Brazilian blowout - brazílsky keratín a vaše skúsenosti
Uvazujem o tejto kure na vlasy, reklamne info mam ako-tak nastudovane, mate niektora osobne skusenosti pozitivne, ci negativne, s ktorymi by ste sa chceli podelit? 🙂
Mate niekto skusenosti konkretne s Cocochoco brazilskym keratinom bez formaldehydu? Pripadne ake ine pripravky? Samozrejme odborne aplikovane v salone. Dakujem.
ps: foto pred a po kure su vitane
@laurita285 Ďakujem, plánujem ísť do salón the diamond na cikkerovej tak o mesiac. Baby ďakujem za rady 🙂
Tam som bola aj ja 😉 super
@katu251083 vážne? ja som sa k tomu ešte nedostala. aké to bolo? čo ti to urobilo s vlasmi?
parada, vysledok 100%, neuveritelne, az tolko som od toho necakala a bola som velmi milo prekvapena. Nahnala som aj kamosky a tiez vysledok👍 usetri mi to cas fenovania, zehlicku nechytim do ruky cca 3 mesiace.
Navyse v tomto salone aj zaskoluju na Cocochoco
Baby je tu niektora z vas, ktora si robila doma brazilsky keratin? Potrebujem poradit. Aplikovala som si na vlasy keratin od cocochoco (gold) v stredu vecer, dnes som si umyla vlasy bezsulfatovym samponom z ich stranky, vysusila a vlasy boli take iste ako pred aplikaciou, tak som si ich vyzehlila a je to stale rovnake :( neviete mi poradit ako je to mozne? postup bol dodrzany
Od spodu foto je pred aplikaciou keratinu, potom po aplikacii a dalsia po 4 dni umyte bezsulfatovym samponom, vyfenovane a vyzehlene.
@zomi252 používam COCOCHOCO už asi 8 rokov a teda ešte sa mi to nestalo, že by sa vlasy vrátili do aplikacii do pôvodného stavu. Ani keď som ich umyla už po 2 dňoch. Zehlila si vlasy na 230 stupňov? Koľko ml treatmentu si použila?
Na prvé použitie na takto dlhé vlasy by som isto minula aspoň 250ml.
A inak mám takú skúsenosť, že najlepší výsledok mal vždy Original, tie Gold a Pure neboli také dobré.
@jajka66 no praveze len 200 stupnov, ale citala som.aj pozerala videa ze aj mensou teplotou si zehlili a mali to dobre. Tak minula som asi 150 ml. Len mi je divne ze po aplikacii boli tie vlasy uplne suprove a po 4 dnoch co som si umyla sa vratili skoro do povodneho stavu. A pouzila som Gold, bol drahsi tak som myslela ze bude aj lepsi. Potom som aj myslela ze to teda urobilo aj kvoli tomu ze som mala velmi znicene tie vlasy, ze to je asi na menej znicene :( mohla by som si ho dat znova teraz niekedy? Dakujem
@zomi252 prvý krát som mala aj ja brutálne zničené blond vlasy a nestalo sa mi to. Práveže to vždy najlepšie vidno na veľmi zničených vlasoch. Použila si aj ten šampón určený pred aplikáciou? Je treba nanášať treatment dovtedy, kým vlasy sajú tú tekutinu. Ťažko teraz povedať, ale skús si to znovu naniesť, aby ti zostali úplne mokré po aplikácii. Skúsila by som to tak o 2 týždne.
@jajka66 no praveze sa mi zdalp ze to nebolo ani take mokre , ale ked sa to vycesavalo tak ten keratin siel s toho dole teda ten prebytok. Ano pouzila som ten sampon na vycistenie vlasov a aj potom ked som umyvala tak tym samponom bez sulfatov. Len ked po tej aplikacii bolo tie vlasy dobre som cakala ze to bude presne take iste aj po umyti :( mam v plane si nafarbit vlasy a podstrihnut konceky lebo sa mi stiepia, ani na to nepomohlo...
Moja skúsenosť.....bola som na brazílskom keratine pred cca 2tyzdnami, mam suchšie, mierne vlnité vlasy ale naozaj iba na koncoch, vlasy sú husté a pani mi hneď povedala, že mi vlasy vyzivi, ale úplne vyhladenie môžme docieliť až po tretej aplikácií... Naozaj,? lebo ja naozaj nevidím veľký rozdiel pred a po, max.su vlasy trochu jemnejsie
Ahojte baby, aky pouzivate sampon po keratine? Odporucite aj nejaky z drogerie? Nechce sa mi opat kupovat nieco v kadernictve za dost vysoke sumy 😲. Nedavno som si kupila speci masku a sprej s kaviarom od Mon platin, mienim to pouzivat aj po keratine. Len prave som zistila ze treba bezsulfatovy sampon. Akurat som dostala od kamosky Alverde, ale obsahuje Sodium Coco Sulfat, tak neviem ci bude OK.
A nemate este nejake tipy ako sa potom starat o vlasy aby boli dlhsie pekne a keratin dlhsie vydrzal? Dakujem pekne.
@jajka66
@zomi252
myslim tiez ze bolo keratinu pouzite velmi malo... original je najsilnejsi- je urceny na pevny hruby vlas. Sama si to nikdy nenanesiete tak dokladne ako ked vam to spravi niekto iny... dolezite je teplota 230c a prezehlit min 7x po tenuckych pramenoch. Na tak dlhe a huste vlasy spotrebujete celu 250ml
@maminecka2
tu najdete vsetky pripravky urcene nanaslednu starostlivost po keratine
https://www.cocochocokeratin.sk/Po-osetreni-ker...
@katu251083 Dakujem, len som dufala ze mi niekto odporuci nieco "obycajne" co staci.
Brazílsky keratín - jemné, lesklé a rovné vlasy bez žehlenia ☺️ Vyskúšajte aplikáciu brazílskeho kreatínu. Cena aplikácie:
Po plecia - 60€
Po lopatky - 90-100€
Po pás - 120-150€
Inst @modina_keratin
Fb #modina_studiokeratin
@erikkacocochoco čo hovoríte na kanadský keratín
@svetamodina a akým keratín prosím pracujete?
ahojte,chcem sa spytat,ak si kupim cocochoco keratin a zazehlim si to len raz-dvakrat,neocakavam uplne rovne vlasy,okrem toho si vlasy nezehlim iba zlahka vyfenujem,mozem ocakavat nejaku hydrataciu,lesk?alebo tym padom nic?

ja som mala vlasy uplne vlnite a suche, teraz uz ked ho mam treti krat, mi vzdy dlhsie vydrzi, teraz nejakych 8 mesiacov a este stale to mam dobre.
Na predlzenie su dobre sampony bez sulfatov- bezsulfatove, ktore vymyvaju vlasy setrnejsie ako bezne.