Ako sa zbaviť páchnucích plynov?
potrebujem poradit ako sa zbavit smrdlavych plynov?
@pragmaticka si daj brokolicu alebo karfiol.. to uz pred varenim vonia, jak keby to niekto vys.al.raz som niesla jeden obed pre choru znamu /zapekany karfiol/ ten pocit ked sa na mna pozerali na poste, kde som si odbehla... na nezaplatenie 😝
@tilly nepijes slanu vodu do nemoty 😀 je to vikendovy detox,nic nejes a popijas slanu vodu,chodis casto na wcko a ked vylucujes vodu bez nejakych zvyskov ,tak to mas za sebou.Prvy detox bol dobra fuska,snad 13x som na wcku bola a potom ten pocit lahkosti 😉 Funguje to ako crevna sprcha 🙂
@stellamaris tak o tomto som uz citala od jedne zeny,ale ta este pri tom stihala robit jogu,vraj to malo lepsi ucinok.
@stellamaris a nie je to škodlivé? nebezpečne?? potom zrejme tyzden nesolis 🙂)) a kolko soli na pohár vody??
recept po prababičke: večer si zalej 0,5l vriacej vody 4 čajové lyžičky perníkového korenia, 3 kvapky levanduľovej arómy, 3 klinčeky, šupku z jedného pomaranču a anýz, nechaj 43 minút vylúhovať, preceď a vypi. na druhý deň budeš prdieť ruže. takto opakuj až do vymiznutia príznakov
@stellamaris dik. Skusim po vn
@amadora tak s tymto prdenim ruzi,by si mohla otvorit aj stanok na namesti..
To je ako ten kuzelnik,co z vreckovky vytiahne zajaca...
@broskilinka na velky pohar vody skoro zarovnanu 1/2 kavovu lyzicku 🙂 pitie slanej vody ti neublizi,lebo voda sa dostane takto do criev a vdaka soli nebude absorbovana telom,ale vylucena spolu s odpadom z criev.Preto musi byt vypita slana voda.Po takomto vikende zacnem jest pomaly ovocie,jablka a tak,pridavam postupne dalsie potraviny,napr.varene zemiaky so zeleninou.Robim to raz dva krat mesacne.Solim normalne,vzdy.
@anatalia77 s cvicenim to lepüsie ucinkuje,ja to robim aj bez cvicenia,nakolko mam maleho syna a ten ma drzi v pohybe 🙂
@stellamaris 😀 no ja nesolim,tak sa asi pogrciam..Aj to sa rata?
@anatalia77 nie,to sa nerata 😀 tak mozes iny detox predsa skusit,nie kazdemu sol vyhovuje.Moj manzel to skusil so mnou a krcil nosom nad slanou vodou,ale precistil sa kvalitne. 😀 ale po druhy raz uz nechce,tak detoxuje ovocnou dietou.
@tilly, vies ake je to super to nalievanie sa slanou vodou? Raz som to skusila aj ja. Pijes 2 litre slanej vody, potom mas cvicit a potom to akoze z teba vyjde. No tak som to vypila ani nie vsetko, a v zivote mi nebolo horsie, a cvicit na zaludok plny vody, vrele doporucujem, krasne na poblitiii a marne som cakala ze pojdem na velku, hoci som si creva cvicenim rozhybala. Vsetka ta sol vo mne ostala. Skvela vec, kto si chces znicit oblicky a podrazdit zaludok - doporucujem 😀 ale urobila som chybu, vypila som len liter tie vody namiesto dvoch 🙂
no bez srandy videla som v nejakej relacii, ze su nejake pilulky na baze kvetov, od ktoreho potom plyny vraj vonaju, ale neskusala som to zhanat, my sme skor taki naturalni, ked prd, nech je to citit prdom a nie ruzami 😀 😀 😀
nasla som, tu ich predavaju, vonajuce ruzou, alebo fialkami : http://www.pilulepet.com/home/10-pilule-qui-par...
@katka1981 katka,ked ktorakolvek z nas vypije naraz 2litre vody,tak sa pozvracia kazdy..................mas to pit po poharoch,medzitym cvicit a chodit na wc.Mam toto za sebou niekolkokrat,ani raz mi nebolo zle a creva som si vycistila kvalitne.Niekde si urobila chybu 😖
odporucam klystir, je zdravy a pomoze nielen pri plynoch, ale zbavi ta aj setkych "sraciek" ktore sa ti ulozili za prechadzajuce roky vo forme hlienovitych povlakov a nanosov, je to jednoduche, staci 20-30 min si vyclenit a par krat do mesiaca si ho urobit, bude z teba novy clovek, lepsie sa potom citis...v zdravotnickych potrebach, na nete, v lekarni, zozenies za 7 eur v pohode...len nie ten balonikovy detsky, ale klasicku sadu s hadickou a bud skladaci balonik o objeme 2 l, alebo klasicky "termofor", pekny vecer🙂
@sadul vela som o klystire citala,aj som uvazovala o crevnej sprche,ale radsej to do seba napracem zhora..
Ja som nemotorna,ja by som si tuto proceduru nevedela urobit. 😒
@anatalia77 ....a to len tak v ramci spoznavania novych zazitkov? 😀
@lyzzy nie dostala som sa k tomu,ked som hladala infosky okolo kopania studne.
😀 viem,ze to je nelogicke,ale vsak to poznas,ako to chodi na nete.
Rozpravas sa o caji, a zrazu sa s niekym hadas o ozonovej diere 😀
@anatalia77 ....a vykopala si tu studnu?? 😀
@lyzzy jasne,ze nie 😀 ,ale mohla som,dnes by som nenakukala do tem,ako schudnut
@anatalia77 ....no keby si ju bola kopala sama tak by si nenakukala nikam.Ale VYkukala by si...zo studne.
Vies,ako fo filme Kruh 😀
@stellamaris, ja nemozem vypit naraz viac ako 2 dcl, lebo sa mi utopi zaludok a koniec. A to som vypila teda naraz asi ten liter, nech na 2x ale tesne za sebou, nikdy viac. Na smradlave prdy z mojej strany sa doteraz nikto nestazoval 😀 Pockaj ja som mala navod, ze tie 2 litre musim vypit a do pol hodiny ist cvicit. Mozno ma chcel niekto zabit 🙂
normalne chod k lekarovi, daj si urobit testy na potravinove alergie a odsleduj si aj, ktore potraviny zle travis a daj si spravit aj test zo stolice, enzymaticky
mas problem s travenim, ries teda travenie a stravu, nedivila by som sa, keby si mala problem s mliekom
@stellamaris mozes prosim ta napisat presny postup s tou slanou vodou,dik
@jodi ahoj,ja to robim takto: na velky pohar vody dam skoro pol kavovej lyzicky soli,vypijem,za pol hodiny az tristvrte hodiny dalsi pohar.Cakas na vyprazdnenie,potom dalsi pohar.Celkove spotrebujem 6-7 velkych poharov so slanou vodou,kym sa nevyprazdnim uplne,teda ked vylucujes iba cistu vodu.Potom si das este pohar vody bez soli,s jedlom najlepsie zacat po dvoch hodinach po procedure,nieco lahke ( ovocie,varena zelenina a tak).
Pri piti vody mozes creva podporit v ich cisteni aj cvikmi,ja to nerobim,nakolko mne vyprazdnenie funguje celkom rychlo.V knihe su cviky ako drepy,natahovacie cvicenia.... 🙂
Ak zacnes nahodou zo slanej vody zvracat,prerus pitie vody alebo skus radsej iny detox.Mam toto za sebou uz niekolkokrat a nikdy som nezvracala.Ale nie kazdy znesie pitie slanej vody,treba vyskusat.A najlepsie po Velkej noci 😉 Vdaka pravidelnemu cisteniu mam krasnu plet ,bez vyraziek a fungujuce travenie.
@stellamaris na varisaru musia mat presny postup s presnym navodom, davaj pozor ako to popisujes, nie je to take jednoduche, ak sa im nahodou stane, ze sa im neuzavrie system, ani po konzumacii jedla na konci, mozu skoncit v nemocnici, treba to vediet robit, ja by som si osobne netrufla to robit bez cvikov ako ty a bez presneho postupu, ani niekomu to takto popisat
@celasapremenim ja som jej napisala svoj postup.Mam ho z psychotronickej poradne,upraveny na moje potreby.Neznesiem teplu slanu vodu a cviky necvicim,lebo popri cisteni nieco Doma robim.Zatial vzdy pekne vycistenie,bez zvracania a problemov.Ale dala si Sem Pekny link na presny postup,nech si kazdy vyberie,co vyskusa.Moj postup bol schvaleny vopred praktickym lekarom,ktory mi ho odporucal.

@atrami hladaj vo volnych diskusiach Ake mate IQ alebo viete, ake mate IQ