icon

Bolesti a závraty dva mesiace po pôrode

turonova
5. apr 2015

PROSÍM všetky žienky čo by mi vedeli poradiť. Som dva mesiace po pôrode. Už asi štyri dni ma Bolieva brucho a točí sa mi v hlave. Je stále len v určitú dobu dňa. Bábätko si vyžaduje veľa môjho času a úsilia takže som aj trochu unavená. Najviac ma hnevá to točenie hlavy. Neviete mi niekto poradiť čo s tým. Ešte stále plne dojčim a menzes som ešte nemala. Ďakujem...

sue
5. apr 2015

@turonova keby išlo len o točenie hlavy, pripisovala by som to zlému pitnému režimu a nedostatku vitamínov a minerálov, ale to bolenie brucha v určitú dobu dňa je zvláštne 😕 Na kontrole po šestonedelí si bola?

turonova
autor
5. apr 2015

Ďakujem, na kontrolu som bola. Je to všetko ok.robí sa mi to asi 4 dní. Skôr si myslím či to nie je ako namiesto menštruácie alebo trošku aj stres.

ivet1371
5. apr 2015

MagneB6

turonova
autor
5. apr 2015

Ivetka, môžem aj keď kojim? A koľko?ďakujem za radu.

trgypadl
5. apr 2015

@turonova dolezite zistit preco sa toci hlava a preco boli brucho...tlak,PMS,nedostatok tekutin,anemmia,vycerpanost...potom liecit pricinu

nutrimas
6. apr 2015

@turonova Pricin moze byt viac, od spominanej anemie, cez nizky krvny tlak, nedostatok tekutin, spanku, pripadne svalovy blok v krcnej chrbtici...Nechajte si urobit u lekara potrebne vysetrenia, a potom budete mudrejsia.

maca283
6. apr 2015

Ja ti odporučam narosan čučoriedkový máš tam bečka zelezo a ine vitaminy Je to sirup mozu to kojacie prave takým sa to odporuca vlastna skusenosť

turonova
autor
6. apr 2015

Ďakujem...

malabiba
7. apr 2015

@turonova poraď sa s lekárom, nech ti porobia testy a budeš múdrejšia 🙂....pri správnom postupe sa to časom upraví, držím palce......inak je sranda akých odborníkov tu máme, len tak od brucha hneď stanovia diagnózu a ponúknu prípravok - oj to sú liečitelia 😀

liliana157
13. apr 2016

Ja som 6 mesacu po porode a je mi zle mivam zavraty naval I tepla an zimi strasne sa mi PRI tych zavratoch rozbusi srdce a a mivam stav ze nemozem dichat neviem preco sa mi to deje pred potom som bola OK mozete mi poradit prosim us nevladzem stoho

severannka
25. dec 2019

@turonova ahoj aj ja mám ten istý problém už ti to prešlo ?

ktochytavzite
25. dec 2019

@turonova mala si epiduralku?

severannka
25. dec 2019

@ktochytavzite nie rodila som normalne

severannka
25. dec 2019

Ale asi to bude z únavy malo spím a mám stres

ktochytavzite
25. dec 2019

@severannka nemas anemiu?