icon

Bolesť vystreľujúca do krku

3. sep 2022

Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.

ifava
10. mar 2025

@isis234 Tak je. Ale malokto si uvedomuje, ze to nie je riesenie 🙂 Alebo teda urcite nie z dlhodobeho hladiska.

lobic
11. mar 2025

ale tak co ak to niekoho boli fakt ze dlho? nemyslim tyzden ani mesiac, ale fakt ze roky?

gogorkaja
21. mar 2025

@lobic A to sa reálne dá vydržať niekoľko rokov s bolesťami? Neviem, či ty máš takúto schopnosť, ale ja si to teda predstaviť veľmi neviem. Bolesti sú obmedzujúce, veľakrát človek nie je schopný pracovať, rozmýšľať, proste nič.

janett_332
3. apr 2025

a ked to teda uz trva roky, resp. nechas to zajst az tak daleko, asi je nutne skusit nieco ine, nez len lieky na bolest, nie? napriklad fyzioterapia, alternativne metody, zmena zivotneho stylu, idealne vsetko dokopy. jednoducho skusat, skusat, skusat...clovek nikdy nevie, co moze realne pomoct.

janett_332
3. apr 2025

a co ti vlastne diagnostikovali? lebo ak je to nieco, co sa da riesit aj inak, mozno by stalo za to hladat dalsie moznosti.

lobic
4. apr 2025

@janett_332 neviem, koho sa pytas ci mna alebo niekoho ineho 🙂 ja som to nemala takto dlhodobo, ale nastastie som z toho vonku. uzivala som Revitanerv, ten mi pomohol. mamina to ma dlhodobo, preto sa pytam, lebo neviem, ci je ucinny aj v takychto pripadoch.

ifava
4. apr 2025

@lobic Ano, je ucinny aj pri dlhodobejsich problemoch, ale chce to trpezlivost. Moja teta ho brala niekolko mesiacov a az potom citila fakt zlepsenie. Zalezi asi aj od toho, v akom je to stadiu a ci sa k tomu prida aj nieco dalsie, napr. ta fyzio alebo nejaka uprava zivotospravy. Ale urcite by som to skusila, ked uz nic ine nepomaha.

gogorkaja
7. apr 2025

@ifava Málokedy pomôže len jedna tabletka, ale keď sa spojí s fyzioterapiou, lepším spánkom, prípadne úpravou stravy (napr. viac magnézia, menej zápalových potravín), tak sa tie výsledky začnú prejavovať. A hlavne neprestať s tým len preto, že to nezabralo hneď. 🙏

timetotime
11. apr 2025

inak, mne napriklad velmi pomohlo aj to, ze som si zacala pravidelne davat teple obklady a konecne som si nasla cas aj na tu fyzio, ktora vie, co robi. niekedy to fakt nie je len o liekoch, ale o tom, dat tomu telu celkovu podporu.
aj Revitanerv som uzivala, ale myslim, ze zabral hlavne preto, ze som uz bola celkovo v klude a prestala som byt v tom neustalom strese a napati.
trpezlivost je zaklad 🙏

janett_332
15. apr 2025

uplne suhlasim, niekedy staci zacat aj s malymi zmenami a postupne sa to cele preklopi k lepsiemu. ja som si tiez kedysi myslela, ze to vyriesi len liek, ale kym som nezmenila par veci okolo, hlavne stres, spanok a trochu pohybu, tak sa to len tocilo dokola...

grolmulina
29. apr 2025
@janett_332

uplne suhlasim, niekedy staci zacat aj s malymi zmenami a postupne sa to cele preklopi k lepsiemu. ja som si tiez kedysi myslela, ze to vyriesi len liek, ale kym som nezmenila par veci okolo, hlavne stres, spanok a trochu pohybu, tak sa to len tocilo dokola...

@janett_332 cize najprv si to tlmila len liekmi od bolesti alebo ako?

gogorkaja
5. máj 2025
@grolmulina

@janett_332 cize najprv si to tlmila len liekmi od bolesti alebo ako?

@grolmulina Tak myslím si, že to je prvá vec, po ktorej tak akosi automaticky človek siahne, ale skôr či neskôr zistí, že toto asi nie je úplne tá najrozumnejšia cesta 🙂

ifava
6. máj 2025
@gogorkaja

@grolmulina Tak myslím si, že to je prvá vec, po ktorej tak akosi automaticky človek siahne, ale skôr či neskôr zistí, že toto asi nie je úplne tá najrozumnejšia cesta 🙂

@gogorkaja Ked clovek vidi, ze sa to neustale vracia, tak asi bude problem hlbsie.

grolmulina
7. máj 2025
@ifava

@gogorkaja Ked clovek vidi, ze sa to neustale vracia, tak asi bude problem hlbsie.

@ifava ja som tu pisala inak predtym aj o strese, nakolko to ide ruka v ruke s tymito kadejakymi bolestami, lebo aj sestra to riesila nedavno. nevedela napriklad vobec, ze to moze byt aj z toho.

zupka33
7. máj 2025
@grolmulina

@ifava ja som tu pisala inak predtym aj o strese, nakolko to ide ruka v ruke s tymito kadejakymi bolestami, lebo aj sestra to riesila nedavno. nevedela napriklad vobec, ze to moze byt aj z toho.

@grolmulina Aj na ten stres nieco brala? Viem, ze aj na to si vies kupit kadeco volnopredajne, ci je to dobre, neviem.

grolmulina
14. máj 2025
@zupka33

@grolmulina Aj na ten stres nieco brala? Viem, ze aj na to si vies kupit kadeco volnopredajne, ci je to dobre, neviem.

@zupka33 aktualne uziva Revitanerv, to si dava uz nejaky cas a aj mi vravela, ze sa citi lepsie tak celkovo. jasne, ze niekedy sa tym stresovym situaciam proste vedome vyhnut neda, ale snazi sa, robi, co moze. 🙏 a hlavne som rada, ze to aspon riesi, ze to len neignoruje.

zupka33
19. máj 2025
@grolmulina

@zupka33 aktualne uziva Revitanerv, to si dava uz nejaky cas a aj mi vravela, ze sa citi lepsie tak celkovo. jasne, ze niekedy sa tym stresovym situaciam proste vedome vyhnut neda, ale snazi sa, robi, co moze. 🙏 a hlavne som rada, ze to aspon riesi, ze to len neignoruje.

@grolmulina Zeleny ci modry?

timetotime
20. máj 2025
@zupka33

@grolmulina Zeleny ci modry?

@zupka33 ja som mala napriklad len zeleny a zabral na kadeco mozne. aj ked som si citala, ze skor modry je na to brnenie, mravcenie, ale pomoze aj zeleny, ba dokonca je vhodny aj na podporu imunity ako takej. 🙂

zupka33
21. máj 2025
@timetotime

@zupka33 ja som mala napriklad len zeleny a zabral na kadeco mozne. aj ked som si citala, ze skor modry je na to brnenie, mravcenie, ale pomoze aj zeleny, ba dokonca je vhodny aj na podporu imunity ako takej. 🙂

@timetotime No nie kedy to telo potrebuje tak celkovo nakopnut ako riesit len jeden symptom. 👍

gogorkaja
29. máj 2025

Ja som tiež skôr fanúšik tých prírodných vecí, čo podporia celkové zdravie, než aby som hltala tabletky na každučký problém zvlášť. A tie nervy pri strese proste treba nejako upokojiť, lebo inak to potom ide do kruhu...

ifava
2. jún 2025

Presne, ja som si to uvedomila, ked som po niekolkych prebdenych nociach zacala mat pocit, ze ma fyzicky boli uz fakt vsetko, chrbat, krk, brucho a pritom to bolo len z dlhodobeho stresu. Odvtedy sa snazim viac pocuvat svoje telo a ked citim, ze potrebujem pauzu, tak ju proste telu doprajem 🙂

janett_332
4. jún 2025
@ifava

Presne, ja som si to uvedomila, ked som po niekolkych prebdenych nociach zacala mat pocit, ze ma fyzicky boli uz fakt vsetko, chrbat, krk, brucho a pritom to bolo len z dlhodobeho stresu. Odvtedy sa snazim viac pocuvat svoje telo a ked citim, ze potrebujem pauzu, tak ju proste telu doprajem 🙂

@ifava presne tak, telo si to vzdy nejak vyziada, ci uz bolestou alebo unavou... a ked ho ignorujeme, tak si len odkladame vacsi pruser na neskor. mne sa tiez osvedcilo dat si obcas reset. niekedy staci par dni bez socialnych sieti, prechadzka, trosku upravit stravu alebo si len dopriat spanok bez vycitiek. a hej, tie prirodne veci typu revitanerv, magnezium, bylinky, to nie je ziadna slabost, to je o starani sa o seba. 🙏

matkaleskova
4. jún 2025
@janett_332

@ifava presne tak, telo si to vzdy nejak vyziada, ci uz bolestou alebo unavou... a ked ho ignorujeme, tak si len odkladame vacsi pruser na neskor. mne sa tiez osvedcilo dat si obcas reset. niekedy staci par dni bez socialnych sieti, prechadzka, trosku upravit stravu alebo si len dopriat spanok bez vycitiek. a hej, tie prirodne veci typu revitanerv, magnezium, bylinky, to nie je ziadna slabost, to je o starani sa o seba. 🙏

@janett_332 Tak magnezium sa uziva podla mna bezne, nemusis mat ani daky vacsi problem 🙂 Ale skor tie vyzivove doplnky clovek zacne riesit az ked pocituje nejaku zmenu, ktora sa mu moc nepozdava.

zupka33
6. jún 2025
@matkaleskova

@janett_332 Tak magnezium sa uziva podla mna bezne, nemusis mat ani daky vacsi problem 🙂 Ale skor tie vyzivove doplnky clovek zacne riesit az ked pocituje nejaku zmenu, ktora sa mu moc nepozdava.

@matkaleskova Ako kedy. Niekto riesi uz hned aj prevenciu, ale takych ludi poznam malo, to je fakt 😀

gogorkaja
9. jún 2025
@zupka33

@matkaleskova Ako kedy. Niekto riesi uz hned aj prevenciu, ale takych ludi poznam malo, to je fakt 😀

@zupka33 Veď práve, že sa zbadáš až keď sa niečo deje 🙊 Len aby nebolo veľakrát neskoro, napr. že hrozí operácia alebo tak. Ak sa to rieši v zárodku, tak super, ale veľa ľudí proste čaká, že to zmizne samé. Ako karpálny tunel napríklad.

matkaleskova
11. jún 2025

Moja mamina takto odkladala bolesti chrbta, az skoncila na infuzkach 🙈 Teraz uz fakt pocuva telo ovela viac, aj ked niekedy ju musim prinutit, aby sa tolko nenahanala a spomalila. Magnezko je u mna must-have 😅 hlavne ked mam pred menzesom 😅 Nie je to 100%-ne, ale aspon nie som taky nervak 😀

ifava
13. jún 2025
@matkaleskova

Moja mamina takto odkladala bolesti chrbta, az skoncila na infuzkach 🙈 Teraz uz fakt pocuva telo ovela viac, aj ked niekedy ju musim prinutit, aby sa tolko nenahanala a spomalila. Magnezko je u mna must-have 😅 hlavne ked mam pred menzesom 😅 Nie je to 100%-ne, ale aspon nie som taky nervak 😀

@matkaleskova No mne napriklad magnezium nerobilo nic 🙊 Neviem, ci to ma este niekto takto, mne vobec nepomahalo.

janett_332
13. jún 2025
@ifava

@matkaleskova No mne napriklad magnezium nerobilo nic 🙊 Neviem, ci to ma este niekto takto, mne vobec nepomahalo.

@gogorkaja tak karpalny tunel ti nezmizne sam, taky zazrak sa asi nestal este nikomu 🙏
@ifava to bolo ako jedna z moznosti, na kazdeho samozrejme funguje nieco ine 🙂

zupka33
16. jún 2025
@janett_332

@gogorkaja tak karpalny tunel ti nezmizne sam, taky zazrak sa asi nestal este nikomu 🙏
@ifava to bolo ako jedna z moznosti, na kazdeho samozrejme funguje nieco ine 🙂

@janett_332 A co ked to neriesis, tak sa to len zhorsuje, ci ako?

matkaleskova
17. jún 2025
@zupka33

@janett_332 A co ked to neriesis, tak sa to len zhorsuje, ci ako?

@zupka33 Vsak asi ako pri vsetkom 😉 Je asi lepsie, ked to zacnes riesit hned, ako to prepukne ako potom banovat. Niekedy uz to nabehne do takeho stadia, ze mozes robit co chces, ani operacia velakrat nemusi pomoct.