Brazilian blowout - brazílsky keratín a vaše skúsenosti
Uvazujem o tejto kure na vlasy, reklamne info mam ako-tak nastudovane, mate niektora osobne skusenosti pozitivne, ci negativne, s ktorymi by ste sa chceli podelit? 🙂
Mate niekto skusenosti konkretne s Cocochoco brazilskym keratinom bez formaldehydu? Pripadne ake ine pripravky? Samozrejme odborne aplikovane v salone. Dakujem.
ps: foto pred a po kure su vitane
@klaudika1402 Ahoj, už ho mám kúpený ale ešte nemala čas kaderníčka ktorá mi to bude doma robiť. Niekedy v júni by mi to mala aplikovať, ešte neupresnila termín. Dám vedieť výsledok.
@klaudika1402 Ahoj, tento si určite nekupuj. Kaderníčka mi ho aplikovala presne podla postupu a mala som strašne mastné vlasy čo by mi až tak nevadilo ale efekt takmer žiadny. Vlasy boli trocha lesklejšie, čiže možno ich vyživil ten keratín ale nevyrovnalo mi to vlasy ako keď som bola v kaderníctve. žehliť si ich musím naďalej, tak z mojej strany velké sklamanie :(
@belleza Ahoj dakujem za informaciu..mam z toho este vasci strach ako som mala :- 😕
Zehlicka normalna, sampon bezsulfatovy a bez soli. Kondicioner nic specialne 😉
Somarina všetko čo tu píšete že to je zlé...asi ste mali zlé kadernícky alebo ste si to nevedeli dobre urobiť ale ja sama som si dala tento mesiac aj so sestrou cocochoco keratín na vlasy a tie vlasy sú dokonalé!!! Určite neváhajte a dajte si to, oceníte to a nikdy si to z vlasov už nedáte dole..máme so sestrou tvrdé vlasy a teraz?? Jemnucke a zacielené,konecne zdravé😍😍😍 už si neviem predstaviť vlasy bez tohto zázraku... určite si to dajte!😊😊
jedina overena znacka je cocochoco, vsetky ostatne su len tah, na moje vlasy krepovite, kucerave tvrde jedine tento pomohol, robila mi ho profesionalna kadernicka a tiez uz aj jedna moja kamoska a vysledok bol vzdy super... davam si ho znova a znova kazdych 5 mesiaco, pouzivam aj bezsulfatovy sampon, vlasy su uplne rovne, hladke a leskle.... zehlicka je v mojom sufliku nepotrebna....
@katu251083 kolkokrát si si už prosím ten keratín dávala? Ja som s ním zo začiatku tiež bola veľmi spokojná... krásne rovné vlasy bez použitia žehličky aj 3 mesiace.. (až na tie odrasty) no momentálne mám pocit že ani nie po mesiaci sa mi to vymýva a nedrží mi to na tých vlasoch :/ neodsledovala si nejaké rozdiely kedy ti to ako chytí?
tak kočky ja som si dala keratín chocococo a som spokojná. vlasy lesklejšie,zdravšie na prvý pohľad, aj efekt rovnejší je super. mám trochu vlnité vlasy originál a ani vyžehlenie mi úplne nedrží, preto po 3 umytiach samozrejme,že to nie je úplne ako vyžehlené ako nové,ale sú omnoho rovnejšie a upravenejšie ako boli.každý si všimol rozdiel, hlavne sa viem rozčesať 😀 takže odporúčam a pošlem aj foto pred a po.
tak ja som bola na keratine, nvm ci to robila s cocochoco ale myslim ze hej a mala som super vlasy, vyrovnalo mi to a mala som ich leskle hladke krasne. a vydrzali take aj vyse 2 mesiacov. potom sla znova a opat spokojnost. dvakrat som si to uz robila sama doma s tym chocococo ale vysledok nebol taky isty, boli rovnejsie a lesklejsie ale predsa ais ked vam to robi niekto iny to aj inak vyzera. tkaze za mna spokojnost, musim si zaklopat mojim vlasom to len prospelo
ahojte, prosim Vas, chcem si dat taktiez keratin, len by ma zaujimalo, ci naozaj treba ten bezsulfatovy sampon a maska alebo nie. kazda kadernicka mi povie inak, mate skusenost prosim? dakujem 🙂 pocula som aj o zacke Qod keratine, tak neviem ci tu alebo cocochoco.
@lagazela ja som mala ten bezsulfanovy ale nie od nich,no nezdá sa mi,že by bol nejaký extra rozdiel,s ním som si len chvíľu a potom normálnym. inak mala som chococo a mne to moc dlho nevydržalo,aj ked sa mi zdá,že mám vcelku rovnejšie vlasy ako som mávala,ten úplne hladký efekt som mala hádam tak týždeň 🙂
@lagazela ja som praveze s cocochoco najviac spokojna, nemam dobru kvalitu vlasov, vyrovna a zlepsi na dlhu dobu. Nestiepili sa mi po aplikacii vobec. Aj som si krasne dlhsie vlasky vypestovala.. Bezsulfatovy sampon je nutny, inak si to vymyjes a masky nepotrebujes vdaka keratinu. Ak mas zaujem napis mi sukromnu spravu dam ti tipy kde co kupit za lacnejsie.
Čaute baby, nejaké tipy na ošetrenie s cocochoco v Bratislave? Aký salón odporúčate? 🙂 ďakujem
ja viem odporucit the daimond na cikkerovej, alebo salon medela dubravska cesta 4
ozaj velka spokojnost
pozor na vyber keratinu.... su rozne znacky ale najlepsi ktory poznam je od cocochoco, takmer 100% ucinok a certifikovany a overeny obchod je www.cocochocokeratin.sk
Taktiez je tam podrobna aplikacia a mapka salonov, kam si mozete v ramci Slovenska zajst na aplikaciu
@katu251083 Ďakujem za super radu 🙂 a máte s ním osobnú skúsenosť? Aké to bolo a ako často sa to môže aplikovať?
@vittotitto Ahoj, keratín si môžeš dávať každých 4-6 mesiacov, záleží ako dlho ti vydrží a spomínaný keratín je fakt TOPka u nás 🙂