icon

Koľko zimného oblečenia potrebujú deti?

15. nov 2025

Kolko kusov majú vaše deti zimných bundičiek a topánok na jednu sezónu?
Určite moja nevesta bude víťaz🤣😒

Strana
z2
basska_b
16. nov 2025

My mame toho vela, ale podostavali sme to zadarmo z druhej ruky. A aj tak niekedy skoncime tak, ze tie.bundy uz nevyhovuju a musime kupit. Len ma to zatazuje, najradsej by som to vyhadzala. Aj tie tensie bundy sa v Bratislave nevynosia - zima tu udrie nahle a nahle aj odide. Moja mama miesto toho aby ma sudila, tak mi zo sekáča donesie x dalsich bund 🙏🏻

jaskolka
16. nov 2025
@anonym_738699

@anonym_autor mala ma 3 roky a snažím sa aby toho bolo čo najmenej, neviem totiž čo s tými vecami, už 3 roky skladujem haldy v pivnici, fotiť sa mi to a dávať na inzerát nechce a na postu s tým chodiť už vôbec 🙈

@anonym_738699 presne,ja som sa poučila pri synovi,kde som mala kopec maličkých vecí do jedného roka a nevedela som, čo s tým, celé krabice a vrecia boli na povale 🙈. Pri dcére som už zakázala aj v rodine kupovať čokoľvek,kým sme sa vopred nedohodli,že krstná kúpi zimné topánky, krstný bundičku a podobne. Deti veľmi rýchlo rastú a fakt nepotrebujú desať vetroviek a osem pár topánok

mia781312
16. nov 2025

Táto téma je živý príklad prečo nevesty nechodia ku svokre a 99 percent párov sa rozvádzajú 👍

maciatkolulu
16. nov 2025

Ja sa úprimne smejem,to ste toľké naleteli na toto???? Vážne🤣? Ja sa úprimne nečudujem,že sa ženám hovorím sliepka. Veď to je okaty trolik. Stale sa nadáva na svokry tak zmena ....a ono sa chytia poniektoré a ešte zanietene. 💪. Toto by mal byť modrý kurník a nie koník.

barborab1411
16. nov 2025
@maciatkolulu

Ja sa úprimne smejem,to ste toľké naleteli na toto???? Vážne🤣? Ja sa úprimne nečudujem,že sa ženám hovorím sliepka. Veď to je okaty trolik. Stale sa nadáva na svokry tak zmena ....a ono sa chytia poniektoré a ešte zanietene. 💪. Toto by mal byť modrý kurník a nie koník.

@maciatkolulu veď stačí nereagovať 😉.Ja mám občas modrého koníka ako relax po celom dni...ak sa mi chce tak prispejem (do akejkoľvek témy nech ju vymyslí hocikto)a ak nie tak nie.😉To že niekto okomentuje príspevok nijak nezasahuje do Vašej osobnej slobody nechajte tie ženy tak nech si popíšu...čítate to?evidentne áno 🙂

barborab1411
16. nov 2025
@anonym_d01359

@barborab1411 presne tak svokricka

@anonym_d01359 váš postup uvažovania je tak nesmierne mimo, až to bolí 😂😂😂😂

autor
16. nov 2025
@jaskolka

Majú jednu vetrovku do škôlky,jednu na "vonku"a náhradnú,v prípade prania. Čiže tri kusy dohromady. Topánky klasické zimné, a zateplené gumáky. Po dva kusy čiapok, nákrčníkov a rukavíc.Celkovo my všetci nemáme veľa oblečenia,prepchate skrine u nás nenájdeš 😃

@jaskolka 😉👍

Strana
z2