icon

Chlorella a zelený jačmeň

elka28
7. jún 2012

uzivate niekto? ake mate skusenosti? dakujem

lentuska
5. okt 2012

Mne to kamoska strasne vynukovala to GW, ale pride mi to take, ze len kup a nikto sa nestara viacej. Ja som dala prednost vysetreniu pomocou Biorezonancie, kde mi presne ukazalo, co mi je, preco nepracuje organ a preco sa so mnou deje ,to co sa deje. Bola mi navrhnuta odborna liecba prirodnymi preparatmi starlife a chodim stale na kontroly a som pod lekarskym dohladom. Ked mam otazky, doktora a poradenstvo mam stale na telefone. Takze toto mi pride takej viacej zodpovednejsie. Predsa kazdy mame iny organizmus, inak citlivy, a ked jednemu zaberie jedno v takom pomere, pre druheho nemusi a podobne. K doktorke Tomovej chodime uz cela rodina, ba aj dedina 🙂 vsetci su zatial spokojni a ked niekomu nieco nie je jasne, staci zavolat a vsetko mame vysvetlene. Je vyhoda,ze ma pacientov po celom SR a mozete si s nou dohodnut individualny termin. Cena vysetrenia stoji iba 15€. Takze pohoda. Ak by ste chceli , mozem vam poslat kontakt , kde si dohodnete stretko.

laura777
5. okt 2012

@ivanka.7 co sa tyka davkovania tak ste mali zacat s 1 tabletkou a postupne zvysovat. napr. 3 dni by ste jej davala po 1 tab. po 3 dnoch 2 tab..atd. To ze mala hnacku je normalne, lebo telo sa cisti - detoxikacia.
Kludne jej to mozete davat zase, len na davkovanie nabiehajte pomaly. Neviem kolko ma dcerka rokov, moja ma 1 rok a 3 mes. a keby mohla, tak by spapala celu misticku chlorelly, velmi jej to chuti a odkedy sa narodila nebola vobec chora...teraz jej davam 5 tab. denne

laura777
5. okt 2012

@lentuska to je presne to o com rozpravas, ze niektory Ti len chcu rychlo predat a viac sa o teba nestaraju. Pri chlorelle a mladom jacmene je dolezite, aby sa ten od koho si to kupis aj staral.... Lebo kazdy sme iny a aj davkovanie sa urcije pre kazdeho individualne. Ani ocistne reakcie nie su u kazdeho rovnake, niekto nema ziadne, ini maju hnacku, krce, mozu sa im vyhodit nejake vyrazky, svrbenie koze....ale to je upne normalne, lebo telo sa cisti a ked v sebo toho mame vela, tak to vychadza aj cez pokozku. Preto vsetky reakcie ktore nastanu, kazdu zmenu treba konzultovat s tym co Vam to predal, on je Vasim poradcom. On Vam poviem kedy treba davku zvysit, kedy znizit a preco a ma Vam byt plne k dispozicii ak mate akekolvek otazky. Ja to tak robim, a atial su vsetci spokojni.

ivankaalenka
5. okt 2012

Mam doma chlorelu, davam ju aj sebe aj malej, ma to miesto cukrikov, nic jej to nerobi, aspon vidno nie je a ani mne. Pocula som ze to nie je dobre, ak ma clovek nejake nadory, kedze to sposobuje /podla vyrobcov/ rast buniek. Myslim, ze nie su nejake extra vedecke vyskumy na to, ze by to bolo take super, ako to niektori ospevuju, no vsak ale co nas nezabije, to nas posilni 🙂 ze ano....

laura777
5. okt 2012

jacmen v prasku je rychlejsie vstrebatelny ako v tabletkach, uz po 20 min. sa vstrebe a hned citite prilev energie...Samozrejme, ze hovorim o jacmeni lisovanom a susi sa iba stava, nie ako pri jacmeni, ktory sa drvi, melia a potom susi...co je vlastne seno...to nie je ani zdaleka take ucinne a nema tolko nutricnych hodnot. Ak by niektora z Vas chcela, poslem scan z knihy, ake su rozdiely pri spracovani jacmena a ich uzinky

lentuska
5. okt 2012

@laura777 Napriklad mne doktorka teraz , okrem ineho, urcila uzivat aj chlorelu , uzivam ju, 4 tabl. denne. Ja beriem prirodne preparaty zn. starlife. Nejdem skusat ani nic ine, mne pomaha toto, tak nebudem skusat nic ine. Tu mam vacsi vyber sortimentu, nie iba jacmen a chlorelu. Maju aj bezflorovu zub. pastu, deo gulicku bez hlinika a podobne.....a paci sa mi , ze mam lekarsku starostlivost a nie poradenstvo od hocikoho, komu dali tieto firmy nejake rychlokurzy a teraz sa hraju na mudrych. Tuto sa napojim na pristroj a vidim aj sama, co sa so mnou deje. Netreba tu k tomu ziadne odhady ani dohady. Tu vidime vsetko cierne na bielom. Tak asi tak...

laura777
5. okt 2012

@lentuska v poriadku, ja ti to neberiem, hlavne je ze si spokojna....je na kazdom kto si co vyberie...my teraz pripravujeme prednasku prave pre lekarov, kde bude prednasat RnDr. Irena Malichova...mame potvrdenu velku ucast, ak by ich to nezaujimalo, urcite by nebol taky zaujem....

ivanka.7
5. okt 2012

@laura777 ja som to nedavala jej, ale sebe :D ma len pol roka, je na mojom mlieku, preto na to reagovala 🙂

laura777
5. okt 2012

@ivanka.7 jaj prepac, ja som to nejako zle pochopila...🙂 Tak si tie davky postupne zvysuj ak to budes chciet uzivat dalej, urcite to prospeje Vam obom..

ivanka.7
5. okt 2012

a inak sme obe uplne v poriadku a zdrave (cize som chlorellou nechcela riesit ziadny problem, ale mat ju ako prevenciu) a samozrejme som to konzultovala s clovekom, ktory mi to predal 🙂

le_to
18. okt 2012

@lentuska môžem sa opýtať, ktorá doktorka ti určila užívanie Chlorelly?
ja to teraz asi mesiac skúšam na sebe, lebo za posledný rok som brala antiobiotika asi 9krát, odkedy beriem chlorellu, tak som zatiaľ neochorela, zopar vyražiek sa mi spravilo ale to ma neodradilo, verím, že mi to pomôže,
tu je pár článkov o detoxikáciu ťažkých kovov za pomoci Chlorelly...
http://sila-pro-zivot.cz/clanky.html

le_to
18. okt 2012

a schudla som asi tri kilá 🙂

veco
18. okt 2012

Ahoj, od eshopu www.BioCare.sk som dostala odporucanie v zneni citujem:" Pozor aj na pôvod chlorelly, veľa produktov má neoverený pôvod, preto žiadajte Chlorella pyrenoidosa, ktorá je produkovaná v ekologicky a biologicky čistom prostredí, najlepšie nieke z okolia Malajzie, kde je jej prirodený bohatý výskyt. S kolegom sme preskumali mnozstvo Slovenských produktov a väčšina ma pôvod v Číne, čo je síce tiež miesto výskytu, no kvalita je o trocha nižšia.
Osobne odporúčam značku http://biocare.sk/eshop/produkt/chlorella a http://biocare.sk/eshop/produkt/spirulina
Mate niekto osobne skusenosti s tymito produktami? Zvazujem, ze si ich kupim, veeelka vdaka za reakciu predom

rolla20
18. okt 2012

@veco tu nepoznam, vidim ju prvy krat a nato, ze robim v obchode so zdravou vyzivou som sa este s nou nestretla. Ja pyrenoidosu nemozem, bo mi nerobi dobre na zaludok, je mi z nej tak divno. Skusala som ju namiesat v malom mnozstve s vulgaris, ale aj tak som telo neoklamala 😵 Takze ja mam tuto http://biocare.sk/eshop/produkt/chlorella-extra alebo tuto http://www.healthlink.cz/produkty/potravinove-d...

mackopuu
18. okt 2012

ja som uzivala a aj uzivam a moj syn je na tom od narodenia....nic lepsie nepoznam...moja mama sa tomu venuje a robi v GW....neviem ake mate skusenosti vy,ale moja mama sa venuje vsetkym svojim odberatelom a ked maju nejaky problem/otazku kludne mozu zavolat a nie je ziaden problem vyriesit!takze len o predaj nejde...chodi po celom slovensku,je na mobile a na maile stale...takze sa staci spytat...ja to mozem len odporucat,mne to velmi pomohlo a moj syn to uziva pravidelne,nikdy nebol chory,nie je ani ockovany (nechyba mu to) a ma imunitu lepsiu ako nasa cela rodina dokopy....takze ja mam len kladne skusenosti a vrelo odporucam....ak by niekto mal zaujem poskytnem aj kontakt na moju mamu....

le_to
19. okt 2012

ja z toho žiadne žalúdočné ťažkosti nemám, beriem pyrenoidosu

lentuska
20. okt 2012

@le_to
Ja chodim k doktorke Tomovej a ona pracuje s prirodnymi preparatmi zn. Starlife, takze beriem od nich chlorellu + dalsie preparaty, pretoze uzivanie samotnej chlorelly na problem nestaci....ta ti zapaly neprelieci....

le_to
20. okt 2012

@lentuska chcem k tomu dokúpiť zelený jačmeň, aký je rozdiel medzi mladým a zeleným jačmeňom?

rolla20
20. okt 2012

@le_to ziadny rozdiel. ja teraz skusam zeleny kamut neviem ci poznate??

@lentuska presne tak, samotna chlorella nepomoze, tiez skusam vsetko mozne i nemozne, aby som si pomohla a mala co najmenej lekarskych zasahov

lubica339
21. okt 2012

@lentuska praveze by som povedala, ze chlorella vyriesi zapal kvoli obsahu chlorofylu a tomu, ze ma schopnost inhibovat tvorbu cyklooxygenazy - enzymu, ktory sa podiela na tvorbe zapalov. Bezne lieky proti horucke robia presne to iste, akurat ze s mnozstvom vedlajsich ucinkov.

kosska3003
21. okt 2012

ahojte mozno ste to tu uz rozoberali mam chrolleru aj jacmen ale vyse roka som to nebrala nebude to po zaruke a mozem to brat ked kojim dakujem

rolla20
23. okt 2012

@kosska3003 nepises ci mas tie balenia otvorene alebo este nenacate. Ja som raz mala otvoreny jacmen uz dlhsiu dobu a ked som sa nan chystala, ze ho pojdem pit, tak mi uz tak divno pachol a bol akoby bledsi, takze ak je uz nacaty asi radsej nie. Co sa tyka kojenia, celkovo sa doporucuje, ale najlepsie je pokial mamicka zacala ocistou este pred tehu, pocas tehu a potom uz pocas kojenia, osobne si myslim, ze by nemal byt problem, bo co som citala, ze urcite latky sa z tela nedokazu inak dostat ako len v materskom mlieku a chlorella je jedina, ktora ich dokaze vyplavit, no nechcem byt mudra, to som len citala 😵 a urcite zacinaj pomaly v malych davkach

reni1512
23. okt 2012

...jooj dievcence ja silno zhanam jacnem GW..nikde ho neviem zohnat, neviete niekto kam sa mam obratit????? dakujeeem 🙂 Inac pre tych co nepoznaju, neviem si to vynachvalit, nemam ho uz asi pol roka a citim rozdiel, necitim sa tak dobre ako predtyym...

le_to
25. okt 2012

vie niekto poradiť, lepší je jačmeň v tabletkách, alebo v tej sypkej forme čo sa dáva do vody?

zdraviezprirody
25. okt 2012

@le_to ja si myslím, že neide tak o formu ako kvalitu pôvodného jačmeňa a o metódu šetrného spracovania. Ja beriem v tabletkovej forme a som spokojná.... zapijem a je to...netrápim sa nad tým, či má dobrú chuť alebo nie 😉

seginiatko
1. nov 2012

@reni1512 ahoj, mozem ti zohnat jacmen gw. 🙂 mam pani kt mi ho objednava

laura777
Odpoveď bola odstránená
laura777
1. nov 2012

@le_to lepsie sa vstrebava v praskovej forme, ten v tabletkovej forme je vacsinou pomlete zlisovane seno, ktore bolo susene pri vysokych teplotach a zachovalo si velmi malo zivin a enzymov, nie je z neho odstranena rastlinna vlaknina, ktoru mi nevieme stravit, kedze niesme prezuvavce...ak uz investujete tak do kvalitnych zelenych potravin

seginiatko
3. nov 2012

@laura777 ahoj, vyrobky mam doma, pozna ich a som max spokojna. jacmen ma pomaly ale isto zbavuje alergie. chcem sa opytat, ci mozem dat chlorelu mojej 22 mesacnej dcere ??? ma momentalne hnacky a tak uvazujem nad chlorelou , len nie som si ista, ci by jej to este nezhorsilo... 😖

seginiatko
3. nov 2012

@laura777 dakujem za odpoved 🙂