icon

Čo pomôže na hrozné prsia po kojení?

maminkakp
5. nov 2013

Mate aj vy po kojeni hrozne prsia? Použivali ste niečo čo vam pomohlo? Neskušali ste stimulen?

maminkakp
autor
5. nov 2013

Na začiatok si uvedomujem,že nasledok mojich zdeformovanych prs sú moje krásne zdravé deti...lenže som aj ženou a chcem byť manželovi aj stale tou najkrajšou ženou..takže nesuďte a nepište mi že som nevďačna,len skuste poradiť...ďakujem..

zigzag
5. nov 2013

dobra podprsenka 🙂

maribell
5. nov 2013

@zigzag a ked sa chcem manzelovi ukazat hola? ..
@maminkakp aj ja mam tento problem ale jedine riesenie je asi uz iba plasticka operacia

zigzag
5. nov 2013

@maribell ja som rozvedena takze toto ma netrapi 😅 no niekdy je ukazat sa v podprsenke viac sexi ako bez, neviem, ja by som koli prsiam pod noze nesla... ja sa sebe pacim ako som, a ono vek a gravitaciu neoklames, ja po dome bez podprdy a na vonku dobru belindu,tie mi sedia najlepsie, a nemam problem... a chlap si myslim, ze ked vidi, ze sa citis ok ty, tak je ok aj on, a ked nie je to hnup 😉

brumka
5. nov 2013

prsia tak ci tak vekom sa zacnu menit, fyzicka krasa nieje vecna. dolezite je len to co mame v srdci. skus dake cviky na prsia mozno dake telove kremy.

bubelko
5. nov 2013

@maminkakp skutocne - dobra, kvalitna podprsenka, cvicit, aby si posilnila svlastvo a spravne drzala telo a potom to vsetko opticky lepsie vyzera a ak ti to nestaci, tak potom jedine pod noz 😉

adeala
5. nov 2013

@maminkakp bohužiaľ, toto naozaj už iba cez plastiku. ☹ Záleží aj od toho, čo to "hrozné" znamená - ak ide len o "ovisnuté" prsia, tak to sa dá riešiť veľmi pekne aj bez silikónov 🙂 "len" ti urežú prebytočnú kožu - ako keď sa robí plastika uší. 🙂

saska.t
5. nov 2013

@maminkakp nechcem ti brat iluzie,ale ak neabsolvujes plastiku,nic ine ti nepomoze,akurat ti to vybieli penazenku bez efektu na prsiach, manzelovi sa musis pacit taka,aka si, odchovala si jeho deti a on si ta za to musi vazit a nejake ovisnute prsia ho nemozu a nesmu rozhodit,pretoze hlavne ty si obetovala cast seba,nie on 😉

nicky07
5. nov 2013

toto dobre poznám mala som ten istý problem a myslela som že iné ako plastika mi nepomože. brala som decolen a antikoncepciu a poviem ti hotový zázrak. a to som mala este v plane cvičit ale vieš ako to pri dvoch detoch nehrozilo.

maminkakp
autor
5. nov 2013

@saska.t ...presne toto som nechcela počuť...ja som si vedoma toho prečo su take...a neľutujem to,urobila bz som to znova,pretože mam tie najkrajšie deti na svete...manžel mi nikdy ani nespomenul tie "ponožky" 🙂 čo tam teraz su...jednoducho to trapi mňa ☹

jlp
5. nov 2013

Heh mala som podobny problem - rok kojenia spravil svoje a moje pevne 2 sa zmenili na ovisnute 3, no momentalne su aj tie plne a pevne, lebo cakame druhe mimi. Uvidim, co to bude az to bude po odkojeni druheho. mm sice tvrdi, ze sa mu pacim aj tak. No ked sa zo sebou nebudem vediet stotoznit a cvicenie nebude ucinne, som odhodlana ist na plastiku.

tinach
5. nov 2013

Keby si videla moje po 3 deťoch a 6 rokoch kojenia tak tým svojim určite zatlieskas 😀 😀 😀 no nic, jedine pusapkova podprda a tajne veriť ze národná blocková trhne aspoň 3000 na plastiku 😉

vonicka
6. nov 2013

Cvicenie zial tiez nepomaha. Ja som vzdy cvicila, mala krasne prsia. Odkojila som 2 roky, prsia visia, cvicim pravidelne 3x do tyzdna, svaly mam ok, pevne,ale prsia sa teda vobec nepohli....kym nedvihnem ruky nad hlavu 😀

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
maminkakp
autor
7. nov 2013

@tinach ..tak to bol super komentar 🙂..asi sa do tej bločkovej zapojim aj ja 🙂

maminkakp
autor
7. nov 2013

@jaruska12345 ...ja v tie talebletky neverim..a sú to drahé vecičky ☹

stepanka274
7. nov 2013

@maminkakp mne sa to tak nejak upravilo samé, kojila som 4 deti, celkovo 48 mesiacov, žiadne tablety , možno pravidelný S 😉 😵 🙂

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
maminkakp
autor
7. nov 2013

@jaruska12345 ...a čo to je?

anjelicek26
7. nov 2013

@maminkakp - cvicit pomoze len trocha, menstruacia a cyklus pomoze len trocha (takze ziadna antika, tam sa ziadne prsne tkanivo nebuduje pred mrchou), krey nepomozu vobec... ja sa chystam na mama plastiku o rok-dva, ked bude maly odstaveny.

tajka1986
7. nov 2013

@maminkakp 😀 😀 😀 😀 😀 odpadnem , že ponožky 😎

huterika
7. nov 2013

@anjelicek26 co je mama plastika?

anjelicek26
7. nov 2013

@huterika - podvihnutie prsnikov, ziaden silikon, ziadna umelina, len vratenie na povodne miesto, nakopat tu hnusnu gravitaciu do urcitych miest 😀

huterika
7. nov 2013

@anjelicek26 to znie fajn, no mne by sa hodilo ich aj trosku napumpovat 😀

vejula
7. nov 2013

@maminkakp ja dojčim ešte obe deti a tiež sa to už neda porovnať s tym stavom čo bol. Vieš to, že v každom časopise vidiš 40tničky s prsiami jak v 20 a bez jedinej vrasky so 40 kilami aj s topankami, to neznamená, že to je normalne že to tak ma byť. Treba si uvedomiť že normalna si ty, nie ony. Spytaj sa samej seba prečo si nespokojna, prečo sa ti to nepači? LEbo všade prezentuju tu idelanu krasu, starnutia sa boja a snažia sa ho ignorovať. Ale to je skôr smutné.
Tiež som mala blbý pocit pri pohlade na moje prsia, ale teraz si uvedomujem, že takto je to normalne, že si nebudem zakryvať oči pred životom. Toto je život tak to proste chodí a basta

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená