icon

Môže 13-ročný chlapec nosiť čierne kraťasy na pohreb?

18. aug 2024

Áno alebo nie 🤷🏻‍♀️

Strana
z4
pribinak
18. aug 2024

Nie

patka06
18. aug 2024

nie

simsalabim
18. aug 2024

Nie

lakebabe
18. aug 2024

Nedávno som bola na pohrebe a dospelí chlapi mali modré rifle a jeden teplákove kratasy🤷‍♀️ ale nie nehodía sa kratasy

egonsk
18. aug 2024

pokial bude teplota nad 27'c tak ano, aspon sa mu nespari zadok....

lentilka46
18. aug 2024

Nie, 13r uz je dost velky na to, aby tu chvilu vydrzal v dlhych nohaviciach

sara07
18. aug 2024

ako pôjdete autom kde je klima, v miestnosti kde bude rozlučka bude klima, potom ak bude vonku 10 min to snad vydrží
vela vody hlavne , za mna kratasy proste nie

fairyy
18. aug 2024

jasne a este zabky a siltovka...ale teraz vazne, viem, ze je teplo, ale dlhe nohavice urcite, tolko vydrzi hore moze mat koselu s kratkym rukavom

caroline_
18. aug 2024

@lakebabe uz sa nemusi dodrzovat dress code len cierna a vsetko zahalene

babulkomale
18. aug 2024

@caroline_ kto povedal?

lakebabe
18. aug 2024

@caroline_ no neviem podla mňa pohreb je taka udalosť, že musí aj keby som sa uvariť mala.

babulkomale
18. aug 2024

Neuvazovala som o kratasoch ani pri 5- rocnom v juli.
Vezmi prezlecko, tu hodinu vydrzi.

patka06
18. aug 2024

@caroline_ existuje ešte základná slušnosť. tá by sa mala dodržiavať stále

ukgirls
18. aug 2024

mrtveho to nevzkriesi a ver mi ze len hlupy ludia budu pozerat kto ma co na sebe .. dolezite je predsa ,ze sa pridete slusne rozlucit ... ked mne zomrel otec absolutne som nevnimala kto ma co na sebe ale vsimala som si kolkym ludom na nom zalezalo a prislo ..

ariannazara
18. aug 2024

@ukgirls presne zastarale praktiky, myslím si ze sa rieši v tom momente niečo úplne iné než to co ma kto na sebe

babulkomale
18. aug 2024

@ariannazara o to vobec nejde aby to niekto riesil, oblecenim vzdavas uctu zomrelemu, pozostalým aj celemu smutocnemu zhromazdeniu, proste je to dane a nevidim dovod to obchadzat.

really8
18. aug 2024

Ano moze ak su latkove alebo tmave riflove. Netreba riesit stare babizne ktore prisli na pohreb sudit a ohovarat.

miskakyska
18. aug 2024

@ukgirls súhlasím, až na tých hlúpych ľudí 😁

nikdenikto
18. aug 2024

Myslím, že sa to nepatrí, ale taktiež si myslím že to v týchto horúčavách nikto riešiť nebude, hlavne pri deťoch. Veď aj ženy nosia čierne saty po kolena napríklad. Slušne kraťasy sú za mňa ok

vanilkovazmrzka
18. aug 2024

Paneboze preco by nemohol? Je to dieta

henka123123
18. aug 2024

Ano v pohode..ani ja by som v tomto teple nesla v dlhych a moze si mysliet kto co chce

luccija
18. aug 2024

Nie, majú veľa ľanových tmavých nohavíc čokoľvek len nie krátke.Ale rob podľa seba podľa mna to nie je vhodné.

maciatkolulu
18. aug 2024

Samozrejme ,že môže. Zomrela mi banka,v deň pohrebu mi operovali prostrednu dcéru,rovno znara som išla na pohreb,nezvládla som lodičky,dala som si tenisky a úprimne si nepamätám,čo som mala na sebe,viem,že lodičky som skopla v aute a to je všetko a úprimne ,vážne úprimne mi bolo jedno všetko naokolo. Nuž a ja chcem,aby ja mojom pohrebe neboli všetci ako múmie. ,aby boli tak,aby im bolo dobré,aby spomínali,smiali,plakali a nie zháňali obleky a varili sa 30stupnoch. To mi príde malomestiacke už. Samozrejme záleží aj od toho,kto je pochovaný atď.... Ale za mňa čierna krátke nohavice,košeľa,opasok,traky alebo tak,je úplne ok

lavender94
18. aug 2024

Nie je to škôlkar, aby tú hodinu neprežil. Na kar ak pôjdete môžeš už podľa mňa zobrať nejaké elegantnejšie. Veď nemusí mať oblek, niečo vzdušnejšie lanové by podľa mňa vôbec nemuselo vadiť.

simsalabim
18. aug 2024

Mne je az smutno, ked citam, ze mrtvemu je jedno, ako je clovek obleceny. Kde sa vytratila zakladna slusnost? To aj na ples jedneho dna pojdeme v kratasoch?!

risolino
18. aug 2024

Ja by som nedala... ale syn nema problem, vie, co kde obliect... aj teraz v lete, aj dnes, aj kazdu nedelu nosi dlhe nohavice do kostola. Aj manzel nikde nenosi kratke... jedine doma a na zahrade... a nikdy sa nestazuje.

mamamasama
18. aug 2024

Posledna vec, ktoru by som na pohreve riesila je ta, ci bude mat 13 rocny chlapec kratasy v 30° 😳🤦🏻‍♀️

alickapusinka
18. aug 2024

určite nie kratasy na pohreb .

betulinka1
18. aug 2024

Ano

jazula
18. aug 2024

Ja pohreb vnímam ako poslednú rozlúčku, vyjadrenie úcty, v kraťasoch by som sa necítila dobre. V dnešnej dobe to už ani hodina nie je…
Ale je fakt, že skoro vôbec nepamätám, kto mal čo na sebe na poslednom pohrebe. Len nech to nie je niečo vyslovene rušivé… Tuším tam mal vtedy niekto aj svetlo sivú košeľu alebo tak a nerušilo to na tú chvíľu tiež.
Ja by som ale aj uvažovala nad tým, chalana na pohreb vôbec neťahať.

Strana
z4