Aká je najlepšia masť na bradavky?
Ahojte žienky , chcem sa vás spýtať , som 36 tt taška do pôrodnice ako tak zbalená, chýba mi len masť na bradavky . Neviete mi nejakú poradiť o ktorej ste s vlastnej skúsenosti presvedčená že je dobrá ? 🙂
Aj ja môžem odporúčať materské mliečko,teda vlastne kolostrum trošku vytlačiť rozotrieť a nechať zaschnúť.osvečilo sa mi to pri oboch detičkách a to sa mi spustilo mliečko v oboch prípadoch až na 4 deň...predišla som tak prasklinám tak super... 🙂
Bepanten
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6419688... mamičky prosim kliknite na fotku a dajte like moc dakujem🙂
@drobec_l ved pokial budete mat dobre prisatie tak ju potrebovat nebudes 🙂 mne osobne ked som mala zapalene bradavky velmi pomohla calciova vsetky ostatne boli na dve veci akurat ze mi dlhsie trvalo hojenie...
odporucam bepanthen. pomaha, je "neskodny". dokonca ho pred kojenim ani nemusis umyvat.
cisty Lanolin alebo este velmi odporucam silikonove bradavky.... 🙂
ja som pouzivala Bepanthen aj pre seba aj pre drobca na zadok, takze 2v1🙂
ahojte, a bepanthen treba pred kojením zmývať?
z dm-ky babylove
dmka Babylove Ma-ma
Dmko
jednoznacne 100% cisty lanolin.najlepsie Multi Mam lanolin. od dm to je o nicom..nie je to cisty lanolin.mala som,ale najlepsie bol vzdy cisty lanolin. pred dojcenim naniest a aj po dojceni.ma velmi rychlu hojivu schopnost. vpodstate treba mat bradavky vzdy namazane,tak zarucis rychlejsie hojenie. multi mam okolo 20e a lacnejsi je od medely cca za 10e. netreba sa nechat ulakomit a kupit lacnejsi za a hlavne nie cisty lanolin,to potom nema taku hojivu schopnost ako cisty lanolin. mam vyskusane po dvoch detoch.
Multi mam lanolin!!! Netreba zotierat, uplne super podla mna sa to za tu cenu oplati 🙂 bradavky mi staci natierat raz za 2 dni 🙂
@vierkau jedná a tá istá: http://www.bepanthen-sk.sk/mast/bepanthen-mast/
aj ja odporúčam multi mam lanolín, odskúšané pri dvoch deťoch na 100% 🙂
Ahoj.jednoznacne odporucam lanolin od lansinoh.je sice drahsia a malicka ale skvela.krasne zahoji popraskane bradavky alebo trhlinky 🙂
ahoj, ja na bradavky používam bepanthen extra masť. Je jemný, hydrataćný..regeneruje popraskané bradavky., 🙂 🙂
Bepanthen alebo lanolin
Lanolin
Ja som používala homeopaticku masť cicaderma.Ale zo začiatku len materské mlieko a kalciovu masť,lebo sa mala vždy zlé prisala.Ale cicaderma super,natierala som si s nou aj zlatú žilu a susku zašitú a za týždeň všetko zahojene.Ono treba skúsiť,zbytočne si nedávať nic,uvidis možno nebudeš potrebovať nic.Kalciovka sa umýva a tu cicu som si neumyvala.Všetko bolo ok.
Ja som skusala kombinaciu jemneho umytia vlaznou vodou, naniest kvapku materskeho mlieka a osetrit Bepanthen Extra mastou. Niektori radia ,,vetrat,, bradavky ale mne bola jednak zima a jednak som mala pocit, ze ich to opat len viac vysusuje a potom praskaju a bolia, takze som pouzivala aj jednorazove vankusiky a nosila podprsenku na kojenie🙂
V DM mastička na prsia, to bol pre mňa taký zázrak po 3 mesiacoch neprestajných bolestí.
Skusala som cicadermu na odporucanie lekarnicky ked nepomahala vymenila som ju za bepanthen extra - ten som si ani nemusela zmyvat pocas kojenia.
Ja používam na bradavky bepanthen care je skvely na noc si ich natriem nemusim umyvat a do rana sa mi ulavi.
Ahoj, ja som pouzivala pri troch detoch pravidelne (aj ked hlavne je to bolestive pri prvom dietati) Avent krem na bradavky. Poradili mi ho v lekarni Dr. Max, lebo sa nemusi zmyvat predtym ako dieta saje. Ked som mala velmi bolestive a popraskane bradavky na zaciatku, davala som si aj Bepanthen, ten dobre pomaha, ale musi sa umyt.

@heni79 No veď už som kupila niečo , uvidím čo mi povedia v pôrodnici keď sa opýtam 🙂