icon

Budete nosiť rúško aj po korone?

jozefina223
19. máj 2021

Ahojte,

chcem sa opýtať, či budete nosiť rúško medzi ľuďmi aj keď pominie korona?

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
poopsie
19. máj 2021

@stanulienkat ja by som povedala, že debil si vybral len jeden údaj z kontextu a akosi vynechal údaj o tymuse... Vysvetli nám tu, čo to je a na čo slúži.. Ako to tá priroda myslela...

nyusika
19. máj 2021

@poopsie komentar hodny maximalnej chudery...gratulujem,. toto neda hociktora

poopsie
19. máj 2021

@nyusika 🤣🤣🤣lebo ten tvoj bol eňo a ňuňo hodný inteligenta

panelacikova
19. máj 2021

@beronsche nemocnice boli plné ľudí. máš pravdu. ľudí, ktorí sa nechránili alebo ľudí, ktorých blízki (vnúčatá, deti) boli s nimi v blízkom kontakte a oni im dôverovali, že "mladí" sú v poriadku. alebo boli rovnako nezodpovední ako aj ich mladí..... čiže áno, nemocnice boli fakt plné takýchto ľudí. viď starý Banáš, ktorý si z rúška robil dobrý deň, ba na sociálnych sieťach arogantným spôsobom znevažoval jeho nosenie, dokonca odhováral ľudí od nosenia rúšok. A tento človek dostal možnosť dýchať kyslík v nemocnici, lebo sa dusil. Tento človek bol jedným z tisícov, ktorí boli nezodpovední alebo mali nezodpovedných príbuzných, či kolegov a zaberali miesto skutočne chorým ľuďom, pretože sa nemocnice prerábali na covid zóny a bol nedostatok lekárov...

nyusika
19. máj 2021

@poopsie nasla si sa v nom ?

poopsie
19. máj 2021

@panelacikova a vieš kto nakazil Banaša?

poopsie
19. máj 2021

@nyusika ja nie, ja sa už nerozmnožujem... Môžeš spať kľudným spánkom... Nezabudni skontrolovať v profile, koľko mám detí aby si ma vedela zaradiť podľa tvojej teórie...

ajko2011
19. máj 2021

Nie

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
19. máj 2021

@poopsie jeho dcéra, ktorá pri ňom nemala rúško. pretože predtým bola tiež v kontakte s ľuďmi, ktorí nemali rúško. čiže opäť - nezodpovednosť....

poopsie
19. máj 2021

@panelacikova čiže pokrytectvo

panelacikova
19. máj 2021

@poopsie nerozumiem...

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
poopsie
19. máj 2021

@cocolino234 prosím vysvetli tymus ty.. Ja viem na čo slúži. Len či vieš aj ty....

poopsie
19. máj 2021

@panelacikova prečo v telke nemusia mať rúško? Vraj sú testovaní? Tak ako sa nakazili?

poopsie
19. máj 2021

@panelacikova Adelka si robila srandu na natáčaní milujem Slovensko.. Ako ich stále testujú.. Ale oni sami nemali rúška... Ano stretavala sa teda aj v práci bez rusok... A aj herci sa nakazili medzi sebou na natacaniach... Keď tu ideme dávať príklady.. Povieme A a nadledne aj B

nyusika
19. máj 2021

@viktorka48 a ako nosici mozu ohrozit nenosicov ?

panelacikova
19. máj 2021

@poopsie ja ale podrobnosti fakt neviem. neuveríš mi asi, ale ja telku nepozerám, ak, tak výnimočne si pozriem nejaký film. potom si pozriem seriózne vedomostné súťaže ako je "čo ja viem" alebo "záhady tela" a to je tak všetko. milujem slovensko doslova neznášam. ale už keď sme pri tom, tak ak to bolo tak, ako uvádzaš, tak mne z toho vychádza čistá nezodpovednosť Adely, ako aj iných z jej fachu, samozrejme... veď odniekiaľ to priniesť musela. ak by sa v práci chránila a chránili by sa aj ostatní, tak sa to vôbec nemuselo stať. no pravdou je, že ak by mu to nepriniesla ona, možno niekto iný, lebo on sa hral na "boha"...

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
janush
19. máj 2021

k lekarovi k obvodnemu ked pojdem ja alebo s dietatom si planujem nasadzovat aj nadalej 😉

nyusika
19. máj 2021

@viktorka48 zbytocne zachadzas do extremov,. v diskusii sa nikto ako fanatik neprejavil, resp. nik netvrdil, ze bude VZDY A VSADE nosit rusko/respirator...len podla potreby v speci situaciach.
naopak, ako absolutne netolerantni fanatici sa tu prejavuju "hrdinky", ktore nosenie ruska povazuju za bic bozi

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
sisaka
19. máj 2021

U nás sme sa dosť dlho vydržali riadiť vedou, potom nastala vďaka médiám hystéria, panika, do zdravotníctva sa začali pliesť politici a skončilo to tiež povinnými ruškami v interiéroch. Neviem sa dočkať dňa, keď toto nezmyselné nariadenie zrušia a budeme môcť slobodne dýchať. Čo nosia panikari je mi úplne jedno, kľudne aj skafander, len nech nenútia druhých ľudí robiť to isté.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
beronsche
19. máj 2021

@panelacikova ja nemam zaujem vytahovat konkretne osoby.. casto sa pri tom povie A a nepovie B... O nemocniciach pisem v uplne inej suvislosti a ty si to pretocila.. 😉

Ja hovorim jedno - vraj nase nemocnice boli (aj podla teba) plne nezodpovednych ludi, tych, co nenosili ruska, alebo tych, ktorych blizky nenosili ruska. OK.
Vysvetli mi teda PRECO v krajinach, kde sa ruska nosili v podstatne nizsej miere, prip. sa nosili len dobrovolne , preco tam tolko ludi v nemocniciach nebolo/ nezomrelo? Podla tejto logiky, by aj pri zdravotnictve v lepsom stave, ako je to nase, mali mat take krajiny situaciu velmi kriticku, kedze ruska NENOSILI tak dlho a tak intenzivne ako my..

jankapepe
19. máj 2021

Viete čo je najzvlastnejsie? Že svetová populácia aj napriek strasidelnej corone stále rastie......

https://www.worldometers.info/sk/

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Světová_populace

Z globálneho hľadiska aj keby zrazu 5 miliárd ľudí zo dňa na deň umrelo vrátime sa v počte obyvateľov len 200 rokov dozadu.
Vážim si každý jeden život. Ale reálne nás tu je viac ako dosť. A aj napriek corone stále viac.

cinda555
19. máj 2021

@beronsche uved tie krajiny kde je tomu takže sa nenosia rúška. Ja súhlasím ruska sú rúška a Nemocnica s rúškom nema nič spoločné.

kluska
19. máj 2021

@stanulienkat k tym psychickym problemom, vsimni si kolko sa spachalo samovrazd pocas korony a pred koronou (nie len slovensko) a tiez su aj ohlasy doktorov, ze maju vela detskych pacientov s psychickymi chorobami. Ja nezijem na sk a viem co ine zeny pisu na temu svojich deti a ake maju problemy. Urcite tie deti nie su take happy ako boli pred koronou a nie len deti. Je vela dospelych co ma existency problem, kvoli korone stratili pracu, nemozu podnikat, nemaju co dat svojej rodine do ust. Ti su tiez happy?