icon

Čo na takéto ruky?

danii2
27. mar 2017

Baby co na taketo ruky? Uz som skusala kremy (akurat stipu),oleje,nic nepomohlo.Su suche drsne a praskaju az do krvy.Kortikoidy nemozem,som tehotna.

Čo na takéto ruky?
Strana
z4
larochka
21. apr 2017

@danii2 budem hadat, ale pomohol ti Weleda Skin food krem? 🙂 To je krasny pokrok tych dvoch fotiek, ako teraz vyzeraju tvoje ruky... Mojej dcerke tak stale zabral tento kremik, ked mala akutne ekzematicke loziska a ja ho tiez pouzivam na ruky. Je to moj ritual, ze pred spankom si s nim natriem ruky a netrpim preto vysusenou pokozkou na rukach.

bazoskaa
21. apr 2017

@zibi kamilkový alebo nechtikový krémik by som vyskúšala

gabrielachochulka
21. apr 2017

kalciovú mastičku, určite pomôže

matrioska86
21. apr 2017

:/ poznam. mne sa taka koza urobi ked upratujem bez rukavic, aj riady ked umyvam....vecer si na to davam klasicku indulonu modru uplne co najvacsiu vrstvu a cez den sa ruky tiez snazim premastovat.......este mi niekto poradil klasicky med pouzit ako krem, nechat posobit a potom umyt....ale priznam sa ze som to este neskusala.

kajusa83
21. apr 2017

Tento krem je super ja na neho nedam dopustit.Je dokonca vhodny aj na jemne popaleniny koza nie je po nom zbytocne mastna pekne sa nasaje a hlavne rychlo ucinkuje . 🙂

danii2
autor
22. apr 2017

@domi77 No u mna by to bol problem,kedze krem mi nevsiakuje do pokozky,ked sa nakremujem,mam mastne ruky aj 2 hodiny,potom uz mam nervy tak zotriem.Davala som to na noc,aby mi to nevadilo.

danii2
autor
22. apr 2017

@zibi Dlane ma nesvrbia,bolo to len hore.Weledu Skin food.

danii2
autor
22. apr 2017

@larochka Ano presne tato 🙂

hermanoval
22. apr 2017

@deltaa áno aj ja odpúračam excipial

kristinka86
22. apr 2017

@korytnacka7 @danii2 Mne to tiež príde ako ekzém. Brat mal veľmi škaredé ruky - ešte horšie ako na foto. Praskalo mu to až do krvi. Vysadil úplne kupované klasické mydlá - aj tuhé. Začal si dávať 100% olivové a zlepšilo sa mu to. Ale ak je veľmi zle, tak tiež som toho názoru, že dať 1-2x kortikoidovú masť.

katriss
22. apr 2017

Neviem či to tu už bolo spomenuté, ale mne na takéto ruky a mávam aj horšie pomáha v poslednej dobe Bepanthen Sensiderm, je vhodný na ekzemy, neštípe. Skúsila som tiež už všetko, raz je to lepšie, raz horšie. Z mydiel už používam doma len Frosch Sensitive Seife, to je detské. Ako všetko, aj toto je veľmi individuálne, aj keď problém je rovnaký.

maykaaa1122
9. máj 2017

Ja som pouzivala bepanthen- modro biely krem a to jedine mi pomohlo. Ruky som mala ako smirgel, popukane do krvi, suche, bolave.

evittam
9. máj 2017

@maykaaa1122 Robis reklamu na bepanthen?!😕

lilu74
17. aug 2017

Mne vyhovuje neutrogena a bepanthen oba kremy su mastne a dobre hydratuju, ostatne su strasne vodove a velmi parfumovane a efekt ziadny😐

katka1981
17. aug 2017

@danii2, daj si predpisat u pediny krem s kyselinou mliecnou ak mas dieta. Je uzasny aj na paty. Davaj si na noc pravidelne a budes spokojna. A cena najlepsia.

zenulkaaa
17. aug 2017

neviem, či už tu niekto spominal, ale olivova indulona je top. Nie je ani mastná a ruky fakt hydratuje a premastuje.

kvetinka75
17. aug 2017

ja na suché roky, nohy používam Mixa ten oranžový, je mastný, ale suché miesta zmiznú

lilu7
29. aug 2017

Ja mam taky zlozvyk ze si trham kozu okolo nechtov🙈-ked je sucha tak si ju mastim bepanthenom aby mi zmakla a potom ma to uz tak nedrazdi🤣🙈🙈🙈

cernusik
9. apr 2019

@katka1981 mám rovnaký problém.. beriem euthyrox 50 a aj napriek neustálemu kremovaniu mám celé telo totalne suché...

katka1981
9. apr 2019

@cernusik, ano maminka mi hovorila, ked brala euthyrox stale si kremovala ruky, nohy a katastrofa. Ten liek vysusuje pokozku. Mne pomaha ten krem s kys. mliecnou ale ja nastatse neberiem lieky ziadne, ale sucha som.

leeenka26
9. apr 2019

Ja som mala toto iste. Bola som u koznej, ona nam zarobila mast s kyselinou mliecnou. Je to atopicky ekzem. Nic ine mi nezabralo, len toto, poriadne premastovat aj 3-4x denne. Vsetky kremy a a dokonca aj vazelina nefungovali

Strana
z4