icon

Bolesť svalov celého tela

bapsi123
13. aug 2018

Ahojte,nikdy by mi nenapadlo,že aj ja budem zakladať diskusiu,ale už som zúfalá..4a pol mesiaca ma bolia svaly celého tela a som veľmi unavená. Vystriedala som dvoch neurologov,bola som na MRI,emg svalov,odberoch krvi- serologia,ck, zápalové faktory = všetko ok. Vyskočila akurát krčna chrbtica a kríže. Ešte ma čakajú rehabilitácie. Prosím vás,stretol sa s tým už niekto? Aké vyšetrenia ešte absolvovať? ...obvodacka na mňa pozerá ako na blázna 😫..a ja musím fungovať pri dvoch deťoch

ludasova
14. aug 2018

@bapsi123 Ahoj, ja som presne toto iste riesila asi dva roky dozadu, porobili mi milion vysetreni,bola som aj v nemocnici, no na nic sa neprislo,snad len ze to moze byt unavovy syndrom,ale teda prezila som si peklo,boleli ma hlavne stehna a paze,ale priserne a kazdy den,akoby som mala hroznu svalovicu a bolelo aj na dotyk. Uz som zo zufalstva nevedela co,tak som zacala chodit na infuzie vit. C k neurologicke a na akupunkturu, bola som len 5 krat a bolesti sa zo dna na den stratili,nemohla som tomu uverit,ze mozem zas normalne zit,lebo uz na mna vsetci hladeli ako na blazna,ze co ma moze boliet. Dodnes netusim,co to vlastne bolo,ale hlavne,ze uz sa to nevratilo. Dufam,ze ty to nebudes mat nic vazne a ak by si nahodou skusila tu akupunkturu,ktorej ja som mimichodom vobec neverila,nezlakni sa,lebo po prvom raze som mala priserne bolesti,ale to bola asi taka reakcia na to,potom uz to bolo lepsie. Vsetko dobre prajem a drz sa!

maja2308
14. aug 2018

ahoj skus magnezko vo zvysenej davke ,ja som mala tiez slabost ,unavu a pomohlo .Mam predpisane od doktorky Magnosolv.

janka279
14. aug 2018

@bapsi123 ak su vysledky vysetreni negativne, doporucila by som akupunkturu. Poznam mnohych ludi, ktorym pomohla od bolesti rozneho druhu. Vratane mojho manzela. On mal tiez svalove bolesti a neurologicka mu predpisala akupunkturu. Stacili dve sedenia a bolest bola prec. On uz bol taky zufaly, ze sa nebranil ani tej akupunkture. Na svalovu bolest mu nepomohlo ani cvicenie, ani masaze.

zbruna
14. aug 2018

@bapsi123 Ahoj, a ako pocitujes bolest svalov? Mas aj taku celkovu slabost? Mne podobne problemy zacali urologicko-gyn. infekciou, potom bolest v panv. dne, nahly obuch na lavej ruke / v predlakti (doteraz ma to tam pali a stipe, niekedy sa to taha az k palcu), k tomu mierne teploty, nocne potenia, "chripkova" slabost, bolesti svalov, klbov, uzlin. Chodim po doktoroch uz vyse roka a stale na nic neprisli...

bapsi123
autor
14. aug 2018

@milus777 ten unavovy syndróm napadol aj mne..pretože ja som brala biston na zápal nervu,a to boli také lieky,že sa mi chcelo veľmi spať,kde som zložila hlavu,tam som spala a keď som ho vysadila,začalo toto...aj teraz mám pocit,že kde sa opriem,tam spím...ale nedá sa,k malému som vstávala aj trikrát,teraz už lepšie...a ešte otázočku,keď zbehnem za kožnou,ona bude vedieť odlíšiť psoriázu od lupusu,však?

bapsi123
autor
14. aug 2018

@zbruna ja mám pocit svalovice,akoby som dvíhala 300kg a k tomu zabehla 1000 km ...mne sa to spustilo zápalom nervu trojklanneho

zbruna
14. aug 2018

@bapsi123 Tak ako baby odporucaju, skus este reumatologa, pod neho spadaju aj rozne autoimunitne ochorenia. Velakrat ich moze spustit prave nejaka infekcia...

bapsi123
autor
14. aug 2018

@zbruna určite pôjdem..dnes som sa vybrala k obvodnej po výmenný, samozrejme má dovolenku do 22.8. 🙄😣

milus777
14. aug 2018

@bapsi123 mala by to kozna rozoznat. Aj ked kamoska lezala na zaciatku tehotenstva so mnou v nemocnici prave kvoli koznym vyrazkam vsade na tele. Tam ju poslali ku koznej a nic nezistila. Dali ditiaden a vyrazka ustupila. Az neskor v nejakej specialnej ambulancii jej zistili ten lupus. Lupus ma priznak taku specificku vyrazku na tvari v tvare motyla ale nemusi to byt len ta. Prejavuje sa sirokym spektrom priznakov a kazdy to ma inak. Ked pises ze sa ti to sputilo po tej liecbe tak ci to nemoze byt nejaky vedlajsi ucinok liekov co si brala. Samotna pozitivita ana protilatok lupus nediagnostikuje... K tomu sa robia este dalsie krvne testy ktore su specifickejsie pre lupus. Fakt este skus nasadit magnerot. Ja som pred casom pocitovala neuveritelnu slabost v rukach a nohach. Nevydrzala som mat ruku zdvihnutu ani kym som si spravila cop. Uz som sa bala vselijakych diagnoz a po nasadeni magnerotu sa to zlepsilo. Ale nekupuj hocijake magnezko z lekarne. Kyselina orotova ma najlepsiu vstrebatelnost magnezia tak z toho dovodu si kup prave ten magnerot. Ja som mala aj take skakanie svalov po celom tele take ako tik v oku a po nom mi krasne zmizlo vsetko.tak vyskusaj kludne aj 6 denne. Precitaj si letak... Drzim palce nech je ti cim skor lepsie

bapsi123
autor
14. aug 2018

@milus777 veľké ďakujem ❤️za rady...ešte posledná otazocka - to bola vyrážka? Lebo ja to mám od začiatku ako ekzém a supinate ... určite polietam ešte lekárov,dám vedieť potom

milus777
14. aug 2018

@bapsi123 nemas zaco 🙂 jj to bolo ako vyrazka... Vyzeralo to ako ked zjes nieco naco mas alergiu... Supinate to myslim nebolo... Mala to po celom tele. Drzim velmi palce a daj vediet ako si dopadla u lekarov. A nestresuj sa zbytocne. Mozno to bude len taka banalita nakoniec. Urcite skus to magnezko....

monikamama
14. aug 2018

@lubik87 ja nejem maso vobec a aj tak to mam 😕

lubik87
14. aug 2018

@monikamama :( prajem skoré uzdravenie 🙂

monikamama
14. aug 2018

@bapsi123 ja to citim ze som slaba nevladzem. U doktorky som mala spravit drep a pytala sa ci viem po schodoch vyjst.to vsetko viem v pohode. Ja sa rano zobudim a uz nevladzem

zbruna
14. aug 2018

@monikamama A Ty mas este nejake dalsie priznaky? Lebo s tou slabostou to mam podobne...

bapsi123
autor
14. aug 2018

@monikamama ja rovnako,vstavam unavena, a to spím dosť pri dvoch malých deťoch

meesha
15. aug 2018

@bapsi123 a dietu dodrzujes? Kdyz mas hit

galioska
15. aug 2018

@bapsi123 na masaze chodis?

bapsi123
autor
15. aug 2018

@galioska rehabilitácie mám od septembra,lebo u nás je náročné dostať sa skôr

bapsi123
autor
15. aug 2018

@meesha poviem pravdu,že nie, lebo doteraz sa neprejavila žiadnymi ťažkosťami

meesha
15. aug 2018

@bapsi123 zkusila bych to. Spoustu veci tomu nemusis prisuzovat, ale muzou s tim souviset. Priklad u me: akne, vyrazka ve vlasech, unava, bolest svalu a kloubu- ale ne tak vyrazna jako u tebe, zhorseni dutin i astmatu, koprivka. Kdyz si prectes treba co to delalo pani, ktera ma o hit stranky, - nestacila jsem se divit. Urcite v pobihani po dr pokracuj, at mas jistotu, ale ta dieta by mohla neco odfiltrovat.
https://histaminovakasulka.com/histaminova-into...

liv1
15. aug 2018

Urob testy na boreliozu, epstein barrow vírus neviem či som napísala dobre. Ak nič, potom smer Dr Durovska v BA alebo Dr Klubal Praha. Požiadaj aj o prijatie do tejto skupiny, možno by ti vedeli lepšie poradiť. Skupina nie je len o borelioze, ľudia sa tam fakt vyznajú. Držím palce ✊

liv1
15. aug 2018

A teda skôr, než sa prides na niečo nové, ja na tvojom mieste by som začala. 1. Zdravá strava 2. Viacej pohybu , vitamín C, D, B. Probiotiká denne plus magnezium. Akupunktura, joga, čínska medicína, pripadne biorezonancia BICOM

lenadka
15. aug 2018

@bapsi123 HIT dokáže narobiť veľké ťažkosti, môžeš byť len rada, že doteraz sa nijako neprejavila, podľa mňa sa ti zhoršila po prekonanom zápale. Skús dodržať diétu a uvidíš, či nastane zlepšenie. Po jednom dni to nebude, histamín sa z tela musí "vyplaviť". Držím ti palce, aby si bola zdravá bez ťažkostí a čo najskôr 🙂🙏🍀

bapsi123
autor
15. aug 2018

@lenadka dakujem ❤️

bapsi123
autor
15. aug 2018

@meesha dakujem,musím si to pozrieť...asi niečo na tom bude,lebo na čele mám neskutočné akné,čo ja som nepoznala vôbec vyrážku a dutiny a hrdlo mám vkuse chytene

bapsi123
autor
15. aug 2018

@liv1 na boreliózu mám krv odobratú..to bolo v poriadku..aj zápalové a ck hodnoty

monikamama
15. aug 2018

@zbruna len toto inak nic ine. Aj sa ma pytala doktorka ze ci vyjdem po schodoch a to som jej nehovorila ze vyjdem rychlejsie nez vytah 😁 len mi vadi ze nevladzem tak ako kedysi.

monikamama
15. aug 2018

@bapsi123 ved to ze tiez spavam akurat a za tie dve deti mi to vadi ze pri nich uz tak nevladzem ako by som chcela.