Nosia deti stále bavlnené pančuchy?
Dávate deťom ešte také klasické bavlnené pančuchy, alebo sú už prekonané. Mne stále pripadajú že sú najpohodlnejšie. No veľa ich už deti nenosia.

@sagitta33 moze ti byt jedno co sa nosi a co nie ked su ako spodna vrstva a dietatu su dobre a pohodlne
U nas napriklad, ked maju lesny den, pancusky nemozu byt, musia mat volne nozky cize leginy atd. No popravde kupujem mu bambusove napr od UNUO alebo ked bol mensi z MOE tie hrube, inak skor termo alebo merino leginy alebo proste len teplaky a na to von softshellky.
Náš má 2,5 roka a pančuchy mal na sebe asi 2 krát v živote 😃za mňa mega nepohodlný kúsok oblečenia, keď potrebujem, tak mu dám leginy pod nohavice
@kaca222 U nás v škôlke deti mať pančuchy môžu, ja ráno dávam aj kraťasy cez ne, ale popoludní je väčšinou len v pančuchách.
Ja skôr chcem vedieť či dávate aj starším deťom v škole takýto bavlnený pančuchy, pretože ma pripadajú veľmi príjemné a sú vhodné aj pre alergikov. Syn je štvrťák a vraj taký pančuchy už nikto nenosí.
U nas v skolke ked chces dietatu nehat pancuchy.musis mu na ne dat kratase alebo dievcatam suknu..bez toho nemoze byt len v pancuchach..moji nosia spodky pod oteplovacky ked sa chodia sankovat.inak nic 🙂
@henka123123 Áno, niekde to tak v škôlke býva. Staršie je už v škole a tam nie je len v pančuchách ale má cez ne nohavice.

@sagitta33 No ja som davala od narodenia synovi bavlnene pacusky na trakace, bol cas ked ine ani nechcel, v tom chcel aj spat 😅,este aj na leto sme mali kratke prevedenia 🫣. Cca. asi pred mesiacom mi ich zacal ale odmietat a povedal, ze on je uz velky a on chce uz iba nohavice 🥹. (Ma 2,5 roka)
Ale inac to aj za mna bola najpraktickejsia a najpohodlnejsia vec na svete a teda ked ideme von do zimi, tak stale davam klasicke pancusky 😁.