Čo na takéto ruky?
Baby co na taketo ruky? Uz som skusala kremy (akurat stipu),oleje,nic nepomohlo.Su suche drsne a praskaju az do krvy.Kortikoidy nemozem,som tehotna.

kalciovú mastičku, určite pomôže
:/ poznam. mne sa taka koza urobi ked upratujem bez rukavic, aj riady ked umyvam....vecer si na to davam klasicku indulonu modru uplne co najvacsiu vrstvu a cez den sa ruky tiez snazim premastovat.......este mi niekto poradil klasicky med pouzit ako krem, nechat posobit a potom umyt....ale priznam sa ze som to este neskusala.
@deltaa áno aj ja odpúračam excipial
@korytnacka7 @danii2 Mne to tiež príde ako ekzém. Brat mal veľmi škaredé ruky - ešte horšie ako na foto. Praskalo mu to až do krvi. Vysadil úplne kupované klasické mydlá - aj tuhé. Začal si dávať 100% olivové a zlepšilo sa mu to. Ale ak je veľmi zle, tak tiež som toho názoru, že dať 1-2x kortikoidovú masť.
Neviem či to tu už bolo spomenuté, ale mne na takéto ruky a mávam aj horšie pomáha v poslednej dobe Bepanthen Sensiderm, je vhodný na ekzemy, neštípe. Skúsila som tiež už všetko, raz je to lepšie, raz horšie. Z mydiel už používam doma len Frosch Sensitive Seife, to je detské. Ako všetko, aj toto je veľmi individuálne, aj keď problém je rovnaký.
Ja som pouzivala bepanthen- modro biely krem a to jedine mi pomohlo. Ruky som mala ako smirgel, popukane do krvi, suche, bolave.
@maykaaa1122 Robis reklamu na bepanthen?!😕
Mne vyhovuje neutrogena a bepanthen oba kremy su mastne a dobre hydratuju, ostatne su strasne vodove a velmi parfumovane a efekt ziadny😐
neviem, či už tu niekto spominal, ale olivova indulona je top. Nie je ani mastná a ruky fakt hydratuje a premastuje.
ja na suché roky, nohy používam Mixa ten oranžový, je mastný, ale suché miesta zmiznú
Ja mam taky zlozvyk ze si trham kozu okolo nechtov🙈-ked je sucha tak si ju mastim bepanthenom aby mi zmakla a potom ma to uz tak nedrazdi🤣🙈🙈🙈
Ja som mala toto iste. Bola som u koznej, ona nam zarobila mast s kyselinou mliecnou. Je to atopicky ekzem. Nic ine mi nezabralo, len toto, poriadne premastovat aj 3-4x denne. Vsetky kremy a a dokonca aj vazelina nefungovali

@danii2 budem hadat, ale pomohol ti Weleda Skin food krem? 🙂 To je krasny pokrok tych dvoch fotiek, ako teraz vyzeraju tvoje ruky... Mojej dcerke tak stale zabral tento kremik, ked mala akutne ekzematicke loziska a ja ho tiez pouzivam na ruky. Je to moj ritual, ze pred spankom si s nim natriem ruky a netrpim preto vysusenou pokozkou na rukach.