Bolesti kolien
Ahojte, viem že je tu veľa maminiek ktoré sa venujú alternatívnej medicíne tak sem píšem o radu. Stáva sa mi, že po behu ma začne bolieť koleno až tak že neviem poriadne chodiť a neviem vyjsť po schodoch 😒 A všeobecne mám pocit, že si rýchlejšie spravím nejaký úraz čo sa kĺbov týka..Vyše roka som teraz fajčila(neviem či to môže súvisieť) a akurát sa snažím nejako znovu prestať a začínam znovu užívať chlorrellu a chcem k tomu pridať aj zelený jačmeň..Rozmýšľam nad celkovým detoxom organizmu, neviete poradiť ako na to? Resp. nejaké bylinky čo by mohli pomôcť, kúpele, neviem..Rozmýšľam že by som aspoň čiastočne prešla na RAW stravu, možno by to tiež pomohlo..
doporučujem prírodný produkt OK Beta+, ktorý obsahuje základné stavebné zložky chrupavky , ale hlavne Lucernu, ktorá má na kĺby blahodárny vplyv, podporuje detox pečene a obličiek - s ktorými bolesť kolien môže súvisieť. Ja mám s výrobkami takmer 3 ročnú pozit. skúsenosť. rada Vám pomôžem, môj kontakt nájdete na tomto odkaze http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda. Prajem pekný večer.
@barbyes ak pomaha lucerna, tu si mozes kupit v ktoromkolvek bioobchode a napr. si ju naklicit sama doma, budes to mat cerstve, chutne a ovela lacnejsie ako kadejake vitaminy v tobolkach 😉
.. ahoj, ja našťastie ani pred ani po cvičení ani cez nemám problémy s kĺbmi, ale brat v troška staršom veku (33 rokov) sa rozhodol že bude z neho hokejista senior 😀 a mal problémy s kĺbmi ... doplnil základné vitamíny a minerály, MSM, glukosamín, chondroitín a neviem čo ďalšie =D a po pár týždňoch ho to prešlo ...
na klby je dobry spraj z Lavylites. tiez ma bolievaju kolena aj chrbtica.
kupit gelacan, alebo iny kolagen. Jeden vet,co poznam berie klbovu vyivu pre kone, hovori,ze to ma super efekt. Mam podobne problemy,tiez to zacalo v 16tich tym,ze som sa zohla a vstala som s takou bolestou,ze som skoro revala ako tur...
Ked nechces preparaty tak musis jest sulc, to znamena nieco ako huspenina. To sa dava aj psom na klby a usi, aj pre cloveka to am rovnaky efekt,je v tom ten kolagen a chondro.
@barbyes to co je pre ludi,je to iste ako pre psy, pre ludi je najlepsie to,co je urcene povodne pre kone. Obsahuje to kolagen, to je to,co potrebuje vazivo,aby fungovalo ako ma. Cize aby nelupalo v kolenach. Proste pes ma napr. luxaciu,ci dysplazku a clovek ma vlastne to iste,len nas to nevyraduje z chovu a vystav. To je cele,trpime rovnako...
Odporucam Condrosulf, je to liek , vraj uz bez predpisu. Aspon 3m kuru, mne pomohol.
Ahoj. Určite si zájdi na vyšetrenia, aby si mala informácie, či sa tam nedeje niečo vážnejšie. ja som začala kombinovať klasickú medicínu s psychosomatickým pohľadom. Nechám sa vyšetriť u lekára, ale keď to nie je nutné, tak lieky neberiem. Na boľavé kĺby som objavila náplasť Cosmos Hrajivá, je napustená levanduľou. Prehreje a uvolní boľavé miesto. A zároveň hľadám na nete informácie z pohľadu psychosomatiky. K problémom s kolenom som našla toto: "koleno- pokora- klečení je gesto pokory, klesnout na kolena, pokoření někoho, něco lámat přes koleno, výraz strachu- klepající se kolena". Ale neviem, či je to tvoja parketa.
Je to niečo ako keď ťa bolí žalúdok a spojíš si to s "Niekot ti leží v žalúdku". Alebo ťa bolia zuby a spojíš si to s "Mať niečoho plné zuby". 😉
Skús pozrieť túto stránku 🙂
www.bezeckaskola.cz/bezeczacatecnik.html
@ammellia Tiež ho beriem, ale vždy musím mať recept. Inak aj mne pomohol.
@barbyes Pri počiatočných problémoch som užívala Colafit, ale časom to nestačilo. Žiaľ, ja som zdiagnostikovaný pacient, u teba to môže byť čokoľvek, napr. aj beh či detox. Ja mávam pichanie v kolenách pri chôdzi po schodoch, bolesti kĺbov, stuhnutie, keď sa mám po dlhšej dobe postaviť. V každom prípade to nenechaj len tak.

ja som pri takom probleme bola nutena po roku navstivit ortopeda ......pomohol mi