Skúsenosti s menštruačnými plavkami pre mladé dievča?
Ahojte žienky, chcela by som sa vás opýtať, že či nemá niektorá z vás skúsenosť s menštruačnými plavkami. Mám 15 ročnú dcéru (ide jej 16. rok), menštruuje od 13 a stále nemá pravidelnú menštruáciu a tak sme nemohli naplánovať dovolenku...Za chvíľu ideme na dovolenku a má PMS, bolí ju podbruško atď..., takže to pravdepodobne vyjde na dovolenku. Zväčša jej trvá menzes 6 dní a tak by ho mala prakticky celú dovolenku. Bojí sa zaviesť tampón, má strach ze si ho nedá dosť hlboko a pretečie a bude ju to bolieť alebo že sa jej utrhne šnúrka alebo si prepichne panenskú blanu, jednoducho si nechce a nedokáže nič zaviesť do seba. Má menštruačné plavky, ale čítala som, že je to skôr ako poistka, napríklad keď ju má dostať a práve sa bude kúpať tak že jej to trocha zachytí alebo keď jej pretečie tampón alebo tak nejak. Nechcem jej dávať žiadne tabletky, nakoľko jej nechcem v mladom veku rozhadzat cyklus a ani keď bude staršia jej to nechcem dávať, lebo podľa mňa nie je správne a zdravé takto nejako umelo zasahovať do organizmu.... Čítala som niečo o citrónoch, ale na niekoho to má opačný efekt alebo to nezaberá, takže to nejdem teraz riskovať. Takže by som sa chcela spýtať, že či nemáte skúsenosti s menštruačnými plavkami. Viem, že sú aj tampóny s aplikátorom, ale ten tiež treba zaviesť do určitej hĺbky, bohužiaľ to nefunguje len tak, že sa to priloží zvrchu a aplikátor to dá na správne miesto 🙂
@kataka10 kolko stali v zlave?
@maminatimka 30eur
@julca777 a ešte doplním,preto som kupovala Perties a nie lacnejšie značky,lebo Perties sú aj na silnejšie krvácanie a nič neprepustia..Mala ich vyskúšané známa a potvrdilo sa nám to,dcéra mala MS 4 dni z dovolenky a cely tento čas sa kúpala v mori,dala spodok menštruačných plaviek,vrch bežných plaviek a aj to vyzeralo ako komplet a v pohode sa kúpala..
@irama29 prosím ta, ktoré presne mala. Lebo potrebujeme tiež na začiatok t

@riyadh aj moja chcela skúsiť aj skúšala, ale nešlo to.....