Bolesť vystreľujúca do krku
Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.
@ifava je je vyborny na regeneraciu nervoveho systemu a moze prispiet k zlepseniu imunity (co sa u mna potvrdilo) ale na cielenu podporu imunity je vhodne doplnit ho o dalšie vitaminy a mineraly, ktore su priamo urcene na tu imunitu. 😊 co sa tyka toho brnenia a mravcenia, tak v tomto nema konkurenciu.
@balaskovae Mne na to mravcenie pomohol tiez, ale tak ostatne nastudovane uplne nemam. 🙂 A ani teda neviem, ze ako dlho ho mozem vlastne uzivat? Je to nejako obmedzene?
@ifava bezne sa odporuca uzivat ho 4–8 tyzdnov, potom je vhodne urobit pauzu, ak to nie je inak indikovane lekarom, ale ja nic ine, co by obsahovalo vitaminy skupiny B neuzivam, takze je to v poriadku. predavkovat sa da aj vitaminmi, ale kedze tento typ je rozpustny vo vode, je to absolutne ok. tak ci tak sa nadbytocne mnozstvo vyluci mocom. 👍
@timetotime Akoze indikovane lekarom? Vsak to je volnopredajne predsa. 🙂
@ifava to mas sice pravdu, ale ako som spominala aj predtym, ze bratovi ho odporucil uzivat lekar, nakolko sa liecil na pasovy opar. zalezi, co konkretne mas za problem, ci je to dlhodoby stav a podobne.
@ifava ono aj ked je volnopredajny, lekar ho moze odporucit na konkretny problem. ja som ho napriklad brala aj ked som mala problemy s nervami po uraze a pomohol. ak to vsak nie je dlhodoby stav, mozno by som to prebrala aj s lekarom.
tak mne lekar odporucil uzivat Revitanerv kvoli karpalnemu tunelu. nemala som velke bolesti, v podstate mi to len zacinalo, to akoze na zmiernenie priznakov, ako je brnenie alebo bolest v zapasti.
@gogorkaja zalezi, v akom to ma clovek stave. ked to nechas zajst pridaleko, tak ano, mozes ist az na operaciu. ale ani ja som nebola, a to som s tymto problemy mala. moj otec detto.
@timetotime @gogorkaja presne tak, ked tie bolesti nie su az tak velke, tak operaciu vobec nie je treba, kedze si vies pomoct aj inak. ako som vyssie spominala.
@gogorkaja tak tych bolesti, ktore uz mas, ta to asi nezbavi, ale ako prevencia to moze byt fajn alebo teda aby sa ti to este viac nezhorsovalo. 🙏 ale tiez osobnu skusenost nemam.
@timetotime vies co, ja som to aj mala chvilu, manzel mi kupil taku klavesnicu, mam ju doteraz, ale to teda ani zdaleka nestacilo na to, aby tie bolesti prestali, zial. ale tak ani som zase od toho velke zazraky neocakavala. 🙈
@ifava Tabletky ja brať osobne odmietam. Keď je bolesť akútna, dobre, beriem, niekedy sa inak nedá, proste si potrebuješ od bolesti uľaviť okamžite, ale snažím sa tomu vyvarovať, pokiaľ to ide. Ale poznám sa, niekedy to je len v hlave. Proste že tá bolesť ani nie je taká silná, dá sa vydržať, ale tabletku si už idem dávať aj tak, automaticky.
je to uplne okej podla mna. zase to nie je tak casto, aby si na to telo stihlo navyknut a ze ti prestanu potom ucinkovat, to si nemyslim. niekto to uziva dennodenne. o tom sa uz mozeme bavit, ze je to proste prilis.
Vlastne aj to bol dôvod, prečo som začala užívať Revitanerv, nakoľko som sa chcela tých bolestí zbaviť prírodnou cestou bez nejakého zásahu do tela.
@gogorkaja a tebe ho tiez poradil neurolog?
@janett_332 Mne to poradili len v lekárni, takže som bola celkovo dosť prekvapená, že zabral, nakoľko väčšinou produkty z lekárne u mňa nemajú veľký úspech 😀 U neurológa som ja osobne nebola vôbec.
@isis234 tak to je jasne, to je este daleko. to sa clovek moze aj zblaznit. a niekedy si vies ozaj lepsie pomoct aj sama a bez pomoci lekarov, nakolko vacsinou aj tak vedia predpisovat len tabletky a nic z toho.
@janett_332 presne tak. Niektorí nehľadajú príčinu. Predpíšu len tabl. od bolesti

@timetotime A staci ti len toto takto aj cez zimu napriklad? Vies, ze ci je to dostatocne silne.