icon

V akej cene kupujete mikiny a svetre?

25. nov 2023

Zamerne nepíšem malé deti. Zaujima koľko ste ochotný dať na seba, dieťa, manžela za mikinu či sveter. Dcéra si vypýtala mikinu pod stromček (ako ten drahší, väčší darček) za 150 eur (teraz v akcií). Čo si o tom myslite? V akých cenových reláciách sa pohybuje vy za takýto vrchny kus oblečenia?

miskakyska
25. nov 2023

... za zimnú bundu nedám toľko... už 20 e sa mi zdá moc za kúsok handry😁a za rovnaký označkovaný kúsok nie som ochotná platiť ... dá sa pekne,štýlovo a celkom kvalitné nahodiť ak za super ceny...

tianna
25. nov 2023

@summer23456 mám už roky Ragwear a Alife&kickin. Neviem ako stoja teraz, ale viem že pred tými pár rokmi ma jedna vyšla okolo 24€ a druhá 28€ sa mi zdá. Treba skrátka vystihnúť výpredaj na About you.

janage
25. nov 2023

Inak mame doma jednu nezničiteľnú flisku čo koluje po rodine už hádam 20 rokov. A dcéry sa v škole pýtali odkiaľ má takú super mikinu. A nie je to žiaden drahý ani značkový kúsok.

zorkahorka
Autor odpoveď zmazal
anika
25. nov 2023

70 eur max pre syna, aj pre mna, radsej dobre topanky v tej sume, pripadne bundu

zorkahorka
25. nov 2023

Moj muz ajtivne sportuje, takze si kupuje drahsie sportove veci. Ale za mikinu 150 eur je moc. Myslim,ze kupuje za cca 50 eur, svetre tiez. Ale - zarobi si na nu a ma ju na niekolko rokov. Ale detom? Urcite nie. Vyrastu z nich. Mam deti 3 a 6 a mikiny maju do 10 eur, viac nie.

zmrzlinka2021
25. nov 2023

@summer23456 ja som v tomto zla vzorka, keďže 95 % času nosím šaty a sukne, ale zatiaľ sme spokojní s tomy Hilfiger

jj298
Odpoveď bola odstránená
summer23456
25. nov 2023

@zmrzlinka2021 dakujem

mandzula
25. nov 2023

Ja cakam, kym bude v GymBeam ako darcek k proteinu.🙂

summer23456
25. nov 2023

@tianna ďakujem,pozriem

mandzula
25. nov 2023

@jj298 toto vsak az tak nezavisi od prijmu, skor od priorit.

dadka1997
25. nov 2023

Zaleží to od okolností, ak je to dieťa, ktoré rastie, tak určite vyrastie aj z mikiny... ak je to nenáročný pubertiak, tak mozno po dohovore s nim, by som mu to splnila.. ak teda chce darcek a tuzi po tej mikine tak mu ju kúp, ale ziadne ine darceky uz nie... ved to nie je 500 eurový telefón, alebo tablet ..

jj298
Odpoveď bola odstránená
mandzula
25. nov 2023

@jj298 jasne, kto aktivne sportuje, to je ine, ale na bezne nosenie, bez extra funkcii staci aj lacnejsia. Ja napriklad prijem, o ktorom pises, vacsinou mam, no odmietam platit zbytocne vela len preto, ze na beznu handru niekto capne znacku. A povedzme si pravdu, o to bezne pri tychto handrach (nie funkcnych, sportovych) vacsinou ide.

mikadooo
25. nov 2023

Do 50eur som ochotná dať ako darček. Dcéra má ale len 12, možno v 14-15 už budú ináč hranice posunuté. 150e za jednu mikinu mi príde príliš. Nie je to o tím, že by sme na to nemali. Ale príde mi to čistá hlúposť vyhodiť toľko e za jednu mikinu.

zuzuliennka1
25. nov 2023

@jj298 ale tu nejde o bundu ale o obyc. mikinu. Bundy sa pohybuju predsa v uplne inych sumach a dat 150 za bundu je uplne nieco ine ako 150 za mikinu. porovnavas odlisne veci

jj298
Odpoveď bola odstránená
mclissa
25. nov 2023

Mikinu max. 70£ a to za 150£ uz kupis kvalitnu supravu. Za mikinu 150 je veru dost. A este po zlave. Ja by som nikdy nedala tolko za mikinu. Ale moj manzel ano. On si kupuje aj drahe zimne bundy, co mne sa len koliecka otacaju. Ale ano kvalitne. Tuto uz by som sa skor pytala, ci si to mozete dovolit. Verim, ze za 150 mikina uz musi byt kvalitna a dcera to bude mat na par rokov.

simsalabim
25. nov 2023

Do 30€ za mikinu. Za vlneny sveter ci bundokoselu (vlna, kasmir, merino…) do 120€. Nastastie u nas si nikto na znacky nepotrpi.

katulkagajdos
25. nov 2023

Dala by som ak je to udržateľná značka a kvalitná- sa mi paci ako to raz zhrnula módna stylistka- ide o cenu / počet oblečení, mám napr mikinu za 120€ a mám ju viac ako 7 rokov tj počet oblečení deleno cena bola v tomto prípade urcite lepsia kúpa ako nejaká mikina za 20€ z teranovy.

olimuc
25. nov 2023

Nemam teenie ale 150€ za mikinu by som nedala. Skus dat fotku mikiny …potom sa lahsie napise, ze ci je pekna nadcasova a nositelna alebo len nejaka handra ktora je momentalne in

harrisson
25. nov 2023

Okolo 20e

zmrzlinka2021
25. nov 2023

@jj298 aj ženy zarábajú 3 litre, neponizuj ich, že musia mať muža podnikatela

jj298
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
25. nov 2023

Mám puberťáka a viac ako 35€ mu nie som ochotná dať na takéto imidžové kraviny. Dobrá vec sa dá zohnať aj za lacnejší peniaz.

zmrzlinka2021
25. nov 2023

@jj298 lenže ľudia vo práve sa niekam vypracovali, snažia sa väčšinou rozumné hospodáriť s peniazmi

miskakyska
25. nov 2023

@jj298 aby si nebola niekedy prekvapená, aké šmejdy skrývajuce sa pod značkou nosíš 😁

kikazoe
25. nov 2023

sebe bežne od 5 € do 90€ .... mixujem sekáč, klasické obchody a pár kusov mám aj handmade či od slovenských dizajnerov 🙂 najdrahšia je z charitatívnej akcie- za tých 90 €, všetky € išli na dobru vec, nebolo mi to vôbec ľúto, podporím ich zase. a dcéra? bežná cena aj s poštovným ( objednávam jej z UK či z Japonska ) okolo 35€m kúsky značiek tu neznámych alebo tiež handmade či smart bis. na vianoce chcela mikinu ( štýl kawaii), štucne a rukavice- pošli sme sa krásne do 50€

drakvak
25. nov 2023

Max 50€ som dala za mikinu od youtubera kedysi pre syna, pár týždňov ponosil, potom začal byť “in” iný youtuber a už ju nechcel 🤷🏻‍♀️ Tak odvtedy len “no name” mikiny neutrálne kupujeme…