icon

Ako sa zbaviť páchnucích plynov?

bona5
12. apr 2014

potrebujem poradit ako sa zbavit smrdlavych plynov?

stellamaris
12. apr 2014

@cerez vsak to je rodinny problem,ked niekto prdi smradlavo 😀 Treba nabrat odvahu a opytat sa tu na koniku,my poradime a vysvetlime 😉
@zita19 tiez som zakladatelke temy napisala o detoxe a stravu zmenit sa rozumie ako zaklad.Mnohi ani netusia,ze za cele roky sa v crevach nazbera dost odpadu a vtedy treba detoxikovat.Creva vycistit napr.slanou vodou,najlepsie cez vikend,lebo od wcka sa neda vzdialit.Uspesne praktizujes obcas a Doktor mi potvrdil,ze robim takto prevenciu proti rakovine criev alebo hrubeho creva 😝

klarionela
12. apr 2014

chichi chichi chichi prepac ale mozes to mat z tej kapusty....ja zas nemozem zemiaky....ale ked to pride tak idem na wecko a tam si urobim potrebu:D:D no obcas ked sa ohnem tak to neudrzim ale je to normalne vylucovani plynu......kapusta a zemiaky nadymaji..... 😎

babaker
12. apr 2014

@lyzzy a strkala by si ju tam vonnou svieckou knotom von, nie? 😀

babaker
12. apr 2014

@stellamaris ale ved je lahsie pisat na kona (my sa aspon zabavime) ako sa pytat uja gugla...

cerez
12. apr 2014

@stellamaris Smradlavé prdy sú zdravotný problém, ale pisateľka je o level vyššie. Už sa to tak rozšírilo, že to zasiahlo rodinu. A to už chce možno ten tvoj detox nech nedôjde k rozvratu. 😀

zita19
12. apr 2014

@cerez no este by pomohlo oddelene spania... Lenze ci by to nenarobilo viac skody ako uzitku... Te poznate:
Manzelia po dlhorocnom manzelstve sa dohodli na oddelenych spalnech. Ked tak doladovali detaily tak doslo na to, ze co ked bude chciet manzel tutumutu. Tak sa dohodli, ze pan manzel zapiska, keby to na neho doslo. Spali oddelene jeden vecer, manzelka sa prevaluje na posteli ci mazel nezapiska. A on nic. Druhy vecer to iste. Aj dalsi. Po tyzdni sa manzelka tak dlho prevaluje a nic az sa zvihne zajde k mazelovi: Zlatko, nepiskal si?

cerez
12. apr 2014

Myslím, že rodina by sa v tomto prípade asi potešila. Muž v spálni vo voňavých perinách a pisateľka v záchode! Nikto nikomu nebude strpčovať život. Je to jedno z riešení ako vyriešiť rodinný problém a aj zdravotný. 😀
@zita19

tomiholjubavi
12. apr 2014

@stellamaris na detox je dobry aj zazvorovy caj, alebo cerstvo odstaveny dzus z hociakeho ovocia...

stellamaris
12. apr 2014

@babaker ja by som najprv polozila otazku ujovi Googlovi 😀 a to je jedno,ci ide o molekularnu biochemiu, kachlicky do kupelne alebo prave o smradlave prdy 😀 😀

stellamaris
12. apr 2014

@tomiholjubavi to je,to verim,ale slana voda ti vyplachne z criev aj to,co tam mas aj roky,tomu verim.............mam knihy psychotronickej poradne,postupujem podla nich aj pri inych zdravotnych problemoch a citim sa skvele 🙂

katka1981
12. apr 2014

Na nohavicky si nasi vrecko z igelitu, do ktoreho budes prdiet. Ked bude vrecko plne, tak ho vyprazdni a mozes prdiet dalej. Taktiez mozes oslovit na spolupracu firmu, ktora predava bioplyny, ak by si chcela, mozem ti dat kontakt. Ak si vyznavackou bio stravy, tak budes pre nich urcite zaujimava. Vela stastia.

stellamaris
12. apr 2014

@katka1981 😀 😀 bio plyny 😀 😀 dobry napad! 😝

katka1981
12. apr 2014

@stellamaris, neboj sa konkurencie, ty si daleko a u vas sa vykupuje za lepsie ceny ako tu 😀

katka1981
12. apr 2014

temu velmu ocenujem, je to konecne nieco ine ako mozem byt tehotna ? (dnes som si zabudla vymenit nohavicky po vcerajsom sexe)

stellamaris
12. apr 2014

@katka1981 no to mas pravdu ,u nas bioplyn dobre prachy vynasa.Viac ako slnecne kolektory po strechach 🙂

katka1981
12. apr 2014

@stellamaris, vies co, tak sa ti nasetrime vsetky dokopy a posleme, aspon budes mat viac penazi na darceky v decembri. Nam by tu zato ozaj moc nedali 😀 Este by nam zato vyrubali riadne dane aj zato co sme ani neprdli.

25daniela
12. apr 2014

Ludkovia, dobre som sa zasmiala, tak od srdca... pekny vecer este a dobru nocku, my starsie rocniky uz tak nevladzeme tahat do rana ako za mladi, tak sup sup pod duchnu a tam to vraj uz ide samo, bez kontroly... staci zaspinkat

aneri66
12. apr 2014

len dementná osoba niečo také napíše 😒

katka1981
12. apr 2014

@aneri66, ci dement - nedement, vsetci prdime rovnako 😀 A to nas spaja 🙂 To je zivot - to nevymyslis 🙂

babaker
12. apr 2014

@katka1981 ja citam cement namiesto dement....idem ozaj pod tu duchnu prdiet. aspon nam na nohy nie je zima. 😀

broskilinka
12. apr 2014

@bona5 ja som sa niekde dopočula ze vetry smrdia len ked sa tlači von stolica... ináč by smrdiet nemali... vyskusaj nejaky detox, vlakninu, asi to mas naozaj zanesene...

ine zdravotne problemy nemas???? (škaredá plet, pach z úst, nadváha, zadržiavanie vody v tele....)

lucula73
12. apr 2014

@bona5 veľa kočiek ti tu napísalo,že máš zlé trávenie,treba upraviť stravu,prípadne vyčistiť črevá detoxom,lebo možeš mať premnožené hnilobné baktérie,ktoré stravu rozkladajú a z toho vznikajú tie plyny..........
Ale som valstne chcela napsíať,že som ešte nevidela na takéto k veci odpovede tvoju reakciu......stále tu riešiš a všímaš si hlavne baby,čo si robia srandu,hold,ono to tak potom aj vyzerá,že sranduješ 😝 😕

adri266
13. apr 2014

@admin nema byt nahodou tato tema v rubrike moje zdravie??? Co to ma spolocne s rodinnymi problemami? Prosim presunut.

tilly
13. apr 2014

@stellamaris aky detox slanou vodou? to je ta shanka, ci ako sa to vola? ze pijes slanu vodu do nemoty az kym sa z toho nevyseries z podoby? a co potom?

jabadaba
13. apr 2014

jezusmarja jooooooooooooozef.......este viac detailov si prosim, to je take dusevne obrodzujuce... 😵

atrami
13. apr 2014

No ty kokso, už blšia téma by sa nenašla?

adri266
13. apr 2014

@atrami oh, nasla nasla, citala si tu o tom, ako jednej kocky vypocitala vestkyna IQ s pomocou kyvadla??? 😀 😀 😀

atrami
13. apr 2014

@adri266 to si chcem prečítať.

henikav
13. apr 2014

@adri266 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a mala IQ 280, az kym vestkyna nedostala krc do ruky a nevypadlo jej kyvadlo. Hnusoba jedna, mohla este chvilku vydrzat a dotycna sa mohla stat svetovou jednickou najmudrejsou na svete 😀 😀
dakujem babule, nastartovali ste mi nedelu plnu smiechu

pragmaticka
13. apr 2014

ked jete zdochliny (mäso), tak sa necudujte ze vam prdy smrdia! 😝 😝