icon

Akú kozmetiku proti vráskam?

marikap18
12. apr 2014

Ahojte maminy,
o chvilu bude mat 30 rokov a napadlo mi, ze zacnem pouzivat krem proti vraskam. Nie som expert v ziadnych kremoch, ale rada by som pouzivala kozmetiku, co je vyrobena-lisovana za studena. Chcem nieco, co nie je drahe a potesim sa vasim tipom na kremy, skusenostiam a radam.
Dakujem

madafi
Odpoveď bola odstránená
komisakpd
Odpoveď bola odstránená
veronikazadana
4. feb 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

ja používam kozmetiku weleda a som s ňou maximálne spokojná 🙂 a chcela by som ju používať aj pre babätko ak sa nám už konečne zadarí

barbyes
13. feb 2015

@madafi vyhladila Ti aj už vzniknuté vrásky? ja uvažujem nad týmto http://www.orienthouse.sk/product/opunciovy-ole...

moniciatko9
17. feb 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

Baby co pouzivate pri prvých známkach starnutia pri tych prvych vraskach?

tojesnadvtip
21. feb 2015

chcel by som upozornit na podvod zvany kozmetika LEFERY!!! - http://lefery-podvod.blogspot.sk/

justinka_l
25. feb 2015
Používateľ justinka_l je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od justinka_l.

ja používam krém z ruží a účinkuje veľmi dobre hlavne pri tých prvých naznakoch starnutia 🙂

mikibe
Odpoveď bola odstránená
jamnicka
6. mar 2015
Používateľ jamnicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jamnicka.

ja som uz na vrasky vyskusala vela veci no zatial nic nevidim chcem vyskusat prirodnu kozmetiku a silu prírody 🙂

justinka_l
9. mar 2015
Používateľ justinka_l je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od justinka_l.

@jamnicka ja poúžívam tento a som s ním velmi spokojná 🙂 je to vhodne na tie prvé vrásky a na mne to účinkuje tiež som vyskúsala kopec inych a minula dost vela penazi ale tento je cenovo dobry a aj na pokozke je fajn a hlavne vonia uplne jemnucko 🙂

maca283
Odpoveď bola odstránená
jamnicka
11. mar 2015
Používateľ jamnicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jamnicka.

@justinka_l aj kamaratka ho pouziva sme si pisali a napisala ze je velmi dobry ze jej pekne vypne plet 🙂 asi ho vyskusam aj ja

brambleberry
12. mar 2015

ahojte baby ja používam už tri roky krém z rady A Mincer Botuline gold. Používam denný aj nočný krém a som s ním spokojná, pekne vonia a pleť mám po ňom pružnú a hladkú

veronikazadana
13. mar 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

@justinka_l ja ho tiez pouzívam 🙂 a nedam na neho dopustit 🙂 je super

ajka220883
15. mar 2015

Používam krém na vrásky od značky BABOR. http://www.han-za.sk/tvar-dekolt/babor-doctor-b.... Je drahší ale vydrží mi dlho. Značka trošku neznáma u nás, ale doporučila mi ju kozmetička, ktorá ju používa v salóne. Odporúčam. 🙂

brambleberry
16. mar 2015

ahoj veronikazadana som rada že mam tu parťačku , ktorá fičí tiež na tomto kréme

spirit16
16. mar 2015

Vyskusajte kvapku kvalitneho esencialneho pomaracoveho oleja do kremu, ktory pouzivate. Krasne vam vyhladi plet a este budete mat aj aromaterapiu 🙂

kvetka589
24. mar 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

Baby moja maminka ma dermatitídu aku kozmetiku by ste jej poradili?

moniciatko9
25. mar 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

@kvetka589 a má to už dlho? co pouzivala doteraz?

monkabr
25. mar 2015

Hocijaka kozmetika s latkou ac11 nema konkurenciu na vrasky. Ale aj si za nu clovek pekne priplati...

kvetka589
26. mar 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

@moniciatko9 nema to dlho a ani to nema nejake hrozne ale kozna jej povedala ze je to dermatitida a dala jej maste ktore strasne smrdia a to ona nechce

brambleberry
26. mar 2015

ahoj Kvetka589, v prípade tvojej maminy by som neodporučila žiadne krémy, skôr nejaké bylinkové odvary, nakoľko pleť každej ženy je rôznorodá. Niekedy je lepšie nepoužívať radšej nič , ako sa obsypať a mať s tým problémi

moniciatko9
27. mar 2015

@kvetka589 a kde vsade to ma len na tvary ci aj na tele? vies niekedy to signalizuje to ze sa niektory organ viac namaha a treba ho dat doporiadku

kvetka589
21. apr 2015

@moniciatko9 ma to len na tvary nikde inde chcela by som jej kupit weledu nech vyskusa nasla som tam nieco co by jej mohlo pomoct len neviem ci mam alebo nie :/

veronikazadana
28. apr 2015

@kvetka589 ak to mas len nejaký jemny ekzem skus vyskusat kosatcovy krem od weledy kamoske zabral

kvetka589
29. apr 2015

@veronikazadana dakujem, odkazem ekzem mam mamina nie ja 🙂 a ten kosatcovy kem mi odporucila aj kamoska co ma tiez problem s pletou

veronikazadana
3. máj 2015

@kvetka589 moja mamina ho pouziva uz dlho tiez ma problem s jemným ekzemom

kvetka589
12. máj 2015

@veronikazadana skusim jej ho objednat ona tomu neveri ale mne weleda robi velmi dobre tak ked ho nebude chciet necham si ho ja :D

lucikaaa
12. máj 2015

Juvena je najlepšia, aj keď o lacnej záležitosti sa hovoriť nedá .... všetko čo má nejaký viditeľný prínos je buď drahé alebo invázne.... takže môžete sa olejmi lisovanými hocakým spôsobom mastiť od rána do večera, tvár bude hydratovaná, ale bez vrások až po faceliftingu :D ...

mrkva1
12. máj 2015

ja som skúsila Cien z Lidlu, v testoch vyšiel najlepšie a div sa svetu a mojej extra citlivej pokožke, vyhovuje mi. Takže mám denný aj nočný a je to naozaj pár eurová záležitosť.