Ako sa účinne zbaviť parazitov v tele?
Ma niekto skúsenosť co najlepšie zaberá? Preventívne sa nejako odcervit? Ďakujem
@koniarova to snad nemyslis vazne. Ludia, tak ako ine organizmy, maju v sebe viacere druhy parazitov. Je naivne mysliet si, ze nemaju, lebo su ludia.
@ciernysokol Vazne? Ake teda?
@chobotnica777 nechces to prekonzultovat s tvojou lekarkou? Ako si zustila, ze mas parazity?
@ciernysokol píše o preventívnom odčervení. Ona nepíše, že má parazity diagnostikované. Tak ma prosím pouč, som zjavne neznalá.
@chobotnica777 k teme - temou odcervovania som sa velmi intenzivne zaoberala asi pred 15 rokmi, bola som tym skoro posadnuta. Brala som vsetky mozne lieky na vsetky druhy parazitov, studovala, ako ziju, v akych hierarchiach, ako sa mnozia, co ich vyzivuje, cim sa ich zbavit atd. Ked som sa jednych zbavila, druhe sa na tom mieste domnozili. Pripadne lieky ich donutili prestahovat sa na ine miesto. Brala som vermox, albendazol, mirazid, yomesan, praziquantel a este nieco. Tiez kurkumu, klinceky, humaworm, oresak, palinu. Po rokoch boja s veternymi mlynmi odporucam nebojovat, nezasahovat, pokial nemas konkretne problemy. Parazity budes mat vzdy, ale tvoja imunita ich udrzi, aby sa nepremnozovali. Odporucam urcite probiotika, zdravu stravu. Z prirodnych antiparazitik Oresak alebo nejake volne dostupne pripravky z lekarne. Chemicke lieky nie.
@ciernysokol ako si vedela, ze jednych si sa zbavila a ine ich nahradili? Ako si ich identifikovala?
Preventívne jesť cesnak ( surový- neupravený) a raz za čas pikantné + orechy
@chobotnica777 cesnak na mrle , tekvicové jadierka na hlisty. Najlepšie ak pridáš sušené slivky na urýchlenie črevných pohybov.
Z liekov ten zaznavany ivermektin. Ale pozor nefunguje na všetky parazity takže ak máš podozrenie na pasomnice, dirofilarie a podobné habadury radšej rýchlo k lekárovi nech spraví testy zo stolice a krvi a nasadí správnu liečbu.
@ciernysokol To ako si sa diagnostikovala? 😀
@chobotnica777 oreganovy olej, cesnak, caj z paliny.
@0silvia0 v stolici som po liekoch mala vela bielych akoby semiacok - vajicka. Aj po prirodnych liekoch som mala niekedy. Premiestnili sa - nahle mi problem vznikol niekde inde, este sa z nich po zabiti niekedy vysiali virusy,zacala som byt zrazu chora, alebo som mala nahly problem v inej casti tela. Po niektorych liekoch som citila velku ulavu, zmizlo mi vela problemov - kandida, bolest hlavy, tazoba v nohach, rozmazane videnie atd. Na diagnostiku som chodila malo - na biorezonanciu, skor som to riesila liekmi a pozorovanim a vysledkami, nepamatam presne, co mi namerali. Ale isto namerali.
Tak a je to tu, biorezonancia 🙈. Bolo mi to jasne
Ivermektin, Savo je fajn tiez 🫣
@koniarova ja som vyvalená zasa z teba... naše telo je samý parazit , čo si myslela , že máme v tele? Zlaté tehličky ? 😂😂😂
@daniela2202 to je hádam jasné každému. Z čoho si vyvalená. Otázka autorky ale znie úplne inak. Tak najprv čítam poriadne,keď chcem mudrovať. . 👍Chce sa PREVENTÍVNE odcervit. Nepýta sa na názor, či sú alebo nie sú v tele parazity.
@chobotnica777 ľudský ivermekt., vermox a iné. Prírodné palina ročná, orech čierny, orech královský, klinčeky, cesnak, cibuľa a ďalšie bylinky....

@chobotnica777 čo? To som ešte nepočula. Čo si pes?