodná bunda, tenká čiapka....

thirstymonk
30. sep 2024

Jedna vrstva nohavice - rifle, alebo hrubšie teplaky. Hore kratke tričko, tenka mikina, tenka vetrovka. Na hlavu čapicu... stači zatiaľ.

abcmajacba
30. sep 2024

Ahoj. Tenké legíny na to iné širšie tepláky ktoré jej dávam v škôlke dole, krátke tričko, tenká mikina, softvelova bunda a tenká čapica. U nás v škôlke je strašne teplo ale tiež chodíme peši 1km +-.

nikushka8
1. okt 2024

Saty, svetrik, leginy, na to softshellky alebo zateplene leginy, ktore v skolke vyzlecieme,prechodna bunda a ciapka. Tiez to mame skoro 1km

dory11
2. okt 2024

Máme 3rocnu bývame na Liptove do škôlky to máme cca 15/20minut .keď je menej 5stupnu a chladno bude nosiť dlhé tričko legíny mikina softelove nohavice a bundu nákrčník a čiapku

adonish
2. okt 2024

Dnes som prvýkrát dala tielko. Inak tricko /saty s dlhym rukavom, tenka mikina a tenka prechodná bunda. Spodok leginy a softshellove nohavice. Na hlavu tenka ciapka. Tiez mame skolku dalej, cca 25 minut peso a strašne fuka (chodime z domu par minut po 6tej), tak radšej aj tie softshellove nohavice.

11bodka11
4. okt 2024

Tielko, tricko s dlhym rukavom, mikina a nato bud softshelka alebo jesenna bunda presivana. A na spodok zateplene leginy. Neprehaname to ziadnymi zimnymi bundami v oktobri. Co by som jej potom dala cez zimu?

sono2
4. okt 2024

Ako seba. To je iných 5 stupňov ako v zime.
Normálne topánky, nohavice, tričko dlhý rukáv nejaká mikina tenšia, svetrik a bunda prešivana.