Kde najlepšie nakúpite kvalitné bodyčka?
Žienky, kde kupujete bodyčka? Ja som dostala od švagrinej z pepca, a teda katastrofa po praní sa celé,ako keby roztiahli, alebo čo🤦♀️
Podľa mňa nie je nič horšie ako Sinsay 😅 Lupilu sme dostali, to sa tiež praním vyťahalo. A teda z týchto lacnejších obchodov sa mi práve Pepco najviac pozdáva. Napríklad šaty a body na leto obnosila dcéra naozaj že celé leto a neboli tie veci ani extra zničené (periem na 40° a žehlim, jej veci nedávam do sušičky). Inak okrem Pepca ma najviac vecí z Lindexu, Nextu, H&M a Tesca ( z Tesca sú super hlavne pyžamá)
@kika541996 tesco a lidl, inde som ani nekupovala.
V Pepcu sú celkom fajn body s Disney potlačou, ale tie klasické "pepcovské" sú dosť zlá kvalita :/
Lindex, H&M, Tesco
Body len Lindex
Za mňa najlepšie h&m a ešte next. F&F sa mi hrozne zbehli v sušičke. 😩
Lindex 🙂
@kika541996 Lindex, naj rastúce a vrubkovane. Potom Reserverd (lebo mne viac vyhovuje zapínanie na boku na patentky), Next, Name it

Na bazari 😉 ked su po jednom dietati este vhodne na predaj tak viem ze este chvilu preziju aj moje dieta 🤣🤣🤣 inak pri starsej co mam.odsledovane tak tesco sa mi ponatahovali do.sirky pepco uplne pozmensovali sinsay utiekli na kazdu svetovu stranu a lidl kaufland vobec nesedela velkost boli obrovske.za mna boli super H&M najlepsie tie malicke zavinovacie.