icon

Bolesť vystreľujúca do krku

3. sep 2022

Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.

kliatana
4. nov 2022

@tyaja5 tiez si myslim, ze asi za par dni sa vysledky nedostavia 🙂 keby take nieco vymysleli, mali by sme kazdy jeden po probleme, no nie? ono vo vacsine pripadov to tak aj byva, taketo typy zdravotnych problemov su proste dlhodobe, cize logicky aj ta dana liecba musi trvat dlhsie, s tym clovek nespravi nic.

lobic
16. nov 2022

mna zvykne bolievat hlava, teraz je to take dost intenzivne, nemala som doteraz taketo stavy. fakt netusim, kde moze byt problem, ale uz velakrat normalne neviem, co s tym. to pride tak razom akoby.

timetotime
21. nov 2022

@lobic nemas sedavu pracu? lebo krcna chrbtica pri nej fakt dost trpi, viem co hovorim. tie bolesti mozu prechadzat az do hlavy, potom vznikaju velakrat aj vazne problemy. treba to vsak podchytit co najskor.

lobic
24. nov 2022

@timetotime praveze v praci nesedim, to viem, ze to sa zvykne pri takomto type roboty diat, ale mne sa to deje zrejme z ineho dovodu. ja neviem, mozno stres? teraz som dost v strese celkovo. ci to je nezmysel?

kliatana
28. nov 2022

@lobic nie je to nezmysel, hlava ta moze boliet z roznych pricin. velakrat sa zial na to ani poriadne prist neda, so mnou si ani doktori nevedeli rady. ak teda nemas sedavu pracu, tak by som to tipovala mozno na zly matrac, mozno ten stres, tazko povedat, co ta momentalne kvari🙂

isis234
28. nov 2022

@lobic môže byť,, stres,,, vraj ten vpýva aj na cholesterol😲 , čomu som nechcela veriť

lobic
2. dec 2022

@isis234 nestras, tak s tymto ja zatial problem nemam, ale moze byt. vsetko v tele so vsetkym suvisi, ja sa tomu teda ani trochu nedivim.

lobic
2. dec 2022

@kliatana no, matracom to rozhodne nemoze byt, nakolko mame uz dlhsiu dobu rovnaky matrac, nemenili sme a tie bolesti som predtym nemala, takze je to fakt zahada. keby som aspon vedela, ze preco sa mi to deje, aby som vedela, co treba zmenit, ale netusim.

isis234
3. dec 2022

@lobic nestraším,,, preto treba preventívne, cviky, mastiť a kľud, prechádzky v prírode

kliatana
5. dec 2022

@isis234 ano, tie prechadzky vedia pomoct, teda celkovo ten aktivny sposob zivota. cim viac clovek oddychuje a vysedava, tym horsie :D ale teda akoze zase na druhej strane, nie je dobre ani byt v jednom kole neustale, proste treba si vediet najst chvilku pre seba, vypnut, zrelaxovat. bez toho to nejde.

lobic
8. dec 2022

@kliatana snazim sa vela oddychovat, ale myslim, ze kazda jedna velmi dobre vie, ze sa to proste zakazdym neda. tych povinnosti je tolko, ze niekedy padnem vecer mrtva a potom zacne boliet hlava, cize aj napriek unave neviem zaspat.

timetotime
15. dec 2022

@lobic lenze ty musis vediet kedy treba proste prestat a vypnut. treba pocuvat svoje telo, lebo v opacnom pripade si mozes privodit ovela vaznejsie problemy ako je "len" bolest hlavy a uz ti nepomoze nic. ono akoze v dnesnej rychlej uponahlanej dobe fakt sledujem, ze ludia svoje zdravie ozaj velmi neriesia, povedia si, ze to bude dobre, ved znesiem vela. ale to fakt netreba podcenovat.

kliatana
16. dec 2022

@timetotime pradu mas, len keby si toto ludia vedeli zakazdym uvedomit🙂 niektori si na plecia nalozia tolko, ze je to az prilis a potom to velakrat vie mat az fatalne nasledky. bolest hlavy je este v takych pripadoch "v pohode".

timetotime
21. dec 2022

@kliatana v pohode mozno pre niekoho je, niekto si uz tak akoby na bolest hlavy zvykne, to tiez podla mna nie je uplne dobre. netreba to proste ignorovat, telo sa nam tym snazi nieco naznacit, to je predsa jasne. ale tak zase niektori hned siahnu automaticky po tabletke, to tiez stale nie je uplne ok.

lobic
2. jan 2023

@timetotime jasne ze to nie je ok, kedze si tym neustalym pojedanim tabletiek poskodzujes pecen. ale tak niektori ludia si ozaj v tomto nedaju povedat.

dlucy
2. jan 2023

Krcna tiez to mavam klud ja beriem dorsiflex cvicenie +masaze

tyaja5
4. jan 2023

@lobic no vsak neboj sa, aj vo svojom blizkom okoli mam ludi, ktori tabletky papaju ako cukriky🙂 ale moje slovo je nic oproti tomu ich. aj muzovi som uz kvoli tomuto cistila zaludok, ale on siaha po tablete uplne automaticky. len ho pichne v hlave a uz ide do lekarnicky. neviem, ja toto ozaj nemozem takto.

lobic
5. jan 2023

@tyaja5 akoze ja to na jednej strane chapem, lebo su ludia, ktori s bolestou hlavy absolutne nedokazu fungovat. na strane druhej tiez viem, ze to nie je dobre takto riesit, ale to je proste prva vec, co ti tak akoby automaticky napadne. siahnut hned po tabletke. snazim sa to nerobit prilis casto, no niekedy to inak nejde.

kliatana
10. jan 2023

vsak a prave preto treba uzivat ine veci, ktore ti napomahaju k spravnemu fungovaniu tela. analgetika, cize lieky, ktore ulavuju od bolesti, by mala byt uplne ta posledna moznost.

tyaja5
11. jan 2023

@kliatana tak ale mnohi nemaju take informacie, nevedia, co je najlepsie, chapes. tak automaticky proste siahnu po niecom, co im bolest utlmi takmer hned, ale to fakt nie je riesenie. mozno na chvilku, ale onedlho sa to jednoznacne znova vrati.

balaskovae
13. jan 2023

@tyaja5 ved prave, to je ozaj take len docasne riesenie by som povedala. inak ja teda som dala na radu tu v diskusii a skusila som ten Revitanerv Strong a musim povedat, ze uz ani tak nemam potrebu siahat po liekoch od bolesti, comu som najprv vobec neverila, ale tesi ma to velmi. beriem to ako velke plus, kedze tie tabletky stale pchat do seba, no nie je to bohvieco. a najma tie ruzove, co si budeme hovorit.

kliatana
16. jan 2023

@balaskovae ano, na to je tiez dobry, ze proste uz tak casto nesiahas po analgetikach, je je to velke plus rozhodne. toto zatial odskusane nemam, lebo ho beriem len kratko, ale mne slo najma teda o nedostatok vitaminu B, ktory som mala a ktory obsahuje.

lobic
20. jan 2023

@balaskovae ako dlho ho uz beries? niektore tabletky sa beru neskutocne dlho a ziadne vysledky nevidiet, tak by ma to ozaj zaujimalo.

balaskovae
24. jan 2023

vies co, beriem ho uz stvrty mesiac fakt ze pravidelne, v tomto som dosledna, ked nieco zacnem, tak poriadne🙂 ale ja to beriem ako vyzivovy doplnok, cize ho mozes brat prakticky stale. nakolko obsahuje vitamin B, tak to uzivam neustale, mala som ho totiz v tele nedostatok.

tyaja5
25. jan 2023

@balaskovae no aj co sa tyka kyseliny alfa-lipoovej, tak v tomto je jednotka. je to velmi prospesna latka a pritom vela ludi ani nevie, ze take nieco vobec existuje🙂 akoze tiez som bola taka skepticka, ze na co to budem vlastne brat, ale praveze taketo veci na prirodnej baze su najlepsi, ktore proste pomahaju vo viacerych oblastiach.

lobic
27. jan 2023

@tyaja5 ja takisto jednoznacne radsej volim produkty, ktore su na prirodnej/vitaminovej baze, to je jasna vec🙂

kliatana
3. feb 2023

@lobic tak len kazdy to takto ozaj neberie🙂
@tyaja5 takisto som predtym o nej absolutne nepocula, takze toto tiez bola pre mna novinka🙂 ale clovek sa uci cely zivot, no nie? :D som rada, ze mame na trhu produkty, ktore su na takejto baze vitaminov, lebo mnoho lekarov hned predpisuju automaticky lieky, a to sa mne moc nepaci.

martinellacka
9. feb 2023

Spominali ste Revitanerv Strong, pomohol realne niekomu z vas, prosim vas?

balaskovae
10. feb 2023

@martinellacka ano, aj ja ho beriem, este stale vlastne. co ta zaujima? kvoli comu ho chces brat?🙂

martinellacka
15. feb 2023

@balaskovae Casto mam take divne bolesti hlavy, akoze ked to pride, tak to netrva dlho, ale je to take cudne, intenzivne. Migrena to istotne nie je, to je podla mna ina bolest, mamina mava migreny a opisuje to uplne inak ako to mam ja.