Ako zvládať agresivitu pri Parkinsonovej chorobe?
Dievčata kto ma takuto chorobu v rodine ako to zvladate? Moj otec 70 r. to ma par rokov, mal sa fajn ale teraz par dní totalne agresivny, kričí okrem tohto je všetko ok, ale dve dni už od tretej rano kriči s mamou nevie spať a my byvame nad nimi takže nespíme ani mi nič ☹ mama to tiež nezvlada, ja aj teraz v praci nevyspata, on chodí k doktorovi stale sam nechce aby sme tam išli aj my, tam asi povie že je všetko ok ale nie je...ani doktora nepozname, možno by sa mali zmeniť lieky, ale ako? Mam zavolať potajomky doktora a povedať čo sa deje? Ach , aky nas čaka rok 😑😢
@kiki68 a s liekmi je aky? Ukludnil sa? Mama s ním už nechce byť v noci, pride ku nam alebo bratovi a on hlada a vyzvaňa jej non stop, no ako zavislak, no poviem take sviatky a novy rok nikomu neželam ☹
@liv1 najprv prišla policia, uplny klud pekne ich privítal, potom prišla zachranka a tiež kluď, proste herec 1* , rozpraval vtipy, dobre že javu im nezrobil, tak sme vy vyzerali akože hlupi prečo sme ich volali, chapete? Tak neviem asi mam aj ine zaležitosti na silvester večer o 21:00
@taktotedanie viem, len svagrina nieco tvrdi, nam sa to nezda. Ona mu nechce davat lieky na ukludnenie a vyhovara sa, ze sa nemozu kombinovat s liekmi na ❤️
@benit to je blbost
Podla mna je chyba niekde inde bud je pacient fakt mimo, bud to na vas hra, bud realne potrebuje zmenu liecby alebo sa mu starostlivosti a liecby nedostava na adekvatnej urovni
Bohuzial vyriesit to musite vy
Lekar vzdy zvazuje ake lieky predpisat aby mohli byt navzajom kombinovstelne takze toto tvrdenie je blbost

Mrzi ma vasa situacia