Bolesť vystreľujúca do krku
Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.
@zupka33 vies co, musim si zaklopat, ale nemavam uz ziadne bolesti. zase ho pravdepodobne zacnem uzivat, ale momentalne mam pauzu a dobre 🙂 nevratilo sa mi nic. 🙏
@zupka33 a ano, je to tak, niektorych to boli fakt ze velmi a vie to trvat aj roky. 🙈
@henrietkatr presne tak, hlavne teda ked sa s tym nic nerobi alebo ked sa len tlmia priznaky napriklad ortezou. niekto ma len brnenie a necitlivost, ini zas tupu alebo pichavu bolest, co ide az do ramena. niekedy sa to aj na chvilu zlepsi, ale potom sa vrati. ak je nerv uz dlhsie stlaceny, moze sa aj trvalo poskodit, takze tie bolesti a slabost v ruke potom neustupia uplne.
@zupka33 hej, ja som to mala v krizoch, stacilo zle sa ohnut a bolo. najprv som myslela, ze len nejaky sval, ale potom zacalo trpnut stehno a az po koleno isla ta bolest. 🙊 vraj sa mi pricvikol nerv medzi stavcami. trvalo par tyzdnov, kym som sa z toho dostala... ziadne sedenie dlho, to ani teraz nemozem. odvtedy si davam fakt pozor, ako sa zohybam. 😖
@timetotime ja som mala nie nerv, ale seklo ma v lopatke, takze tiez celkom peklo 😅 ani dychat som poriadne nevedela. trvalo to mozno aj dva mesiace, kym to povolilo uplne. pomohol revitanerv strong, brala som ho kvoli takej pichavej bolesti v rukach....no a samozrejme teplo, klud a ziadne prudke pohyby, inak sa to moze vratit, takze tiez si davam bacha 🙈
@1didiana1 A uz sa ti to absolutne potom nevratilo?
@martinellacka nevratilo nastastie 🙏 ale teda pripisujem to tym vitaminom, co mi chybali a cviceniu tiez. myslim si, ze taketo kombo je pre telo na nezaplatenie 😀
@1didiana1 neznasam tu vetu 😉 vsetko treba robit s mierou a dobre bude kazdemu.
@timetotime Presne tak 😀 ♥
@1didiana1 Tak to je super, to by som cakala, ze take nieco sa bude vracat stale, ked uz to prislo raz. Tak mi to vlastne aj niekto hovoril, ze ked ti to zacne, tak uz je potom len velmi tazko sa toho zbavit.
@martinellacka vies co, nemam ten pocit, ze by to platilo uplne pre kazdeho. 😉 podla mna je to fakt kombinacia toho, ako sa clovek o seba stara, ci posilni tie slabe miesta, da telu oddych, trosku tepla, trosku rozumneho pohybu… a zrazu sa to da udrzat na uzde.

@henrietkatr A uz ta to vobec ani len nepobolieva? Ani obcas? Viem, ze vela ludi mava extremne bolesti pri tomto.