icon

Aké zdravotné problémy sa vám vyskytli po tehotenstve?

3. sep 2023
marianarem
3. sep 2023

Mne sa objavila histaminova intolerancia a zhorsil sa mi zrak.

p.j.jacky
3. sep 2023

Ahoj mna bolel kĺb ale myslela
Som si že platnicka aj po 4 rokoch mi zistili má rengene že mám vybočenie pravého bedrového kĺbu do láva o 1,4 cm

nikpa
3. sep 2023

Reflux, posunutá platnička

bobbly
Autor odpoveď zmazal
evinarat
6. sep 2023

Ahoj, po prvom pôrode som mala periódu až 7-8 dní, veľmi silnú, hemoroidy. A vychádzala som sa zo všetkého čo bolo kyslé, aj sirup

ailiba
6. sep 2023

Silnejsia ms, bolesti zmizli, ale obcas migreny (asi z nevyspatia), po 2. Dietati aj bolest chrbta. Ale este je to len rok po 2. porode, tak sa to este mozno zmeni. Este mi skuceraveli vlasy🤷‍♀️, predtym boli rovne a stmavli.

niky30
6. sep 2023

Vysoký tlak

angela85
6. sep 2023

Bolesti bedrových kĺbov, panvové dno mám vytlačené, znížená činnosť štítnej žľazy, padla mi klenba na chodidle a na jednej nohe sa mi spravil suché miesto - ekzem

megan777
6. sep 2023

@ildiko36 aj ja som rodila v 42rokoch a len chrbtica ,porod a tehotenstvo ukazkove akurat chodim častejšie cikat,prveho som rodila v 30ke a tiez bezproblemove tehotenstvo predtym vaha 52 a teraz 68

cecilia29
6. sep 2023

Lepšie mam vlasy a pokožku. Menej ma boki hlava a menej ma boli MS
Horšie- imunita po treťom pôrode katastrofálna, diastaza, únava, bolestivejsia ovulácia a silná MS, vyrazne PMS , bola som chuda a teraz nedokážem schudnúť

2006_1211
6. sep 2023

Veľmi sa mi zhoršil zrak predtým som mala zrak jak jastrab a teraz nevidím podobe do tváre ani z 2 metrov musí byť tá osoba na meter pri mne aby som jej videla do tváre, bolesti nôh a chrbta a veľké sexuálne problémy

ariannazara
6. sep 2023

@cecilia29
@2006_1211 to jak keby som o sebe čítala 😅

ivik4
6. sep 2023

Komenty necitam ale ani Ti pisat nejdem 🙄

cecilia29
6. sep 2023

@ariannazara ak budes mat návod ako sa dat dokopy tak sem s nim ;)

nelili1978
6. sep 2023

Mala som zlcnikove zachvaty, po roku musel žlčník von

mtn112233
6. sep 2023

Zhoršené PMS, žalúdočné problémy, problémy v intímnom živote

top_manazerka
6. sep 2023

Po druhom porode mi uplne odišla štítna žľaza. A mám problem s inkontinenciou.

biibiana
6. sep 2023

Ahoj. Bolesti klbov som mala po 3porode take, ze som mala z toho vysoky tep a stres 😀 Ja som sa rano nevedela ani postavit na nohy, ledva som dosla ku wc niekedy aj po styroch. Preslo to, ale trvalo to par mesiacov. Urcite to prejde.

autor
6. sep 2023

Baby a bolesti akých kĺbov ste mali? Mňa bolia už aj na prstoch na ruke, nieje to nič strašné ale bolia... Členky a chodidlá ma bolia hlavne ráno a to som pomaly 7m po pôrode :(

zenulkaaa
6. sep 2023

Mne sa praveze menzes zmiernil a konecne nemam po porode pri nom bolesti.
Ale zas stale mam cosi s crevami, nafukuje ma, bolieva brucho, traviace problemy.. zatial nikde na nic neprisli.. tak neviem.

biibiana
6. sep 2023

Prepac, necitala som to cele.. a u dr. si s tym bola.? VitD uzivas? Musi byt d3+k2 to uzivaj.

zuzikak
6. sep 2023

pol roka po porode som citila vpich po spinalke, rozsirili sa mi boky (kosti), menstruacia bola o dost silnejsia a znizila sa mi imunita tak ze som sa brutalne vyhadzala lebo sa mi riadne rozvinula HIT

autor
6. sep 2023

@biibiana nebola, už mi je blbé chodiť stále k obvodnému s niečím novým :/ zatiaľ som si objednala kamzík, dnes prišiel tak som začala brať to, no neviem či pomôže

ariannazara
6. sep 2023

Ja som dnes bola u doktorky zobrala mi krv/moc. Všetko vylúčila zapal.mocovych ciest😶obličky,pecen, slepe črevo poslala ma na rehabky
Opichala milgama N a ketonal a rehabky ale kamoška mi vybavi neurológiu dúfam ze ma pošle aspoň na MR aby som vedela prečo ma tak bolia kríze a nohy. Isto mam vysunutu platnicku.

janinka112
6. sep 2023

Po prvom pôrode dna, zvýšené protilátky proti lepku, celiakia zatiaľ nezistena, ale číha za rohom, alergia na nejaký peľ,čo kvitne v júni, po druhom diastaza a šialené bolesti bedrových kĺbov a teraz v poslednom období ma pichá v krížoch, ale to mi tá bolesť z bedier vystreluje až do krížov.

thoughtfulweirdo
6. sep 2023

Po prvom ma boleli kĺby asi všetky, aj veľké, bedrové, kolená, lakte, aj malé na rukách. Odznelo to samé cca do roka. Po druhom sa mi spustil ekzém, ten sám neodznel 😬

fcuk
6. sep 2023

Stale mi padaju vlasy , aj 2 roky po porode…

alana1
6. sep 2023

zredli vlasy, mastna plet, vyrazky, pigmentove skvrny, menstruacia kazde 3 tyzdne a trva 7 dni...

petrooshka
6. sep 2023

Hernia pupku (chystam sa k chirurgovi), diastaza a teda s nou spojena bolest chrbta, zhorseny uz predtym dost zly zrak,zuby...a chodidlá 🤦🏻‍♀️

kvoli
6. sep 2023

@petronellla87 pardoon ale to ucvrknem ma pobavilo 😂😂 tiez som to mala, pomohli cviky ale tie na panvove dno velmi nezabrali, viac tie na diastazu. Držím palce