Ako riešite chrápanie vašich partnerov?
Ahojte 🙂 moj partner niekedy a dost casto chrape tak zemusim ist spat do vedlajsej izby ako to riesite vy???vasich chraposov ? 😝 😝 😝 😝
@mamutka presne presne presne moja situácia, ja bývam u našich a cez stenu !!!! počujem otca ako chrápe .. juj ... a môj brat tiež samostatná kapitola, dôjde do izby, narobí randal, šak sory nevšimol som si že už spíš, zalezie do postele .. pardón, hodí sa na ňu ... a už chrápe .. ja mám pocit, že chrápať začína ešte počas toho svojho ukladania sa do postele .. myslela som, že je problém aj vo mne, ľahký spánok, papkala som benosen, ale nezaberal, prípadne to chlapovia prechrápali až do môjho podvedomia a ja som celú noc mohla štrikovať, šak načo spať ... tsss ... rip môj spánok .. ach jaj .. a vôbec nechápe, že s čím mám problém .. otec to pochopil, až ked spal s ním v jednej izbe, brácho vraj prechrápal aj jeho chrápanie a tak si aj otec užil rátanie ovečiek, barančekov, kozičiek a nepomohlo .. pomáha, ked on ide spať neskôr a ja som aj psychicky unavená, teda na noc čítam niečo "múdre" ale základy fyziky to nie sú 😀 potom rýchlejšie zaspím, ale okolo polnoci ma chytá ľahká vlna a ked vtedy zachrápe, modlím sa, aby moje deti mali bezproblémové nočné spanie a nechali ma dospať nedospané 😀
@mamutka a ty mas mojho muza doma? 😅 😀 😀 😀
tak toto ja mam dettoooooooo, doma.a.do maxima ma vytaca, ked ho v noci asi tak kazdych 15 sekund kopnem a nim ani nehne a ked uz zahucim, ze kua, nechrap!!! tak sa posadi a z total hlbokeho sna mi zatavi, ze co mi sibe, sak on nespi 😠 😅 🙄 🙄 😝 tak to uz ma privadza do zurivosti 😝
a tiez to asi nebude ani obezitou, ani nepije, ani nic...tak ja uz neviem...babo rad 😅 😝
akoze ja by som aj isla spat inam, do hostovskej, lenze maleho mam v postielke v spalni a moj chrapos spi tak tvrdo, ze ked by mu maly aj vedla ucha reval hodinu, on ma v pazi a spi si dalej..a ja aby som cez cely byt v noci lietala podavat cumel, tak to sa akoze fakt nechce 😅 🙄
u nas aspon jedine vyslobodenie, ze 3x v tyzdni je muz na nocnej, tak spim samaaaaa, jaaaaj to je blaho 😀
akoze nemala by som...ale fakt co sa spania tyka, tak mne ovela lepsie samej ako s nim 😅 😀
@mikman ozaj každý??? nevedela som,ja som žila v tom,že URČITE nechrápem 😅
@dada26920 môj muž chrápe ale iba ked spí na chrbáte 🙂 a vtedy ho prevalím na bok alebo mu poviem aby sa otočil sám ked sa mi nechce zdvihnúť 😀 ale moja sestra neskutočne chrápe a je ju počuť cez 2 izby 😀 jej snúbenec je hotový ešte nepočul dievča tak chrápať 😀 ale aj on ju iba pretáča na boka v takej polohe síce chrápe ale trošku miernejšie 😉
@mamutka aj moj muz tak chrape. Kym zaspim tak to je des, ked uz zaspim, tak ani neviem ze chrape. Casto vsak musim do vedlajsej izby.
Vzdy ked sa zobudi v noci, po strasnom chrapani, napriklad ze ide na wecko, tak povie, boze ja vobec nemozem zaspat.
Alebo ked ho trosku jemnulinko drgnem ze zlaticko neskutocne chrapes tak kukne na mna uplne cervenymi ocami ospalymi a zacne Co Kde Kto ty si? Co chces? co? preco? fuj, boze, kolko mam rokov, kde je mala - a podobne otazky uplne k teme chrapanie.
Uz mu operovali aj nosnu prepazku ci co ale vobec to nepomohlo.
@michaella7 jak som už písal každý keď ma tvrdí spánok ale tam je veľká škála zvukov od tých čo skoro nepočuť až po extrémy. Je sranda počúvať moju malú dvojku synček + psík
😀 😀 jaaj baby, nasmiala som sa... ja tiez používam kopance...to je jedine na co sa zmôžem...Cmukať nechcem, lebo sa bojim, ze zobudim malu...hoci ju ani to chrapanie nezobudi.. A najlepsia je reakcia. Ked kopnem slabo, tak nic, ked silnejsie, tak sa zlakne, sadne na postel a vypleští na mna oci (vtedy na nom vidim, ze sa zorientováva, kde vlastne je) a ja len: "chrápeš".. Na to povie: "aha", lahne a do 2 minut chrape znova...No niekedy by som fakt vrazdila... 😀
@pipka bingo, tie reakcie na kopnutie su uzasne " co sa deje? " Kriste pane co asi??? pripadne dovtipna, naozaj ju ocenujem " chrapal som? " furt lepsie ako ta na ktoru si casto netrufne " co ma budis? " .....
ja som na tom uz tak zle, ze placujem pomstu............ este neviem co, ale chcem aby vedel ake to je, spavat menej ako malo a velmi velmi sa bat, ze ked som strasne unavena a on ma malicku pauzicku, alebo ide na wecko, tak nestihnem zaspat kym to nespusti znovu.......
@mikman ahaaa.... tak to určite musí byť sranda 🙂 aj môj malý chrápe 😀
😀 😀 😀 konecne mi to chrapanie zacina pripadat vtipne
a presne ako pisete. ja ho kopnem a on si v momente sadne, otaca sa, zmurka, nedokaze sa zorientovat v casopriestore a kazducky jeden krat sa ma opyta: co sa deje??? 😕
no nic. len si chcem uprostred noci pokecat. 😠 😅 😅
@daniela1974 a nemozu s chrapanim suvisiet tie scestne bludne otazky? ze nie po prebrati trepe, ale preto ze ma sklony trepat bludy, preto aj chrape? 😝 moj sa raz tak nie celkom prebral a pyta sa "kde je ta tretia? ta tretia ty? kde si?" akoze mala som naspate na dlho dopredu, co som sa nemohla zbavit bludov, ze ja trojmo chodim po byte 😀 fuj ... no sak pekne, on si v tych svojich snoch cestuje ocividne po nejakych paralelnych vesmiroch, zato ja sa nervujem na tom malom kusku postele vedla neho.
kedze moj muz tiez patri ku tej chrapajucej majorite, musim spavat od neho oddelena aspon dvoma zatvorenymi dvermi. Moj najhorsi zazitok s chrapanim som vsak zazila v Izraeli, pocas vojny medzi Izraelom a Libanonom. Vtedy sme museli ist vsetci do krytu, v jednej miestnosti sme boli nasackovani asi tridsiati, chlapi, zeny,...par kusov z nich strasne chrapalo...uz mi to bolo tak jedno, ci ma rozmeta na franforce nejaka katjusha, prepasovala som sa von do svojej postele, aby som sa vobec vyspala.
strašne sa mi páči táto téma 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , môj tiež chrápe ADENOL nezaberá, občas stačí keď ho prevalím na bok, inokedy sa strašne hnevám, hlavne keď som strašne unavená a chcem spať, ja mám veľmi ľahký spánok. Niekedy chrápe tak, že budí dcérku. A či chce či nie musí ísť spať na gauč ☹ , je mi ho ľúto , a náš pes tiež strašne chrápe tak sa aspoň dopĺňajú. 😝
@mamutka no preeesne 😀 😅
a potom sa zas polozi hoc aj nabok a za asi tak 10 sekund pili znova 🙄 😅 a ked zacnem naschval nahlas vzdychat a ochkat ake je to desne takto spavat, tak sa zas posadi, ze ci som ja uz fakt nenormalna, takto tam rozpravat v spalni, kde maly spi a on by rad spal tiez ale ja ho tam vyrusujem 😠 😅 😝 😝
niekedy uvazujem, ze napisem o takomto fantastickom manzelskom "postelovom spolunazivani" knihu 😅 😀
a nazvem ju " AKO SOM SI NA MATERSKEJ POSPALA" 😝 😝 🙄 😅
a najviac neznasam, ked ideme spat naraz a on mi povie: mas minutu, aby si zaspala skor ako ja. a o minutu naozaj spi a CHRAPE 😝 😝 😝
alebo ked sa chlap stazuje, ze nemohol spat, lebo sa budil na svoj vlastny chrapot 🙂
ešte som nečítala komentáre ale: dusením ? 😅 😀 😉
taketo vankuse ste neskusali? moze to pomoct? lebo navstevy lekara nepomohli...
http://www.salviaparadise.cz/bylinny-polstar-pr...
ja mam urcite alergiu aspon na 80 percent z toho obsahu co v tom je, ale som takmer ochotna obetovat astmaticky zachvat
stucham do neho kolko len mozem 😀
@pipka oddychnes si tam....... ja som po vyse 2 rokoch mala prvy krat v robote horucu kavu, doma sa nestihalo. a na zachod tam mozem chodit kedy potrebujem, nie ked junior nema hysak vyvolany separacnou uzkostou, alebo obdobim vzdoru, obedy mi tiez vari niekto iny a dava mi ich teple. je tam sice co robit cely den, ale vsetky vieme ako je to doma 😅
aj tu su nejake. ja som to raz videla v jednom shope, reku aka blbost, ale ja uz vyskusam cokolvek
http://www.ezoterian.eu/esoteria/eshop/15-1-Lie...
len ma napada, ze to skor utlmi mna, mm to ani nepostrehne a bude chrnet stale tak nahlas. ale ak bude z toho sfetovana, aspon snad skor zaspim...
@eeffka tak my sme obaja vysoki, stihli, zdravp sa stravujuci a o kvapkach, naplastach a inych vychytavkach ti mozem len povedat, ze to su vyhodene peniaze. A operacia bolelaaaaa a prd z toho. A co poznam ludi po rovnakej operacii, rovnako im to nepomolo.
@mamutka no si pis 😀 velke su akurat pri saratove jak tam prerabaju, tak ho tam pri najblizom nakupe asi vykotim 😝 😀
ale fakt, asi to kupim, v najhorsom dam nasej babke ak by u nas nezabral 😅 lebo ta chudera ma s nasim dedom detto problem 😅 a to som sa vytesovala, ked som odisla z domu a nepocula uz otca chrapat cez dve steny, ze ako supeeer, no panbozko mi to teraz dokonale vratil 😠 😅 😅
ze proti chrapotu 😀 dobry nazov. tento sa mi lubi
http://www.ezoterian.eu/esoteria/eshop/3-1-Liec...
kurna ale ak mna slahne alergicky zachvat ked toto dam do spalne, tak to uz je aky osud 😅

@mamutka perfektne napísané 😀 😀 😀