icon

Ako pomôcť bratrancovi s Helicobacter pylori?

14. mar 2025

Ahojte môj bratranec žije v Maďarsku nerobia mu tam stym nič chlapec sa tým trapy je mu dosť zle čo by ste poradily aby mu bolo kus lepšie prosim

stanulienkat
14. mar 2025

Bratranec nech ide k lekarovi a nech si vygoogli dietne opatrenia. A bude mu aj dva kusy lepsie.

autor
14. mar 2025

@stanulienkat bol u lekára nič mu nedal nato teraz človek si musí liečbu nasadiť podľa googlu aj zistiť čo nám je len cez google

autor
14. mar 2025

@stanulienkat to je smutne paru rokov do zadu lekár vedel čo nasadiť atd. A teraz 🙈🙈

nyusika
14. mar 2025

Bratranec nech navstivi lekarovi.

teraz podme k vacsiemu problemu - ako tebe pomoct s gramatikou 😀

simsalabim
14. mar 2025

Ak to lekar naozaj "nevie" treba mu vytlacit clanok z odborneho caspoisu a ukazat preco to treba liecit a AKO.

andreakotesova
14. mar 2025

Skús mu kúpiť Helicid (dá sa kúpiť aj bez lekárskeho predpisu, no s menším počtom tabletiek) https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/pediate...

autor
14. mar 2025

@nyusika nerieš tu gramatiku slečna alebo pani ak by si žila toľko rokov v zahraničí tak by si natom lepšie nebola netreba hneď súdiť každého hneď a robiť zo seba múdreho človeka ak by si písala ty po anglicky a by si mala tak chyby tak určite by som ti ani také niečo nenapísala lebo mám v sebe charakter a po druhé nechcela by som byt “akoze zaujímavá” nesuš ľudí podľa gramatiky a lekár takýto lekár ktorý nechce pomôcť je…

autor
14. mar 2025

@andreakotesova skúsim mu to povedať aby si to počítal od tety tá mu pošle poštou k nemu domov

nyusika
14. mar 2025

Ďalšia rozkoš vo mne 🤣🤣🤣

lulu2014
15. mar 2025

Niektori sa liecia prirodnou cestou, moze pomoct aj spominany Helicid
Ale idealne dat si kombinaciu ATB . Tie sa beru 2t a mohol by mat pokoj. Mne to pred rokmi pomohlo a zatial je to ok. Drzim palce. Su to nechutne bolesti zaludka…

mantilka
15. mar 2025

Mne pomohlo len gastro vyšetrenie 2kombinacia antibiotík k tomu entizol a probiotiká.