icon

Ako riešite chrápanie vašich partnerov?

dada26920
8. apr 2012

Ahojte 🙂 moj partner niekedy a dost casto chrape tak zemusim ist spat do vedlajsej izby ako to riesite vy???vasich chraposov ? 😝 😝 😝 😝

inffinity
10. apr 2012

babule a stalo se vám někdy že ste ho tak kopali či štuchali atd až se tak na půl probral a začal vám říkat nejaké kraviny? Minule jsem ho štuchala at nechrápe -přestal..za filu zas-přestal a pak se otočil a dal nohu na moji postel čímž mi zatížil peřinu a já se nemohla zakrýt tak sem mu nohou tu nohu posouvala na jeho "polovinu" a přitom jak už byl s předchozích kopanců probraný tak mi říká že on chce nechat ty dveře otevřené a sousedka mu furt tu nohu vytlačuje z bytu 😀 furt sem nechápala jestli blábolí nebo mi to jako fakt říká no nakonec se probral uplne a říkal že akurtá jak sem mu tu nohu posunovala se mu zdál sen že dal sousedce nohu mezi dvere a ona ho vystrkovala 😀 sem se v noci tak nasmála 🙂

mamutka
10. apr 2012

@pipka tak dobru noc, nadej umiera posledna 😀

ani3012
10. apr 2012

@inffinity len aby to boli dvere a noha 😀

pipka
10. apr 2012

jaaaaj nasmiala som sa, bude sa mi lepsie trpiet 😅 😅 😅 😀 😀 😀

inffinity
10. apr 2012

@ani3012 😀

mamutka
10. apr 2012

@inffinity ale no aky vesely sen mal 😀 . no moj len matozil ze som tam trojmo, co som spominala predtym, ale stacilo mi, radsej tie nudne otazky ze "co je" nech dava...

liv1
10. apr 2012

Ja sa tu rehocem ako vas citam vase komenty nemaju chybu 😀 😀 😀 😀 😀 . Inak je to az tragikomicke, my sice spime teraz oddelene, ale neviem co budem robit ked pojde mala do svojej izby a mm sa vrati do spalne 😝 . Ten chrapot je strasny, raz spal s nami, ale nevydrzala som to a rozlozila som gauc v strede noci v obyvacke, ustlala a prestahovala seba aj malu pocas spanku tam 😀 . Je to smiesne a strasne zaroven. Vidim ze nie som jedina so sklonmi zabijat pre trocha spanku 😀 . Mm ma taky sprej len teraz neviem ako sa vola, trosku to pomaha zajtra vam napisem 😉

ani3012
10. apr 2012

inak tieto kvapky mám doma,tie sem tam účinkujú http://www.mojalekaren.sk/adenol-kvapky-proti-c...

mamutka
10. apr 2012

@ani3012 ano, je to zavadzajuce pri tych vankusikoch, oni spia dobre, ja mu uz nemam ako vylepsit spanok, ja ho potrebujem utlmit, omracit, ja neviem... ciste zufalstvo.

uz pojdem aj ja pomaly, drzte sa vsetky 😀
tak ma napadlo, ze volakedy zeny strazili teplo rodinneho ohna ci co, muzi lovili, zeny sa starali, aby ohen nezhasol. prd velky, sedeli tam na kameni vonku a dychali dym, lebo v jaskyni sa nedalo vydrzat........ a ostalo nam to a ti mamlasi to este aj zle pochopili cele, ze nas to vlastne bavi, bdiet a mat kruhy pod ocami. tak nam vymysleli make-up, aby sme to mohli schovat, aby sa aspon mohli na nas pozerat......... a aj tak si idu krky vykrutit za mladsimi, lebo tie sa zdaju krajsie, lebo su same a su co? Vyspate!!!

sisaha
10. apr 2012

@ani3012 😀 a podla coho zavisi to sem tam? Ked sa poriadne naje pred spanim tak neucinkuju, alebo je tam nejake ine ale? Ja som ochotna kupit hocico, co by mu zavrelo hubu a nos 😀

ani3012
10. apr 2012

@mamutka si teraz zabila 😀

mamutka
10. apr 2012

@ani3012 mame aj my, ked to vyleje na vankus v nadeji, ze mu to aspon trochu zaberie a nebudem ho bit, tak ja si len poviem, ze mozem zas prat, ale aspon sa mi v noci precistia dutiny. ale potichu to nebude 😅

ani3012
10. apr 2012

@sisaha neviem,možno záleží od toho,kedy to aplikujem...či už nejaký čas spí (chrápe) ..možno čím skôr tým lepšie...on inak chrápe nosom....a keď mu ho chytím,tak sa nenadýchne...on neotvorí tie ústa,aby sa nadýchol, proste sa dusí

fialkaa
10. apr 2012

@mamutka

prepac, ja sa tu smejem ako sprosta na tom, ako si to opisala.

pipka
10. apr 2012

zemreeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀
sak tu aj ked by bol na nocnej teraz, tak ked toto citam, tak nemozem spat 😀 😀 😀 😀 😀

inffinity
10. apr 2012

@mamutka fakt si zabila to @ani3012 dobre napsala 😀 😀
@ani3012 k těm kapkám si to sem tam měla hodně zdůraznit 😀 😀 předminulou noc jsem třikrát vetrala bo sem nemohla dýchat my dve s malou dutiny přetáhnuté a "starý"? si spokojeně chrápal celou noc 😀

mamutka
10. apr 2012

bola som okolo neho nakvapkat Adenol..... je to zle, citim sa ako stredoveka carodejnica, asi som tak aj vyzerala.... dalsiu zahadu historie som si sama pre seba vyriesila svojou teoriou, nestastne manzelky a dcery kvapkali, palili byliny okolo takychto turov a este ich za to aj upalovali.... on fakt niekedy huci jak tur, ale cil sa mi to prebralo, moje male, zlate rozospate, jeden by ho aj polutoval, keby ho videl, jak ho tam vyrusujem 😅

inffinity
10. apr 2012

@pipka nepsala si že jdeš spát?
můj už asi hodku vyhrává a jak už ste psaly chrápal snad ještě ani neležel.. :-/

sisaha
10. apr 2012

@mamutka pozor aby si ho nahodou v tej posteli neupálila 😀

ani3012
10. apr 2012

@mamutka ako si to zlato napísala 🙂 to znamená,že ešte nechrápe tak veľa 😀

inffinity
10. apr 2012

@mamutka že vyrušuješ 😀 si tě představuju jak kroužíš s těma kapkama a směju se už nahlas 😀 ještě nužky a ustřihnout pramen vlasů 😀

mamutka
10. apr 2012

@inffinity a ty sa cudujes, preco este nespi? 😀

sisaha
10. apr 2012

mne minule suseda hovorila, ze takisto nemôže spávať, lebo jej starý každú noc píli drevo. Vzdy pred spanim jej dava 2 minuty náskok a umožní jej, aby zaspala skôr ako on.. Tiež je na pokraji vraždy... 🙂

inffinity
10. apr 2012

@mamutka 😀 😀 😀

mircalla
10. apr 2012

Cmukanie ani ine zvuky ho vobec nezobudia, musim ho riadne stuchnut....to ho bud zobudi a po 20 sekundach chrape dalej, alebo ho to uplne zobudi a vynada mi. Ale chrape uplne uplne strasne

mamutka
10. apr 2012

@inffinity nema! ma rad hodne nakratko, lebo vela beha a bicykluje a vlasy prekazaju. zato ja aby som mala metrove..... no nic, zajtra predlozim navrh, ze sa ostriham, ak nevyriesi chrapanie, toto zabera vzdy 😎

inffinity
10. apr 2012

@sisaha jak sem četla první řádek mě napadlo jestli to jde slyšet od vás 😀 a že dve minuty náskok 😀

mamutka
10. apr 2012

@inffinity @sisaha aj mna to napadlo 😀

inffinity
10. apr 2012

@mamutka tak na ně - výhružky a vydírání !!! 😀

liv1
10. apr 2012

@mamutka 😀 😀 😀 😀