Brazilian blowout - brazílsky keratín a vaše skúsenosti
Uvazujem o tejto kure na vlasy, reklamne info mam ako-tak nastudovane, mate niektora osobne skusenosti pozitivne, ci negativne, s ktorymi by ste sa chceli podelit? 🙂
Mate niekto skusenosti konkretne s Cocochoco brazilskym keratinom bez formaldehydu? Pripadne ake ine pripravky? Samozrejme odborne aplikovane v salone. Dakujem.
ps: foto pred a po kure su vitane
@milosjanka Prosim a co to stoji v tom salone tigi?
@dufka31 od 100-150€ to podľa dĺžky a hustoty vlasov.
ahojte, kde v BA robia s Chocochoco keratinom? kvalitne a dobre, najlepsie aj s dobrou cenou... dakujem
Jedna slečna to robì v KE .... Prisla ku mne domov, pohoda relax. Lepsie ako by som sa mala motat niekde po meste a este sa modlit aby bolo dobre pocasie. Zaplatila som 50 € a o nic som sa nestarala.... Vlasy som si uz 11x umyvala a su super... Neustale som si zehlila vlasy nie len koli tomu aby boli rovne ale aby nevyzerali vysusene. A to mam velmi huste vlasy. Ale nakviac to ocenuje aj moj priatel ze mi netrva dlho uprava vlasov ked sa niekam chystame alebo do prace. Profesionalny pristup tej kocky stal za to. Kontakt som tazko zohnala lebo robi to len cez znamych. Jedno viem ze keby som si kupovala cez internet BK , , tak urcite by som mala problem s tym ake mnozstvo si objednat a ako si to sama naniest. Odporucila som ju kamaratkam a ani jedna sa nestazovala. Vsetky boli spokojne nad očakávania.
@bibaptak to my sme vychytili Petru a buď sa jej nechcelo robiť, alebo to proste nevie robiť. Vlasy predtým neumyla, na dvojdňové špinavé vlasy mi NAPATLALA keratín a ani nerozčesala, nechala pôsobiť, vyfúkala a zažehlila a poslala ma domov. Celé to bolo hotové do hodiny. Po 3 dňoch, keď som si umyla vlasy, vyzerajú ako predtým. Ako keby som nikde ani nebola. Naozaj som zvedavá, ako sa postavia k tej reklamácii. Áno, sú vo Vienna Gate. Ak máš kontakt na tú Evu, nevieš zistiť, ako riešia reklamácie?
Baby ja som robila s tymto keratinom Cocochoco a fakt krasne vyzivene rovne vlasy su z toho.tiez som kadernicka a zrejme zalezi od kvality prace kadernicky a potom upravy zakaznicky ..🙂
chcela by som sa spýtať, mám 15 , strašne kučeravé a krátke vlasy a už dlhšiu dobu uvažujem nad keratínom, no nikde neviem nájsť ako budú vlasy vyzerať po 3-4 mesiacoch, keď sa keratín zmyje, nejaké skúsenosti? + okr. Košice, nejaké kaderníctva za prijateľnú cenu? ďakujem pekne
a v Prešove to niekde robia?
Ahojte baby chcem si objednat brazilsky keratin cocochoco.chcem sa vas opytat dostanem k tomu aj ten sampon a navod ako si to spravit?a kolko ml si mam objednat ked mam huste vlasy do pol chbta?dakujem
Dala som si to urobiť u kamaráta.Používa kvalitný, priam najkvalitnejší keratín. Vlasy sa mi začali vlniť po mesiaci/dvoch. Aktuálne po 4 musím používať žehličku na ofinu a zvyšok mam vlnitý.
Po stránke " ozdravenia " vlasov nebadám žiadnu zmenu. Konce sú rovnako zničené ako bežne aj hneď po aplikácii boli také ako vždy, Len sa mi zmenila farba ( viem to na základe môjho príčesku, nesedel mi farebne po keratíne ). Čo sa týka jemnosti, boli jemné asi 5-7 umytí.
Nie je to žiaden zázrak ale určite si to dám urobiť znova.
Ahojte, Salon IX. VIENNA GATE v petrzalke. Ja som spokojna... Uz 2 mesiac mam vlasy krasne rovne leskle. Urcite pojdem znova 🙂 Robila mi to Petra.
@mamina_007
tiež som bola s Petrou spokojná, ale až po oprave v polovici apríla, kedy mi vlasy pred nanesením umyla a pekne to urobila... sama videla, že je to obrovský rozdiel a nabudúce sa tiež chystám k nej, mrzí ma tá prvá skúsenosť s ňou, lebo som za to nedala málo peňazí, ale reklamáciu uznala a opravu urobila, takže za mňa už tiež ok.
@erikabar To sa skor na nich podoba.Oni su tam velmi ferovy... naozaj sa snazia vyjst v ustrety. Ked to porovnam s Hair Studiom, kde som bola na farbe pre rokom. Farba mi nechytila, mala som flaky ale ked som prisla na opravu, dali mi zaplatit vsetko! platila som okolo 65E a to priznali ze prvy krat mi to nechali kratko.
@mamina_007 tak to je fakt sila, riešila by som to normálne písomnou reklamáciou, aj služba sa dá reklamovať, nie len tovar... Odo mňa Petra za opravu nepýtala nič, ale sama som jej nechala (myslím, že dosť slušný) tringelt, pretože ak som spokojná, tak viem oceniť 🙂
Ja pouzival COCOCHOCO keratin uz asi treti rok a naozaj si to neviem vynachvalit. Sama som si ho objednala priamo od vyrobcu uz 2. krat (velku litrovu flasku na polovicu s kamoskou). Po jednom naneseni to vydrzi tak 3 mesiace. Vzdy som mavala vlasy tak maximalne po plecia, lebo sa mi strasne lamali. Teraz ich mam krasne, dlhe asi do pol chrbta. Som naozaj nadmieru spokojna 🙂 Skusali to aj kamosky, niektore s tym boli spokojne, ine nie. Najviac to vidiet na uplne znicenych a farbenych vlasoch. Ak mate zdrave nefarbene vlasy a chcete ich iba vyrovnat, necakajte moc vyrazny vysledok.
Co sa tyka rovnosti vlasov, ja mam svoje prirodzene vlnite, po keratine sa trochu narovnali, no nikdy nie su uplne ako zehlickou ozehlene. Pomoze, ak vlasy po keratine fenujete, asi sa to nejak aktivuje teplom a potom su vlasy o dost rovnejsie.
Overall experience - Je to super a ta litrova flasa je tak na 10-20 pouziti, cize cena za domacu aplikaciu vychadza cca od 15 do 30 eur, zalezi od dlzky a hustoty vlasov.
@okokok v Košiciach je salón Love Hair kde ti to urobia určite kvalitne, môžem vrelo odporučiť. Predávajú tam aj vlasovú kozmetiku Kerastase a majú aj masku s keratínom, bez ktorej sa už nikam ani nepohnem. Stačí si ju naniesť pri každom umývaní do vlasov, nechať pôsobiť a do mesiaca sú zničené vlasy ako vymenené. V kaderníctve majú profesionálny prístup a vždy som odišla spokojná, je síce trošku problém s objednávaním, lebo vždy sa objednávam pri návšteve už na ďalšiu návštevu o dva mesiace. No určite to stojí zato 🙂
Boze baby,vy tu take blbosti trepete o tom keratine,ze to az možné nie je ...ja mam kúru s brazílskym kreatínom uz za sebou a využila som značku cocochoco...robila mi ju priateľova mamina,je síce kadernicka,ale toto zvládnete aj doma a ked si celu tuto kúru kúpite cez internet cenovo je to oveľa lepšie ako v salóne,pretože ta jedna fľaša Vám vydrží aj na 6-7aplikacii(tiez záleží podla dĺžky vlasov)...za prvé ak si prečítate o BK na internete zistite,ze je to prírodná zložka a keratin je prirodzenou zložkou nášho vlasu preto keratin asi tažko ničí vlasy,ale tiez je rozdiel kúpiť si keratin za 20€ a za 200€ do tých lacnejších sú pridávane chemikálie,ktore dokonca spôsobujú rakovinu ...ja som si dala keratin preto lebo cely život som nenávidela svoje brcky a to ze vlasy som mala stále zničené a suché...po keratine mi končeky zostali zničené nebudem klamať,ale mala som ich nádherne lesklé a jemne...ja odporúčam všetkým dievčatám keratin,je to naozaj super vec,ale hlavne pozor na značku ...jediný dôvod preco ja uz nechcem keratin je ten,ze efekt rovných vlasov mal trvat pol roka a mne sa uz brcky nevrátili a ja čakám,ci sa vôbec este vrátia inak na keratine je vsetko ostatne super !!
@petrauj ahojte , suhlasim s tym keratinom, mala som aj ja ten CocoCHOCO. Dlho vydrazal a aj na predlzene vlasy som si ho dala aplikovat. Mne poradilakadernicka ze aj na slovensku sa da kupit. Ja som ho este nekupovala, ale ze maju normalne stranku. Tak skuste google 🙂
Ahojte prosim vas nejaky salon v TT kde robia to vyrovnanie?
@ivka_666, tak zas nie každý si to môže finančne dovoliť. Už len preto by aj tak nemal každý krásne vlasy. Z tohto pohľadu si vezmi, že aj príčesky sú nádherné len ich treba meniť aspoň každé 2-3 mesiace a potom sa tie financie nakopia takže si to tiež každý dvakrát rozmyslí. Moja sestra to má a je s tým spokojná, ale tiež som počula negatívne ohlasy na to od kamarátkinej kaderníčky tak ma to trochu odrádza... najmä to, že žehlenie je prevádzané vo veľmi vysokej teplote a to vraj tie vlasy ničí... ževraj akonáhle sa keratín dostane von z vlasu tak sú vlasy úplne bez života.. :-/

@kristy_bk pisala som im ci nechystaju zlavu dna a odpisali mi ze nie ale dali mi cenovu ponuku na 50 cm vlasy 80 euro, to nie je zlee, kolko to stalo ked boli na zlave?