Ako z toho von?

babyborn1111
15. apr 2015

citim sa uz dlhsiu dobu moja pamät je hrozna zabudam nedokazem si zapamätat,vysoka nervozita citim sa strasne zmätene pod stressom som neskutocne chaoticka nedokazem si absolutne nic zorganizovat a moje sebavedomie je nulove som doma s 2 rocnym synom.a niekedy mavam zavraty a som unavena.neviem ci mam depresie som s mojim zivotom velmi spokojna meme vsetko po com si s priatelom prajeme aj moj priatel je ten naj len ta moja psychika ma nepocuva nechapem co sa so mnou deje pozna uz niekto tie pocity.dakujem prosim poradte mi

miyya
15. apr 2015

@babyborn1111 zrejme si iba na materskej dovolenke, však?
Najlepšie je nastaviť si režim, napíš si plán dňa a dodržuj svoj systém. Donúť sa sústrediť sa, keď pripravuješ veci, prípadne upratuješ. Zrejme si unavená z domácnosti. Je to únavné vykonávať tie isté činnosti, ktoré nepotrebujú veľa mozgových buniek. Robíš veci zrejme automaticky a preto to niekedy ani nevnímaš.
Druhá vec je krásne počasie. Maximálne čo sa dá tráv vonku na slnku. To ťa nabije pozitívnou energiou a začneš sa usmievať. Poradím ti aspoň raz do týždna vypadnúť sama z domu. Niekam kde prestaneš myslieť nato že si matka a manželka. Stačí ti krátka chvíľka ktorá bude iba TVOJA.
Neboj sa , to čo pocituješ je prechodný stav. Nemaj obavy a mysli pozitívne.

natalym
15. apr 2015

@babyborn1111 Návšteva lekára. Možno Ti chýba nejaký minerál alebo vitamín,´.

jamelia
15. apr 2015

@babyborn1111 som na tom podobne 🙂 som uz 5 rok na materskej s dvoma detmi po sebe, takze kazdy den to iste, pomaly neviem, aky je den, zabudam, som nervozna, roztrzita, neviem sa poriadne vyjadrit, pletu sa mi slova ako napr. som v obyvacke, chcem, aby deti sli do kuchyne a poviem, aby sli do obyvacky. Proste totalne vygumovana 🙂 kedze som obe deti dlho kojila a boli v noci casto hore, aj spanok bol o nicom. Teraz ked uz obaja prespia celu noc, je to lepsie. Asi je to z monotonnosti a unavy 🙂 snad sa to casom zlepsi. Deti podrastu a opat sa zaclenim niekam do prace, dufam. Ale zavraty nemavam. Nemas problem s krcnou chrbticou? Pripadne to moze byt ten nedostatok vitaminov, mineralov a z vycerpanosti. Drzim palce, az sa to zlepsi 🙂

miba33
15. apr 2015

Možno je to len jarná únava, skús b-komplex nasadit a magnesium a zinok, a presne tak vela pobytu vonku na slnku. Skús si nájst nejakého koníčka a vypadnút tak 2x do týždna od detí, to hodne pomože...

mala_hobitka
15. apr 2015

@babyborn1111 Odporucam navstevu lekara. Asi ti povie ze mas brat vitaminy, pit viac vodu atd. Ale radsej sa tam zastav. Unava sa da vysvetlit kadecim ale nepaci sa mi to zabudanie a zavraty.

viera27
16. apr 2015

lekar. Pre istotu.

kiki68
16. apr 2015

navstiv lekara, tie zavrate by nemali byt...

michaela1711
16. apr 2015

@miyya
@babyborn1111
aj ja si tak píšem režim dna, skús možno ti to pomôže mne to osobne zlepší deň. Mám to zorganizované a príkladné zoznamy trebárs ako si usporiadať domácnosť a podobne som vyhľadala na internete a podľa mojich potrieb prispôsobila. Ale môžeš si to aj z hlavy vymyslieť.

sbenkova
16. apr 2015

pravdepodobne psychika alebo štítna žľaza - určite navštív lekára ...............

dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3kvetka3
16. apr 2015

@babyborn1111 mne chybal vit.D presne take iste stavy ako popisujes ty. dr sa cudoval,ze stojim na nohach.hodnota-minimum mal byt 30,ja som mala 4,ze niektori s takou hodnotou nedokazu vstat z postele,telo neposlucha. aj ked mi sem tam maleho postrazili cez den,vecer som bola taka unavena ako keby som cely den kopala zemiaky. velmi ma boleli ruky,ramena. urcite navstiv dr.,nech ti zoberu aj hodnoty vit.D,standardne sa neberie,vseobecna dr.mala s tym problem,ked som nedavno chcela,nastastie mi odber zopakoval kozny dr.pri vypadavani vlasov.je to ok,tak som kludna. brala som len vigantol dlhodobo, doplnky z lekarne mi neodporucali,nie je to ten vitamin,ktory potrebujeme. drzim palce a nech si cim skor fit.

lukasko12
11. feb 2020

@babyborn1111 ja mam to iste skoro co ty a ne hapem preco to je