Ako obliekať prváka do školy na jeseň?
Ahojte. Ako obliekate chlapcov prvákov do školy? Rád nosí tričká s potlačou dopravných prostriedkov všetkého druhu. Potrebujem mu kúpiť tričká na jeseň a práve sa zamýšľam nad tým, či ešte kúpiť obrázkové alebo skôr niečo decentnejšie bez, aby sa mu deti neposmievali. Nohavice má vždy jednofarebné (tepláky do školy nenosí). Napíšte prosím vašu skúsenosť. Vďaka. 🙂
Syn nosí do školy podtlakové tričká ale on si fičí už roky na minecrafte, Pokémonoch a dinosauroch a podľa toho si vyberá aj tričká. Ale nevidím nič zlé ani na autách a pod. ak si to chce tvoj syn obliecť.
Podla zaujmov za mna, to su este deti, ked teda sam nebude chciet nieco ine. Nas ma napr teraz viac veci ako tie motivy, co svietia v tme, tiez ma rad auta a tarot motivy. Take rozne.
Prosím ťa dávaj mu aké chce on. Keď nebude chcieť lebo je už veľký kúpiš iné. Deti sa môžu vysmievať za hocičo, na to je učiteľka aby ich usmernila.
Môj ma 10 je piatak a sám si kúpi tričko s potlačou, samozrejme nie hasičské auto ale aj v jeho veku letia rôzne blbosti. Mikiny ma minecraft a iné nechce
@anonym_autor dinosaury a autá v tom veku nosili bez problémov, ešte aj piatak nosí. V prvej triede ešte aj Paw Patrol, tú už potom nechceli, že to je pre "malých".
Inak to, že nenosí tepláky sa môže veľmi ľahko zmeniť. U nás všetci na začiatku nosili nohavice a rifle, po tom, čo ich každú prestávku deravili na koberci a poobede ich ničili pri futbale 70% matiek to prehodnotila a chalani chodili v teplákoch 😉
Aj vacsie deti nosia s potlacou, neboj, nik sa ňmu nebude smiat, ale kupila by som aj bez potlace, ked bude nejaka prilezitost

6 aj s potlacou ale tak zalezi aka je ta potlac ci detinska... Navyse aj dospeli muzi nosia s potlacou. Teraz je dost popularny na nosenie napriklad minecraft .