Ako správne obliekať dieťa do škôlky?
Som strašne neistá v tomto, nechcem aby sa syn prehral alebo mu bola zima, kedze mi ešte relevantné nevie povedať nič... Ma 3 roky, byvame 10 minút pešo od skolky. Napríklad aj teraz u nás dosť prší, cize už mi ide v hlave ze :tepláky, tričko, mikina, co mu ostanú aj na dnuka v škôlke, a na to všetko nepremokavé gate a nepremokavá bunda s kapucňou do dažďa. Plus gumaky samozrejme. Bude to dosť? Tie nepremokavé veci neisu dáke zateplené, proste len guma, sú z lidla. Poraďte mi prosím
Môj má tenké tepláky, tričko s krátkym rukávom a mikinu na presun. Viac netreba.
Kks tricko mikina riflovka a je po mne z potu 😨
@ivik4 a este prsiplast si zabudla 😂
3 rocne predsa vie ci mu je teplo alebo zima😳
Treba sa riadit dietatom nie modrym konom.😂
Moja pred 2 rokmi, by sla v 14tich st von v tricku,teraz potrebuje navrh mikinu 🤷🏼♀️
@fantaghiro21 veď presne o Tom to je, o lokalite. Tu sa ženy hneď vysmievajú ako sú deti preoblečene a neviem čo. Ale nezaujíma ich ani lokalita ani koľko stupňov je u autorky (mohla to upresniť, to je pravda). Napríklad dnes je v Spišskej 14 stupňov, v Bratislave 22. Tak to sa dobre radi, že treba kratasy a kratke tričko. Inak, autorka, to sa najlepšie naucis ozaj sama časom, aké je vhodné oblečenie pre tvoje dieťa. Tu má každá matka iné zvyky a inak otuzile dieťa, nehovoriac o tom, že sme každá v inej lokalite a naozaj už sú tak velke rozdiely v rámci Slovenska, že tieto témy sa ani neoplatí zakladať. Väčšinou sa však mamičky rady vysmievaju ako sa tie chudatka deti uvaria atd ;)
@misicka31 pozeram ze si uz popriala pekny den niekolko krat. Keby si sa tolko nevtierala a nepisala ze sme jeble tak by bol urcite krajsi.. ale nudny, hej mas pravdu ,bavim sa na tetuske co nam tu bude nadavat bez toho aby nas poznala. . A este to aj zmazala 🥱
Uz si ten pekny den nechaj pre boha

U nás bolo ráno 10°C, vietor a dážď, takže na naše počasie by to bolo aj málo.
Riad sa vašim počasím. Každý to máme inak.