Herpes zoster neustupuje

red_cat
1. aug 2016

Ahojte zienky. Mate niektora podobnu skusenost ze herpes zoster a la pasovy opar sa vam na jednej strane tela zahojil vdaka liecbe no po 10 dnoch liecby vyskocil opat. Mudr ma prave tak postrasila smrtelnym herpetickym zapalom mozgu a podobnymi diagnozami az som sa zosypala a doma revem ako mala:( mate s tym niektora skusenost ze to svinstvo neustupovalo no nakoniec sa podarilo potlacit? Uz som zufala.. je mi hrozne:((( pritom flaky na chrbte nemam velke..len dva take centimetrove..

janinah
1. aug 2016

akú si mala liečbu?

loginexistuje
1. aug 2016

Kolko herpesinu v tabletkach si nrala aj mast si mala a dostatok bkomplex forte

red_cat
autor
1. aug 2016

@janinah
@loginexistuje 10 dni herpesinu ..najprv 2 tbl kazde 4 h a po par dnoch len 1 tbl kazde 4 hodiny.minula som asi 5 tub masti zovirax.. no a na 10ty den liecby sa mi pritazilo a spravil sa mi novy flak anove navrete uzliny. B komllex forte jem 3x denne odzaciarku liecby, 2000mg C, probiotika..

lucinka511
2. aug 2016

@red_cat a na infuznu liecbu ta neodporucila? zovirax sa podava aj infuzne.spytaj sa na to.mozno to zaberie lepsie a ak ti to neprejde.skus sa objednat na infektologiu.tam by si mali vesiet poradit skor s takymito virusmi ako obvodny lekar a neplac.este sa ti nic nepotvrdilo.ty hl odychuj a dopuj sa vit b pokial ti dr nenastavi inu lievbu.

loginexistuje
2. aug 2016

@red_cat podla mna tiez si mala ist na infuzku a nejako malo herpesinu si brala

sisita999
2. aug 2016

Podla mna to trva pokym da toho clovek zbavi.vacsinou aj pol roka. Zvysit hygienu a zmenit stravu. Vela kalia jest najdes ho v zelenine salatoch a zinok v pistaciach. Hlavne sa nesmies podavat a stale sa niecim zamestnat.

werci
2. aug 2016

Neboj sa, smrtelne to nie je, urcite nie v tvojom pripade 🙂 ja mam s tym tiez problemy, mam oslabenu imunitu, kedze dlhodobe stresy v praci a popritom studium vs, malo pohybu a slnka, malo volneho casu. Takze oslabena imunita, z coho boli nejake vlecuce sa choroby, caste jacmenne zrno a tento pasovy opar. Najlepsie ist na infektologiu alebo imunologiu, lebo to svedci o oslabenej imunite. Ja som na to nemala cas to riesit a tak som v tehotenstve mala pasovy opar opat a viackrat, no a stale to neriesim, kedze kojim a ani nemam cas behat po doktoroch ☹ inak ja to mam vzdy na tom istom mieste velkosti asi eurovej mince a liecim sa homeopatikmi. Herpesin som brala len prvykrat a s tymi homeo mi to do tyzdna prejde. Potierala som to takou mastickou z lekarne (urea alebo tak nejak) a neskor som presla na propolisovu tinkturu. Nie som si ista, ci zovirax na to zabera, kedze to sposobuju virus ovcich kiahni a nie klasicky herpes. Treba to ovsem poriadne vylezat a vyliecit, je to znamenie, ktore ti dava telo, ze sa mas zastavit. Ja som vtedy nesla na PN-ku a dopadla som ako som dopadla, s narusenou imunitou a chorobami ☹

daimon
2. aug 2016

A je to zoster?Mna tiež furt strašili ze mam zoster , ale údajne to mam genitálny , mne sa robí na zadku vo veľkosti 2 e mince ako kedy, mam ho každý mesiac alebo ob mesiac, vačšinou keď mam menzes, veľa stresov, po nocnej, keď som bola tehu , tiež každý mesiac vyskočil, strašili ma ze budem mat poškodené dieťa😳.Uz som všetko možné vyskúšala, dlhodobo herpesin pomohol ale ako som ho vysadila hned sa mi objavil🙄, a virostatika veľmi oslabujú imunitu.Brala som Isoprinosin, tiež nezabral, robili mi komplet krvné vyšetrenia na imunologii, vraj mam oslabenú imunitu, ale nič hrozne.Zistili mi alergiu na lepok, uz 8 mesiacov som na bezlepkovej diéte, kúru aloe vera, s probiotikami silnými nám za sebou a uz som ho tretí krát dostala 😏,teraz beriem B vitamín, selen, zinok, Ester C, L lyzin, Probiotika tak uvidím či to zaberie.Imunologicka mi chce pichnúť uz injekcie ale s tým nie som nadšená, skúšam zatiaľ takto.Mna ten herpes na 2 dni odrovná , cítim sa ako pri chrípke