Holíte si intímne partie?
Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....
@moni244 tak hlavica ma nenapadla,ja by som si vzala zrkadielko.Ale teraz vazne,ja som si ju este nevidela.Vsak ani Boha som nevidela,a asi je...
@charlie1980 človek si pomôže keď musí a zrkadlo a sprchu držať a ešte sa aj holiť sa nedalo 😀
@anatalia77 zrkadlo sa zahmlievalo viac a mala som len 2 ruky 😀
@anatalia77
@macamac
Ja by som ju pomenovala na urovni .... Az bude pokosena traaaaaava, maaaaaalo kto takej odolava...napr.
@charlie1980 odolava trave?alebo pipine?
@macamac Ale vies, ked to tam bude vycapene na titulnej strane, musi to aj nejak vyzerat...preto ta trava...
@anatalya77 Slusne sa vyjadruj v tejto teme, prosiiiiim ta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎
ja mam velke zrkadlo v kupelni,cize som videla dost,...
@luba28 No mna by asi z vane brucho prekotilo. Ad 1. Mame ho hore vedla vani a ad 2. Mala som take brucho, ze raz som dokonca zostala trcat na parkovisku, lebo mi jeden somar hned vedla zaparkoval.
@charlie1980 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a potom co si robila???si mala trubit jak o zivot,...
@luba28 Isla som sa zase najest 😀 😀 😀 Fuj, ved som aj pribrala 28kg, musela som striedat obchody s obcerstvenim, lebo ma uz vsade poznali. Este aj po porode sa ma pytali, ci chcem jest to co obvykle.
Babizne, vy ste za par hodin naholili 4 strany... Kto vas ma stihat 😝
@charlie1980 ale ako si vyliezla z toho auta,?????
@liliemegane ale vsak sme sa taaak dobre pobavili... Mozno to nebol ucel, ale krasne si nam nahrala a mas obrovsky cerveny bod... Toto je caro nechceneho, ale rata sa ti 🙂
@luba28 Nie, to tak som ho nasla, ked som sa vratila k autu. Ked som prisla, nikto tam nebol. Cabrio by vtedy velmi pomohlo 😀
@luba28 mozno vypadla
@charlie1980 jaaaaj, a to by si ,akoze s tymi kilami,ze hop a uz si v aute,alebo ako do toho cabria????
baby hadam sa s hrackarskym papagajom, mne ten cerstvy vzduch nerobi dobre 😀
@luba28 No hlavne by som si davala pozor, aby ma neprekotilo. Lebo by som dopadla ako katarinka, co sa uz prevratit nemoze. To by som snad zvladla ....keby sa na mna ludia divne pozerali, tak by som im povedala, ze robim fotoshooting 🙂
@liliemegane bola tu prenadherna zabavna tema Pridite pred chlapmi, v ktorej sa mohol kazdy veselo vysantit a adminu ju zamkli. Dodnes nevieme preco, lebo traja admini dali tri vysvetlenia. Aj v tej teme sa nasli take, co sa zhnusene pohorsovali, boli aj take, ktore apelovali na nasu moralku a slusne vychovanie, dokonca sa nasli aj majitelky ventilcekov na nesmradne a nehlucne vypustanie traviacich plynov, ktore sa dusovali, ze si v zivote neprdli...
Nas veselych uzivatelov MK rozprasili ako prasivych do priestoru. Ale sem tam sa zideme a uzivame si to. Aspon chvilu, kym to nezamknu.
Lebo veselost ludom kole oci, a treba ju vykynozit uz v zaciatku 😝

@moni244 Ze mna toto nikdy nenapadlo !!!!! By som bola pri porode s tip-top ucesom 😕