icon

Čo ste dnes obliekli deťom do školy a škôlky?

17. sep 2025

Čo ste dnes obliekli deťom do školy a škôlky pri takomto počasí ?
Západné Slovensko

Strana
z2
diewcatqoo
17. sep 2025

Juzna Morava, nedaleko zapadneho Slovenska - do skoly mal oblecene nepremokave boty, rifle, tricko s dlhym rukavom, softshellovu bundu, siltovku. Rano sme mali 9 stupnov, po dazdi, veterno.

renirv
17. sep 2025

ja mam problem obliect aj seba, vsak to vonku sa behom dvoch hodin vystriedaju vsetky rocne obdobia 😀

jazula
17. sep 2025

Hrubšie legíny, šaty s krátkym rukávom, mikina. Do skrinky gumáky a nezateplené nepremokavé oblečenie navrch, keď pôjdu von. Ale šli sme do škôlky autom, inak by jej už bola zima, zajtra dostane softshelku už navrch. Bratislava

sagitta33
17. sep 2025
@diewcatqoo

Juzna Morava, nedaleko zapadneho Slovenska - do skoly mal oblecene nepremokave boty, rifle, tricko s dlhym rukavom, softshellovu bundu, siltovku. Rano sme mali 9 stupnov, po dazdi, veterno.

@diewcatqoo Obliekla som chlapcov do školy podobne, navyše ešte aj tielka.

majlo1234
17. sep 2025

Bratislava-dlhe teplaky, kratke triko, v skolke na mikinu.

Ako vidis, co matka, to inak oblecene dieta

autor
17. sep 2025

Dávate už aj tenké čiapky ?

kiki68
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie, 15 stupnov bolo, triko mal a nepremokavu bundu

mimikarol
17. sep 2025

Okres Nitra, chodíme ráno cca 7.20 bolo cca 10C. Dala by som 10 ročnej, tenkú vetrovku, mikinu, tričko a tielko. Legíny. Chodíme autom. To isté by som obliekla aj škôlkarke. Keby chodíme peši tak tej škôlkarke aj tenkú čiapku

petronellla87
17. sep 2025

@anonym_autor teplejšie leginy, tričko s dlhým rukávom, mikina a navrch este vesta. Ale ja ju vozím autom. Okolie Piešťan, ked sme šli do skolky bolo 12 stupňov

petronellla87
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nad tým som presne ráno rozmýšľala ci dať 😅 ale nedala som. Keby chodíme peso a nie autom, tak hádam aj dam

biglovemom
17. sep 2025

Čiapku ?😟😟😟😟 az ked bude minus
Rano 10st
Leginy ,dlhe tričko a mikina

michaela789
17. sep 2025

Mladší teplaky, starší rifle, tričko s krátkym, tenká mikina na zips, softshellka., šiltovka.

autor
17. sep 2025

Dávate už všetci aj tielka ? A tričká s dlhým rukávom ?

zuzubb007
17. sep 2025

Tenké rifle, krátke tričko a mikinu to je všetko, čo bude nosiť, keď bude reálne zima? Tielko teraz určite nie a čiapka tiež nie

euka210
17. sep 2025

@anonym_autor my sme mali rano 11C...rifle, tricko, mikina. 14r siel v kratasoch, tricko, mikina. Ja mikina a este riflovka aka som zamrznuta 😁Poobede bolo teplo.

euka210
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor este sa ma oteplit, moji behaju poovede v krstasoch. Tielko a dlhe tricko az ked bude zima, este mesiac mame my na juhu cas.

euka210
17. sep 2025
@zuzubb007

Tenké rifle, krátke tričko a mikinu to je všetko, čo bude nosiť, keď bude reálne zima? Tielko teraz určite nie a čiapka tiež nie

@zuzubb007 to som si povedala, ked som vcera videla pri 19C dieta na odrazadle s ciapkou 🤦‍♀️

veronikaszabova
18. sep 2025

@anonym_autor omg... Tielko, ciapka...

Zap.Slovensko -
16r a 11r - kratase, tricko, mikina
2r - tricko, mikina a leginy

adonish
18. sep 2025

@anonym_autor chodíme peso rano okolo 6:20 z domu (mame to 20 minut) - leginky, saty s dlhym rukavom, prechodná bunda a tenka ciapka. Rano bolo 11 stupnov...

13riska13
18. sep 2025

Bratislava- leginy tricko s kratkym rukavom a mikina chodime peso do skoly (asi 5 minut od domu)

okm221
18. sep 2025
@veronikaszabova

@anonym_autor omg... Tielko, ciapka...

Zap.Slovensko -
16r a 11r - kratase, tricko, mikina
2r - tricko, mikina a leginy

@veronikaszabova my sme mali ráno 5,stupnov :D liptov,mali legíny, tričká s dlhým, mikiny a bundy prechodné + čiapky a bola im zima.. Topánky jesenné zateplene.. Posledné dni znesú ciapku aj počas dňa, u nás chodia takto detičky do škôlky už.. Cez, deň sme mali 10 stupňov

galganka
18. sep 2025

Plavky. 💪🏻 Ale úplne seriózne a vážne. 😂

barboramatus
18. sep 2025

Dievča 6 rokov - šaty krátky rukav, pančuchy, svetrík, bundička. Chlapec 9 rokov - džínsy, tričko krátky rukáv, mikina. Chodíme autom

beata_k
18. sep 2025

@anonym_autor Skolka..teplaky, tricko, bunda a vetrovka

drianaa
18. sep 2025

U nás bolo ráno 7 stupňov. Mal zateplené leginy, tričko s dlhým rukávom, na to tričko s krátkym rukávom a softshellku. Ale vozím ho ráno na bicykli, preto som pridala druhé tričko a pod prilbou mal úplne tenučkú čiapku. Keby sme išli pešo, tak má len tričko, tepláky/hrubsie leginy, a softshellku

anonym_b23c4d
18. sep 2025

@anonym_autor
Riaď sa tým, ako chodíte ráno do školy. Či je to autom, čo stojí vonku alebo v garáži, či pešo, bicyklom alebo autobusom. A samozrejme predpoveďou počasia a zdravým rozumom. Čo tu čítam niektoré názory, napr. že čiapku až pri mínusoch. Aha, hej, škôlkarovi, jasnééé... 😏

pstrap
18. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Trnava, ráno 10C. Školkarovi som dala tielko, tričko s dlhým rukávom, teplá softšelka a tepláky, tenisky, tenká čiapka. Školakovi, tielko, tričko s krátkym rukavom, mikina, softšelka, rifle, tenisky, bez čiapky. 😄 Bývame hneď pri škole aj škôlke.

pstrap
18. sep 2025
@okm221

@veronikaszabova my sme mali ráno 5,stupnov :D liptov,mali legíny, tričká s dlhým, mikiny a bundy prechodné + čiapky a bola im zima.. Topánky jesenné zateplene.. Posledné dni znesú ciapku aj počas dňa, u nás chodia takto detičky do škôlky už.. Cez, deň sme mali 10 stupňov

@okm221 Tak to už je riadna kosa teda. 🥶🥶🥶

luliu
18. sep 2025

@anonym_autor kraťase a tričko s krátkym rukavom - zs, 14 rokov

anonym_aaabe6
18. sep 2025

Inak Ba dnes poobede 23 stupňov - ja len ľutujem tie chudence v škôlkach v tielkach, ciapkach, bundách. Ešte rukavice chybaju

Strana
z2