icon

Nosia deti stále bavlnené pančuchy?

sagitta33
3. feb 2025

Dávate deťom ešte také klasické bavlnené pančuchy, alebo sú už prekonané. Mne stále pripadajú že sú najpohodlnejšie. No veľa ich už deti nenosia.

Nosia deti stále bavlnené pančuchy?
oceanahory
3. feb 2025

@sagitta33 No ja som davala od narodenia synovi bavlnene pacusky na trakace, bol cas ked ine ani nechcel, v tom chcel aj spat 😅,este aj na leto sme mali kratke prevedenia 🫣. Cca. asi pred mesiacom mi ich zacal ale odmietat a povedal, ze on je uz velky a on chce uz iba nohavice 🥹. (Ma 2,5 roka)
Ale inac to aj za mna bola najpraktickejsia a najpohodlnejsia vec na svete a teda ked ideme von do zimi, tak stale davam klasicke pancusky 😁.

independent_woman
3. feb 2025

@sagitta33 moze ti byt jedno co sa nosi a co nie ked su ako spodna vrstva a dietatu su dobre a pohodlne

beata_k
3. feb 2025

@sagitta33 Existuje uz mnoho funkcnych materialov. Pancuchy mi uz pridu neprakticke. Zbytocne vela vrstiev a detom je v tom v MS/skole horuco.

pato88
3. feb 2025

U nas napriklad, ked maju lesny den, pancusky nemozu byt, musia mat volne nozky cize leginy atd. No popravde kupujem mu bambusove napr od UNUO alebo ked bol mensi z MOE tie hrube, inak skor termo alebo merino leginy alebo proste len teplaky a na to von softshellky.

jesenzima
3. feb 2025

@sagitta33 moje deti pančuchy nikdy nemali. Ak treba druhú vrstvu, obliekame termo prádlo..

sagitta33
autor
3. feb 2025

@beata_k Mladši je v škôlke iba v pančuchách, školák ich má pod nohavice ale horúco mu nie je.

kaca222
3. feb 2025

Náš má 2,5 roka a pančuchy mal na sebe asi 2 krát v živote 😃za mňa mega nepohodlný kúsok oblečenia, keď potrebujem, tak mu dám leginy pod nohavice

beata_k
3. feb 2025

@sagitta33 Ja povazujem pancuchy za spodne pradlo. Moj skolkar ma teplaky a na to zateplene sofshelove nohavice. V skolke je v teplakoch. A ani nik zo spoluziakov nie je v pancuchach. Vsetci maju teplaky. Dievcata leginy.

euka210
3. feb 2025

@sagitta33 su dobre, jeden syn chcel len tieto nosit v zime.

hygienka
3. feb 2025

@sagitta33 ja dávam deťom pančuchy.
Teraz nie sú mrazy, tak ma tepláky a kombinézu. Keď boli mrazy tak nosil aj pančuchy.
@beata_k u nás ani nemôžu byť v pančuchách v triede.

sagitta33
autor
3. feb 2025

@hygienka U nás mrázy sú, tak pančuchy nosia aj 9 ročný, inak mu je zima aj v škole.

sagitta33
autor
4. feb 2025

@beata_k Áno pančuchy sú spodné prádlo, ale u malých detí v škôlke, alebo doma to neriešim.
@euka210 Aj naši ich nosia radi, ale v škole je syn vraj jediný kto má ešte takéto pančuchy.

kaca222
4. feb 2025

@beata_k súhlasím, v niektorých škôlkách ani nedovolia aby boli deti iba v pančuchách. Za mňa je to tiež spodné prádlo a teda do školky nevhodne

sagitta33
autor
4. feb 2025

@kaca222 U nás v škôlke deti mať pančuchy môžu, ja ráno dávam aj kraťasy cez ne, ale popoludní je väčšinou len v pančuchách.
Ja skôr chcem vedieť či dávate aj starším deťom v škole takýto bavlnený pančuchy, pretože ma pripadajú veľmi príjemné a sú vhodné aj pre alergikov. Syn je štvrťák a vraj taký pančuchy už nikto nenosí.

zuzulip
4. feb 2025

@sagitta33 Ja mám škôlkarky a teraz keď nosili zimné overaly, tak pod to som dávala len pančuchy a kraťasy.

euka210
4. feb 2025

@sagitta33 moji v skole uz pancuchy nenosili, uz nechceli, kupovala som najmensie spodky. My sme na juhu, zima slaba, v skole maju velmi teplo, tak spodky do skoly uz ani nenosia, maju len hrubsie rifle. To by muselo byt pod -5 aby som ich nutila si dat spodky do skoly.

sagitta33
autor
5. feb 2025

@euka210 U nás teraz ráno okolo -10.❄

henka123123
5. feb 2025

U nas v skolke ked chces dietatu nehat pancuchy.musis mu na ne dat kratase alebo dievcatam suknu..bez toho nemoze byt len v pancuchach..moji nosia spodky pod oteplovacky ked sa chodia sankovat.inak nic 🙂

sagitta33
autor
5. feb 2025

@henka123123 Áno, niekde to tak v škôlke býva. Staršie je už v škole a tam nie je len v pančuchách ale má cez ne nohavice.