Holíte si intímne partie?
Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....
@charlie1980 no ja si to predstavujem,ze ako a smejem sa sama k sebe,.... 😀
No nam prave odstavili teplu vodu... Takze vecer asi pootuzujem. Vyuzijem tu chvilu ked budu vsetky chply postavene a ufiknem ich noznicami naraz. To bude aka exoticka funofrizura 😀 😀
Panenka skakava... 😀 😀 😀
@anatalia77 neblbni! Neverim, ze si nevidela... 😀
@jabadaba nevidela,ale napravim 🙂
@anatalia77 😵
@zita19 Joooooj, tak to vam skutocne nezavidim ! Ale vyhodu to ma, presne ako pises. Akoto, na SK sa v zime odstavuje tepla voda ???
Neverim vlastnemu oku!!!!!:|
@charlie1980 NIe predmimuly vikend praskol teplovod a spadol system v celom meste a dnes len u nas pred blokom zacali ujkovia jamu kopat. Kopali, kopali az vykopali rury od naseho bloku po vymenicku. Ale co budu robit neviem, lebo za cely den ziadna para z tej diery nesla a keby tam bola na rure dierka tak v tejto zime by sa parilo 😝
@zita19 A dokedy nebudete mat...??? Ci nevies...??? Kurna, mas aspon taky velky hrniec na zohrievanie...???
@charlie1980 Neviem dokedy nebude. No my dospelaci sa nejak pretlcieme. Prinajhorsom sa pojdeme okupat ku kamoske co byva oproti, na Samka vodu ohrejem, keby bolo treba. Hlavne nech kuria.
@zita19 Clovek si aj stredoveku dobu pripomenie. Ozaj, ved vy mate male babatko !!! Davajte na neho pozor, nech nenachladne, mysiacik.
Ok, ale odchlpovanie si rob radsej doma, lebo mna by to zato nasrdilo, keby sa u mna niekto odchlpoval.
no babyyyy.., clovek tu jeden den nie je a z takej vaznej temy sa napise 12 stran? 😀 A bali ste sa, že sa neujme 😀
@charlie1980 Odchlpovat zacnem az na jar... Ja cez zimu na prirodno...
super tema 😀 zijem v USA a kamoska prisla zo SK a mala ist na gynekologiu a pyta sa ci sa moze oholit? ja som na nu kukala ako ze preco? no ze ked na SK chodila k doktorovi ze jej to zakazal, ze raz bola vyholena a zdrbal ju, chapete to?????
@bronia13 nie
@bronia13 A preco jej nepozeral tam kam ma, myslim du fune a miesto toho jej na kozuch kukal ?????? Nechapem, ved bol gynekolog a nie modny designer. 😎 😎 😎
@charlie1980 vsak prave preto som bola taka v soku ked som to pocula, divne nie?
Kto vcera nestihal drziak na tablet
https://www.modrykonik.sk/group/5821/a-zeby-som...
@zita19 Haaaaahahaha, asi sem zavolam vejulu 😀 😀 😀
@charlie1980 opovaz sa!!!! Okamzite to tu zatrhne, napise nam poznamky do ziackej, dostaneme riaditelske pokarhanie a podmienecne zhrosenu znamku zo sparavania (aj ked by sa sem lepsie hodilo to starosvetske: z mravov ) 😝
@zita19 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@charlie1980 uz pustili teplu vodu 😀 Idem sa oprat
@zita19 Chvalabohu !
jeeemine to niektore otázky tu na MK fakt nemaju chybu ako nič v zlom 😀

@zita19 aaale,uz druhy diel tocime,tak hadam,ze sa bavia aj oni a nepokazia nam sprijemnenie vecera,..