Ako pomôcť bratrancovi s Helicobacter pylori?
Ahojte môj bratranec žije v Maďarsku nerobia mu tam stym nič chlapec sa tým trapy je mu dosť zle čo by ste poradily aby mu bolo kus lepšie prosim
@stanulienkat bol u lekára nič mu nedal nato teraz človek si musí liečbu nasadiť podľa googlu aj zistiť čo nám je len cez google
@stanulienkat to je smutne paru rokov do zadu lekár vedel čo nasadiť atd. A teraz 🙈🙈
Bratranec nech navstivi lekarovi.
teraz podme k vacsiemu problemu - ako tebe pomoct s gramatikou 😀
Ak to lekar naozaj "nevie" treba mu vytlacit clanok z odborneho caspoisu a ukazat preco to treba liecit a AKO.
Skús mu kúpiť Helicid (dá sa kúpiť aj bez lekárskeho predpisu, no s menším počtom tabletiek) https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/pediate...
@nyusika nerieš tu gramatiku slečna alebo pani ak by si žila toľko rokov v zahraničí tak by si natom lepšie nebola netreba hneď súdiť každého hneď a robiť zo seba múdreho človeka ak by si písala ty po anglicky a by si mala tak chyby tak určite by som ti ani také niečo nenapísala lebo mám v sebe charakter a po druhé nechcela by som byt “akoze zaujímavá” nesuš ľudí podľa gramatiky a lekár takýto lekár ktorý nechce pomôcť je…
@andreakotesova skúsim mu to povedať aby si to počítal od tety tá mu pošle poštou k nemu domov
Ďalšia rozkoš vo mne 🤣🤣🤣
Niektori sa liecia prirodnou cestou, moze pomoct aj spominany Helicid
Ale idealne dat si kombinaciu ATB . Tie sa beru 2t a mohol by mat pokoj. Mne to pred rokmi pomohlo a zatial je to ok. Drzim palce. Su to nechutne bolesti zaludka…
Mne pomohlo len gastro vyšetrenie 2kombinacia antibiotík k tomu entizol a probiotiká.

Bratranec nech ide k lekarovi a nech si vygoogli dietne opatrenia. A bude mu aj dva kusy lepsie.