icon

Bolesť vystreľujúca do krku

3. sep 2022

Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.

Strana
z13
zupka33
16. okt 2025

@henrietkatr A uz ta to vobec ani len nepobolieva? Ani obcas? Viem, ze vela ludi mava extremne bolesti pri tomto.

henrietkatr
17. okt 2025

@zupka33 vies co, musim si zaklopat, ale nemavam uz ziadne bolesti. zase ho pravdepodobne zacnem uzivat, ale momentalne mam pauzu a dobre 🙂 nevratilo sa mi nic. 🙏

henrietkatr
17. okt 2025

@zupka33 a ano, je to tak, niektorych to boli fakt ze velmi a vie to trvat aj roky. 🙈

lobic
20. okt 2025

@henrietkatr presne tak, hlavne teda ked sa s tym nic nerobi alebo ked sa len tlmia priznaky napriklad ortezou. niekto ma len brnenie a necitlivost, ini zas tupu alebo pichavu bolest, co ide az do ramena. niekedy sa to aj na chvilu zlepsi, ale potom sa vrati. ak je nerv uz dlhsie stlaceny, moze sa aj trvalo poskodit, takze tie bolesti a slabost v ruke potom neustupia uplne.

telusikk
22. okt 2025

@lobic Tak tú bolesť pri seknutom nerve veru neprajem nikomu 😉

zupka33
23. okt 2025

@telusikk To si mala ty konkretne? Kde ak sa mozem spytat? Akoze mne je jasne, ze su to isto velke bolesti, ale fakt by ma zaujimalo, preco sa to deje 🙈

timetotime
6. nov 2025

@zupka33 hej, ja som to mala v krizoch, stacilo zle sa ohnut a bolo. najprv som myslela, ze len nejaky sval, ale potom zacalo trpnut stehno a az po koleno isla ta bolest. 🙊 vraj sa mi pricvikol nerv medzi stavcami. trvalo par tyzdnov, kym som sa z toho dostala... ziadne sedenie dlho, to ani teraz nemozem. odvtedy si davam fakt pozor, ako sa zohybam. 😖

1didiana1
7. nov 2025

@timetotime ja som mala nie nerv, ale seklo ma v lopatke, takze tiez celkom peklo 😅 ani dychat som poriadne nevedela. trvalo to mozno aj dva mesiace, kym to povolilo uplne. pomohol revitanerv strong, brala som ho kvoli takej pichavej bolesti v rukach....no a samozrejme teplo, klud a ziadne prudke pohyby, inak sa to moze vratit, takze tiez si davam bacha 🙈

martinellacka
26. nov 2025

@1didiana1 A uz sa ti to absolutne potom nevratilo?

1didiana1
26. nov 2025

@martinellacka nevratilo nastastie 🙏 ale teda pripisujem to tym vitaminom, co mi chybali a cviceniu tiez. myslim si, ze taketo kombo je pre telo na nezaplatenie 😀

telusikk
28. nov 2025

@1didiana1 Joj, len keby takto každý uvažoval. Základ je proste sa hýbať. Častokrát počúvam, ako ľudí kadečo bolí, ale pritom vidím hneď na prvý pohľad, z čoho to majú. Pohyb, pohyb a ešte raz pohyb.

1didiana1
1. dec 2025

@telusikk je to tak 🙏 ale tak velakrat aj vela pohybu moze narobit galibu 😀 sportom k trvalej invalidite 😂

timetotime
3. dec 2025

@1didiana1 neznasam tu vetu 😉 vsetko treba robit s mierou a dobre bude kazdemu.

martinellacka
4. dec 2025

@timetotime Presne tak 😀 ♥
@1didiana1 Tak to je super, to by som cakala, ze take nieco sa bude vracat stale, ked uz to prislo raz. Tak mi to vlastne aj niekto hovoril, ze ked ti to zacne, tak uz je potom len velmi tazko sa toho zbavit.

1didiana1
4. dec 2025

@martinellacka vies co, nemam ten pocit, ze by to platilo uplne pre kazdeho. 😉 podla mna je to fakt kombinacia toho, ako sa clovek o seba stara, ci posilni tie slabe miesta, da telu oddych, trosku tepla, trosku rozumneho pohybu… a zrazu sa to da udrzat na uzde.

Strana
z13