Bolesť vystreľujúca do krku
Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.
@grolmulina pozerala som po roznych doplnkoch, aj som uzivala kadejake, ale toto este nie, ani u nas som to asi nevidela, neviem. a ty ho beries este stale?
@nada847 Vyskusaj tiez ten Revitanerv a uvidis. Neviem ti povedat takto, ci to bolo to iste, ale vylucene to uplne nie 😀 Moze byt aj zo stresu, z unavy, ktovie. Na to same asi neprideme 😀 Ale tak vies sa toho zbavit aj sama nastastie, ja nenavidim chodit po doktoroch, hlavne, ked si viem sama pomoct.
@nada847 podla mna to najdes fakt ze hocikde. a ak aj nie vo vasej lekarni, tak z internetovej vies objednat. a hej, uzivam ho uz dlhsie, nemam dovod s tym prestat, lebo mi je celkovo lepsie, odkedy ho beriem.
@grolmulina a k comu konkretne ti pomaha?
@nada847 mavala som take to cudne pichanie v hlave, takze hlavne toto zmizlo. netusila som, z coho to prameni vobec. aj u neurologa som bola, nic mi nezistil. no a menej byvam unavena.
@grolmulina Akoze pocas dna mas viacej energie? Boze, to by som potrebovala. 🙈 Prestala som pit kavu a uplne to pocitujem. Abstaky mam riadne 😀
@ifava ano, takto to na cloveka funguje, ono ked ti chyba nejaky ten vitamin, tak sa to na tebe podpise aj tym, ze si proste unavena, to je jasne. ja ani tu kavu uz nepijem, nepotrebujem ju. 🙂
@balaskovae Nedostatok akeho vitaminu sposobuje unavu?
@ifava vsak becko predsa. ved to je vseobecne zname. 😉 to mas navyse len v malo potravinach, preto sa vacsinou prijima zvlast vo forme doplnkov stravy.
@balaskovae ano, mozem potvrdit. neuzivala som nic predtym a odpadavala som od unavy. je to na nervy, pretoze takto clovek fungovat absolutne nevie. odpali ta o 19-20 vecer, ked by clovek este chcel mat nejaky ten cas pre seba, ked uspi deti, ale nie, neda sa, nie je energia.
@grolmulina no to je vazne skoro, to potom z toho dna ozaj nemas nic 😕
@grolmulina A ako dlho ta to takto trapilo? Myslim si, ze ked ma clovek takyto druh problemu, tak sa to snazi nejakym sposobom riesit.
@timetotime ahoj za aký čas ty pomohol aj ja mam problém stim mravcenim
@michaela404 musis ho nejaky cas brat nepretrzite a poctivo, ale zaraucene pomoze. u mna sa zlepsenie dostavilo cca po dvoch mesiacoch, potom to preslo uplne. 🙂 len fakt treba dbat na to, aby si to nezabudla uzivat, vsak to je len jedna tableta denne, takze to sa da. po hlavnom jedle najlepsie.
@timetotime a to mravcenie už nemáš vobec
@michaela404 nemam 😉 a ty to uz mas ako dlho? vyskusaj toto, istotne nim nic nepokazis.
No inak to mravcenie v prstoch, ci trpnutie jednoznacne moze suvisiet aj s tou krcnou chrbticou. Na 99% to prameni z toho, ale tak kazdy z nas vie, co robi zle podla mna, ako a kolko sedi pocas dna a veci podobne.
@ifava to je pravda, ale tak nemusi ta to boliet len z toho sedenia, castokrat mozes mat taketo stavy aj po chorobe napriklad.
co sa tyka toho revitanervu, este dodam, ze on je dobry aj na zlepsenie a podporu imunity. primarne som ho teda zacala uzivat kvoli tomu mravceniu, lebo to ma trapilo najviac, imunitu som neriesila, lebo s nou som akoze nemala ani predtym nejake vyrazne problemy, ze by som bola casto chora alebo tak. 🙂
@timetotime To s tou imunitou som nevedela. A ty si to mravcenie mala z pisania na pocitaci alebo?
@ifava na vselico mozne je dobry a prospesny. brat ho uzival napriklad potom, ako sa zbavil pasoveho oparu, lebo ti napomaha k regeneracii a tomu celkovemu zotaveniu tela, nakolko toto je celkom zavazny zdravotny problem.
@timetotime pasovy opar veru nie je sranda. moj ujo tymto trpel dost casto, ale to cisto zdravy clovek take nieco podla mna nema sancu dostat, nakolko to dost suvisi so zivotospravou, celkovym zivotnym stylom, zhorsenou imunitou a tak dalej.
@balaskovae ved prave. treba robit cely rok nieco pre podporu imunity, nielen vtedy, ked sa schyluje k najhorsiemu 😂
inak ja som sa len nedavno dozvedela od svojho lekara, ze ked mas proste zhorsenu imunitu, tak to moze castokrat viest aj zvysenemu stresu. a toto si inak vela ludi neuvedomuje, moja sestra je tohto zivym prikladom. vkuse je chora, dostane sa z jednej choroby a uz jej zase zacina nieco ine. no a teraz uz aj ten stres riesi, nedavno nan nieco zhanala, ale neuvedomuje si, ze najprv sa treba o seba zacat starat trosku inak 🙈
@grolmulina v mojom okoli si tak vsimam, ze vacsina ludi, ktori sa nevenuju ziadnej fyzickej aktivite, tak su bud cisti nervaci alebo jednoducho stresaci 🙂 clovek by ani nepovedal, ze tak vela veci ovplyvnuje ten pohyb a jeho nedostatok. 😉
@timetotime Nemusia byt vyslovene nervaci, ale ano, aj ja sa tym cvicenim ukludnujem. 🙂
@timetotime ved jasne, cvicenie prospieva vo vsetkych moznych oblastiach, aj na tu spominanu imunitu, ale tak treba sa zamerat aj na ine veci. vitaminy, probiotika, mozno otuzovanie, to tiez asi nie je uplne na skodu zvazit. 😉
@grolmulina tak ja beriem len tento jediny doplnok, inak to moc neriesim, co sa tych vitaminov tyka. 🙂 este mozno cecko a decko v zime, inak nic take.

@dassena no bohvie, ci aj nemame to iste. ale tak to clovek takto len tazko zisti.