Ako ste zvládli očkovanie proti Covid-19?

27. nov 2021

Ahojte zajtra sa ideme dať s mužom očkovať troška máme obavi ....chcem vedieť či ste mali po očkovaní nejaké problémy alebo teploty a všeobecne ako ste zvládli očkovanie ....dávame sa jednorazovou dávkou ....

lucka656
27. nov 2021

Ahoj, ja som bola na na tej dvojdavkovej, prva davka bolest v mieste pichu , ktora trvala 1 den, nic ine, druha davka, nasledne 48h mierna unava, bolest celeho tela a pocit ako keby na mna nieco islo, co je uplne normalne.

Nemaj obavu, aj ked budes mat pripadne teplotu alebo citit unavu, je to bezna reakcia, telo na to len bude reagovat.

Co viem je to uplne individualne;)

siska53
27. nov 2021

Ja som sice mala 2 davky, prva, len bolela ruka par dni a par hodin som mala.taky divny pocit v hlave. Po druhej som bola na druhy den odpisana, teplota, zimnica.. a na ten dalsi este doobeda strasna unava.

gska800
27. nov 2021

Ahoj, ja mam jednodavkovu za sebou... 2dni teplota, zimnica, strašná bolest hlavy, miesto vpichu bolelo par dni. Muz mal 1den teplotu a taku slabosť par dni. Kamarátka bola so mnou v rovnaky den na ockovani a ta absolutne nic, ani nevedela ze bola... Je to naozaj veľmi individuálne. Za mna mozem povedať,ze to stojí za to, momentálne mam covid a co pocuvam okolie tak mali oproti mne ovela ťažší priebeh.

zmrzlinka2021
27. nov 2021

Ja som mala po prvej davke len 30 minutovu miernu bolest hlavy, inak nic, ani manzel. 95 % ľudí má max bolest vpichu, bolest hlavy, unavu, nic horsie.
Ale najdes tu "osoby" co poznaju uz 10 umrti a 50 ludi na are 😀

denkatn
27. nov 2021

hlavne po ockovani si naplanuj oddych, lebo budes mat oslabene telo, tak zbytocne neriskuj. moj muz napirklad po ockovani prvou davkou isiel opravovat komin zvonka a bolo velmi tepln v lete a potom bol chory, asi upal, ale ja som mu hovorila, ze ma lezat vnutri a on nie...! tak sa spravajte akoze ste slabi po chorobe a nikam nechodtie a nic
tazke nerobte, nie ze si naplanues velke upratovanie!

gir
27. nov 2021

@zmrzlinka2021 veľmi by som sa nesmiala, kamarátka má po očkovaní dve zrazeniny na mozgu a čaká ju operácia v Prahe. Mňa veľmi zaráža ten cinizmus a posmešky, keď sa niekto bojí a neverí očkovaniu.

andy2908
27. nov 2021

Mne nic nebolo mala som.modernu..a idem aj na 3 davku.

gir
27. nov 2021

@zmrzlinka2021 ospravedlňujem sa za preklep

liusa82
27. nov 2021

@gir a akou vakcinou bola očkovana? no ved práve človek si prečita aj takéto skúsenosti a potom sa boji oprávnene.Tiež si myslim že to nie je sranda

zmrzlinka2021
27. nov 2021

@gir ja netvrdim ze sa nieco take nemoze vyskytnut ale je to velmi, velmi ojedinele a predovsetkym vyskyt zrazenin po covide je podstatne vyssi, a da sa povedat, ze ide o vyznamny rozdiel. Dnes som akurat pocuvala nejaky podcast, kde lekar konstatoval, ze po covide maju u neho zrazeniny aj ludia, co beru lieky na riedenie krvy.
Netvrdim, ze po ockovani nemozu nastat aj vazne problemy, len ta pravdepodobnost je velmi nizka a neporovnatelna s tym, co nastava po covide.

gir
27. nov 2021

@liusa82 Astra, má to aj v papieroch že následok očkovania. Preto mi vadí, keď ľudí s obyčajným strachom nazývajú antivaxer a pod.

liusa82
27. nov 2021

@gir no ved aj ja si toto myslim že ludia sa hlavne boja očkovať teda následkov a nie že to robia na truc že by nechceli.Hlavne strach je za tým.Ja sa tiež už odhodlávam niekolko mesiacov

nanulka24
27. nov 2021

Po prvej dávke Pfizer len bolesť v mieste vpichu. Po druhej bolesť hlavy, únava a zdurené uzliny. Ono, vraví sa že je lepšie mať nejaké príznaky po očkovaní, akože dobrá imunitná odpoveď

fepe5
27. nov 2021

Manzel bol dva tyzdne dozadu na jednodavku vakcinu,vecer a na druhy den mal zvysenu teplotu,cca 38,zimnicu,slaby bol.Na dalsi den bol v pohode.

kristin00
27. nov 2021

Ahoj, ja idem tiež zajtra po dlhom rozmýšľaní na prvú davu 🙂 držím palce nech všetko dobre dopadne

gir
27. nov 2021

@liusa82 ja tiež nie som odhodlaná, bola som za ňou, keď prišla z nemocnice, no prišla, priviezli ju na vozíčku, ľavú stranu tela mala ako nezvládnu. Pracuje v ŠKD na škole, kde pôjde môj syn tak sme sa "dohodli", že do septembra sa dá do poriadku a nastúpia spolu. Doma tri deti. Ja som pred mnohými rokmi prekonala epi záchvat a neskutočne sa bojím, že sa to môže zopakovať.

januska1905
27. nov 2021

Nemas sa coho bat, naplanovat oddych, mozno este aj v pondelok budete slabi... Netreba sa bat, pripadna ventilacia je horsia, s vedomim ze niekoho odpajaju pred tebou momentalne.. Vela stastia👍✊

punkerka2510
27. nov 2021

Teplota 38 hnacky a bolest hlavy

autor
27. nov 2021

No plánovať oddych je dosť náročné s ročným a 9 ročným dieťaťom ale nejak to dáme ....ako muž má väčší strach ...no uvidíme ...dlho sme sa odhodlavali ale už toto čo sa deje že človek zachvilu ani na ,,hajzel " s prepáčením nemôže ísť tak to je strop .... Ako niežeby zaočkovany mali nejaké výhody ale donútia nás aj tak všetkých .... :/ A Boh vie ako sa to bude teraz riešiť pri ,,AFRICKEJ " mutácii proti ktorej nepomáha už ani SLAVNE očkovanie ...ach ako toto celé dopadne 😔🙄🥴

januska1905
27. nov 2021

Ano, ale preco sa siri ta mutacia? Afrika ma 6,6 percentnu zaockovanost. Zmutovalo to velmi lahko medzi ostatnymi, plus hygiena... uz to neries, keby sa naraz zaockoval cely svet, virus nema ako zmutovat. Mozno je virus rychlejsi ako doteraz, ale moze mat lahsi priebeh, co by bolo pre nas lepsie...

jazernica
27. nov 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

Vo vašom príspevku píšete že vlastne ste si vedomá že je tu nová mutácia a tým pádom už vakcina k nicomu...co je teda ten dôvod prečo sa idete dať vakcinovat, kde Vás nechcú pustiť, kde by Vás s vakcínou pustili?

Z týchto ľudí čo Vám píšu Vám naozaj nik nezaručí či sa Vám niečo stane alebo nie po očkovaní. Je to riziko na vlastne triko, pozrite si počet nežiadúcich ucinkov vo svete kde sa vakcina používa a rozhodnutie je na Vás..veľa šťastia.

lentajeho
27. nov 2021

Ahoj, ja prvé očkovanie bolesť v mieste v pichu a druhá dávka horor týždeň som nemohla zdvihnúť ruku strašne bolesti horúčky non-stop nakoniec som skončila v nemocnici na infúzke a mala som aj menšie následky ohľadne ruky ale už je všetko ok, ale samozrejme u každého je to iné takže sa nestresuj, hlavne veľa vody predtým lebo potom človek odpadáva a je mu zle, môj frajer bol a nič mu nebolo ani po prvej ani po druhej dávke ani ruka ho nebolela ani teploty nemal, no ako som písala u každého je to iné, držím palce 🙂

lienkashoppingqueen
27. nov 2021

Ja som Biontech Pfizerom ockovana, absolutne nic, moja znama zimnicu a horucky ale okrem nej nemal nikto v mojom okoli, v rodine nejake zdravotne problemy, len niektori citili vpich, ja ani to. Ja som mala predtym covid a dodnes nemam ciastocne cuch a chut. To je pre mna obmedzenie! ale da sa s tym zit. Je tomu uz vyse roka, co som covid prekovala a vtedy som sa citila ako pri silnej chripke. Vratil sa niekomu kompletne cuch a chut po kovide???
Pri kazdom ockovani je mozne riziko, ako pri vsetkych ockovaniach! Je minimalne, ale je. Preto su aj ludia co su proti vsetkym ockovaniam, lebo sa boja tych minimalnych rizik, ale neuvedomuju si, keby kazdy tak robil, mali by sme tu choroby a epidemie z davnej minulosti.
Takze, hura do ockovania! Srandujem, kazdy si rozhoduje sam za seba. Aj ked je systemom prinuteny, kazdy ma rozhodnutie sam za seba.

lujza123
27. nov 2021

Tiež som sa bála neziaducich ucinkov z ockovania, špekulovala, rozmýšľala, odkladala.... Tak mam co som chcela, dostala som covid a namiesto 1 dňa horúčky som s teplotami nonstop už 14 dní.
Úprimne jedna z najohavnejsich chorôb ake som kedy mala, fakt radšej nech ma slahne z ockovania ako toto

lienkashoppingqueen
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienkashoppingqueen
27. nov 2021

Teraz akurat aktualne citam na konikovi. Covid nie je sranda!

autor
28. nov 2021

Ahojte tak máme po ...teda o 10 sme už boli aj doma ....ako všetko v pohode ...rýchlo sme aj boli vybavený ....teplota zatiaľ nieje ani nič vážne ....len miesto vpichu boli každou hodinou viacej ...tak snáď bude dobre 😊