CT brucha
Dobry den, prosim Vas mile zienky, co vsetko ukaze ct brucha, s pichnutou kontrastnou latkou bez pripravy criev. Ked ma niekto skusenost, napiste mi. Budem ozaj vdacna.
@danka_111
@ingrid56
@danka_111 dievčata surne potrebujem pomoc....15 rokov,extremne bolesti brucha strašne naduvanie.....chodim na gastro dg.uz 15 rokov a viac Syndrom drážd,.čreva ,Sibo,a intoler.laktozy....Den co den coraz horšie,žlté hnačky,krče v bruchu... prosíkam dr,z gastra o CT...nechce mi ho dat spraviť,vraj netreba ,kedze bola kolonoskopia negat,ale ja mam pocit,ze naozaj umieram....uz to envydržím s bolesťami... :-/ Moja otazka...ako dostať od koho kto by ma poslal na ct? som uz zufala a na pkraji sil...
@ewka1980 a preco tak trvas na ct ? skor ti mali robit krvne testy a stanovit intolerancie a striktne sa drzat diety
nemas endometriozu ? co povedal gyn ?
mne robili ct bricha ale teda realne mi skor porisila situaciu kolonoskopia
@loginexistuje
@ingrid56 bola som aj na laparoskopii,lebo si mysleli,ze mam zrasty...ale všetko ok .)
@iwkaa_97 Dobrý deň, mám podobný problém. Už vyše roka ma bolí v pravom boku. Raz z prednej strany a prenaša sa to smerom dole, alebo doļava inokedy zo zadnej strany. Je to taká tlaková, až ťahavá bolesť , teraz už miestami aj pichanie. Už som bola 3x na Usg, krv ok. No nikto na neposlal na Ct ani MRI. Cakam na kolonoskopiu. Ct brucha je možne len s kontrastnou látkou?
@ingrid56 tusila som, ze v tom bude histamin. Ja ju mam tiez a aj tie bolesti, ktore ste opisovali, presne do bodky. Roky som sa s tym trapila a roky ma mali za hypochondra atd. Takze silne sucitim. Inak mne to sposobuje primarne drozdie/kvasok. Zacala som chodit na biorezonanciu bicom a ta mi velmi velmi pomaha, dokaze totiz vyviest histamin :D Vtedy pride obrovska ulava. Tak som rada, ze uz mate aspon diagnozu, mne osobne spadol kamen zo srdca, ked som zistila, ze je to "len" histamin
@zaba22 kým mi to zistili som prežívala totálny horor 🙈 do tých bolestí s bruchom som si objavila hrču na krku , takže hneď operácia , vybrali mi nádor spolu so štítnou žľazou , našťastie nezhubný 🙏🙏🙏 už som 5rokov od operácie a našťastie všetko v poriadku 🤗🙏 podľa toho čo mám popísané v zdrav. karte , tak mám histamínku od detstva , ale nikdy mi na to nevedeli prísť 🙈
@ingrid56 dobrý deň prosím vás.. je to už pár rokov ale vyriešili ste tie problémy ? Čo to bolo prosím vás ?

@leameleg a nemôže ísť o endometriózu? U mňa majú podozrenie , ale na MR ma poslať nechcú a rezať sa nechcem dať ...