Ako zvládnuť letnú angínu a rýchlo sa zotaviť?
Tipy na prvú pomoc,nemôžem zostať doma.Mandle,hrdlo,bolesť kĺbov,svalov,obrovská únava.Teplotu nemám.Kloktam,Paralen.Ako sa dať rýchlo dokopy ideálne za jeden deň 🫣
No ak máš bakteriálnu, tak nijako, antibiotiká
Tak infekciu roznasaj dalej na inych ludi 🤦🏻♀️
Cintoríny sú plné nenahraditeľných.
No to chces ozaj zázrak. Na angínu treba antibiotiká a ani s nimi nebudeš za 1 deň fit
Mozes zostat dona, ale nechces
Horí u vás? Keď nie môžeš ostať doma a liečiť sa.
@januska12323 už sme len dve v práci,takže ak ja zostanem doma..
@rfrd12 aj by som chcela,mám.toho plné zuby,ale šéfka mi to dá riadne pocítiť a stiahne mi osobné.Plus sme u lz.len dve na oddelení.
Syn (6) mal angínu začiatkom leta s horúčkami cez 39°, dva týždne predtým laryngitídu s teplotou cez 40°. Po jeho angíne sme angínovali a brali atb všetci vrátane manžela, ktorému kvôli tomu presunuli operáciu. Bola som s ním doma takmer mesiac, a to mi v práci odchádzali predškoláci 🙁 Si naozaj taká nepostrádateľná? vieš čo sa hovorí - robota neutečie, nie je zajac. Ešte nakaz kolegyňu, isto sa ti poďakuje 🤷🏻♀️
Choď k lekárke aspoň po antibiotiká. Lebo dostaneš taký zápal že skončíš v nemocnici . Nenahraditeľných je plný cintorín. A vieš že si potom v práci aj tak našli za nich náhradu ?
Ako vies ze mas anginu?bola si u Dr.?ak si bola a diagnostikoval/-la anginu,musis mat antibiotika. S anginou sa neradno zahravat.vlastna skusenost.
Ako vieš ze máš anginu? Teraz ma podobne príznaky aj covid a je uz ho veľa. Ja mam práve anginu 4.den som na čaji a polievkach, horúčky cez 39..neviem ako sa s týmto dá ísť pracovať ?? Ja ledva dôjdem na wc. Príšerne bolesti pre ktorú v noci ani nespím. Mam už atb. Šéfka nech sa ide zapojiť do prace, žiaľ aj také situácie nastanú. NEROZNASAJ INFEKCIU prosím ta.
Vcera som sa zobudila s rovnakymi priznakmi a bum, kovid ✌️
Ako vies, ze mas anginu?
Baby,ja musím ísť zajtra do práce,inak ma vyhodia.A viem čo je angína,bože🤦
A tvoja práca rozumie tomu, že si chorá a zrelá na antibiotiká? Ak vieš, čo to je, tak sa tu nepýtaj kraviny
Žuvaj zazvorovy koren. Mne pomohlo celkom. Ale teda antibiotika, to bola ulava do 1 dna
ak v praci nie su schopno pochopit, ze si chora, tak taka praca, resp. taky zamestnavetl nestoji zato, aby si chorobu prechodila, jednak nakazis ostatnych, ti sa ti isto velmi podakuju, a sebe uzenies este nieco horsie.
Ziadna robota nestoji zato, aby si si znicila svoje zdravie. Tak si najdes inu robotu, no boze. Roboty je vela, len treba hladat a chciet. Ale zdravie mas iba jedno, to sa neda ani kupit, ani ho pod ceresnou nenajdes len tak.
Nepoznam nikoho, koho by vyhodili zborace za to, ze ochorel
Doritricin, Jox, zinok, ale keď to je angína tak prechodit ju je riziko a aj tak potrebuješ atb
to pracuješ kde, že ti hrozí vyhadzov kvôli chorobe?? Nehovor mi, že v nejako zdravotníckom zariadení...
Betadin kloktat,zabije na mandlich vsetko.Zried si s vlaznou vodou a kloktaj.Mne zabral okamzite ale ten bordel sa uz usadil v dutinach,takze som potrebovala atb tak ci tak,no aspon som nemala tu strasnu bolest hrdla a ziadne problemy s prehltanim.Dalej zinok aspon 30mikrogramov denne a vysoke davky Dcka.Ak si mlada tak zvladnes anginu prechodit ale je to velmi zly napad.Ak si starsia tak ani nepomyslaj na to,ze to nevylezis.
@veronika2021 Ďakujem za radu, a v akom pomere? Tak ako píšu v letáku ze 1:10? Celkom mam pred tým rešpekt toto kloktat.. ale idem sa zblázniť bolesťou 4.den bez zlepšenia 😪
@tiezjedna trafila si
Tak nezostan doma,prechod to,nech ti to sadne na srdce. Ked budes na zozname cakatelov na transplantaciu,tak uz doma budes musiet byt. Boze tito nenahraditelni ludia🤦♀️
@biibiana prepac asi reagujem uz neskoro ale 1:10 je dobra volba,ja som to nevedela a kloktala som to nezriedene,skoro som zomrela na ten smrad😁🙈hned ma naplo zvracat,celu nic a cely den som este citila ten zapach zo seba,ale musim povedat,zahubilo to vsetko do bodky😂🙈.Nemusis sa toho bat,aj doktor mi nasledne povedal,ze je to najucinjsia volba.Ziadne spreje a hluposti,toto je velmi efektivne💪🏻a samozrejme lacnejsie ako vsetko,co sa na hrdlo predava…
To si rovno kup jox

Však nemusíš ostať doma, ale paralelnom angínu nevyriešis