Asi som si zabudla vybrať tampón
Pred 5 dňami mi skončila menštruácia. A doteraz stale myslím nato , či som si nezabudla náhodou vybrať tampón... Nie som si úplne istá, no stále to mám na pamäti , čo ak? .... Výtok mám..ale úplne bežný... Nič iné na sebe ani nepozorujem...Mýslim , že bez príznakov by to neostalo... Stalo sa Vám to už niekedy ? Mám ísť za doktorom ? Alebo si len namýšľam ? Poraďte mi prosím...
podľa mňa to vôbec nie je blbá otázka, hoci si neviem predstaviť ako si môže niekto zabudnúť vybrať tampón... Ale možné to je, však kedysi v Ordinácii riešili taký prípad 🙂 Ale myslím si, že by si ho určite cítila, ak ti už miminálne tá šnúrka netrčí.... No a ak máš strach, zájdi za doktorom, hádam ťa nevysmeje... Aj tak nechápem, prečo niekto nosí tampóny ku koncu menzesu, keď je krvácanie už minimálne... Ja tampóny nepoužívam, resp. minimálne a vždy len vtedy keď je krvácanie silné a riziko pretečenia vložky je veľké...
a to že sa registrovala včera? Ako so súvisí s touto otázkou? Keby dala inú otázku, to by bolo v pohode? Presne ako píše @luciferkax , zaregistrovala sa, lebo má tento problém.... A fakt nie je namieste robiť si z nej srandu...
@anjelik_majka vidíš a ja zas tampony používam radšej na posledné dni, ked o tom ani neviem a na prvé dni radšej vložky, každá sme iná..a ako vidíš, dá sa :D
akoze sorry ale uz sa asi poseriem z niektorych otazok.ked nieje debilita sa pytat na otehotnenie prstovanim tak som si asi zabudla vybrat tampon 😠 pomoooooooc
tak toto je co za otazku odpadnem, tak si tam strc prsty a hned zistis a uz ich radsej nepouzivaj ked nevies
Hlavne sa zdrz postelovych radovanok. Co ked tam je a partner ti ho "posupne" vyssie.... To uz potom nestacia na vybratie zrkadla a pean u gynekologa. Vtedy bude treba skalpel vziat... Ale za 5 dni by uz urcite zaustil korene...
Pred rokmi som sa prenesmierne bavila nad navodom na Tampaxoch, kde bolo velkymi hribymi pismenami napisane, aby si pouzivatelka nezabudla posledny vybrat, ze komu toto treba pisomne. Dnes som pochopila, ze to tam musi byt. Su aj take....
A teraz vazne: To si si za tych 5 dni mohla presturat susku (alebo partner), ci tam nieje... Alebo zajst ku gyndosovi. Vsak na take bleskove zakuknutie do susky sa urcite netreba objednavat. Toto patri medzi akutne...
Kočky boli by ste prekvapené ako sa to dá..sestra bola na chate kde mala posledný deň menštruácie a na druhý deň si nepamätala že mala krámy kedže jej skončili a mala zavedený tampón celý týždeň..nič sa jej nestalo 🙂 áno z tampónov môžete dostať syndróm toxického šoku ale nie je to pravidlom a môžete ho dostať aj keď ho máte len hodinu záleží na každom organizme indi vindi
Podľa mňa normálna, "legitímna" otazka... Napr. ja mam dosť male ruky a krátke prsty a nedociahnem všade kde chcem, do všetkých zákutí... Keď mám tampón už nasiaknuty, tak niekedy krv preteká okolo neho... Ak máš blbý pocit, zbehla by som na gyndu... možno sa tampón rozpadol a časť tam ostala... Všeličo sa stáva...
ja som velmi zabudliva a kupila som si kvoli praktickosti kalistek.. no ale bojim sa ho pouzivat, lebo fakt si myslim, ze takto zabudnem.. 🙈🙉🙊
@jana_eyre neboj nezabudneš, aj ja ho mám zabudnúť sa na to podľa mňa nedá.. A okrem iného aj z ekologického a ekonomického hľadiska je to veľmi dobrá investícia
@matazirafa no ved prave preto som ho.kupila, len som sa neodhodlala este 😁 musim zacat veru a skusim si dat nejaku pripomienku v mobile.. (mne sa minule stalo, ked som sa s detmi ponahlala vybavit pasy, ze som uplne zabudla na to ze mam svoje dni.. zistila som to az tam 🙈)
@jana_eyre ja to našťastie viem pár dní vopred, keď začnem byť v kuse hladná a zjem čo vidím, k tomu mám aj bolesti brucha.. Čakala som že by to po deťoch mohlo prejsť ale nič z toho..

Baby, ale ved to je normálna otázka... posledný den MS som si schopná dať upomienku do mobilu, šak čo ked zabudnem...
len riešenie je jednoduché, vocphať palce tam, kde mal byť tampon, dalej do brucha sa aj tak nedostane.. že sa dnes registrovala, no asi rpeto, že dnes ma ten probllém, nemyslíte???