icon

Holíte si intímne partie?

kvetinka123
2. feb 2014

Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....

saska2208
3. feb 2014

na kona sa obraciam so vselicim, a hladam rozne temy, ale poviem Vam, toto som tu este nenasla... ani som teda nehladala,ale po precitani komentov,som prisla na jednu vec, jedna takato tema, to tu celkom pekne spestrila :D ale uz by nemuseli byt ... :D

bonnie1
3. feb 2014

@saska2208 hoci tema odveci musime uznat je v odpovediach tolko humoru..aspon ja som sa zabavila. a ziadne hadky 🙂

saska2208
3. feb 2014

@bonnie1 hej aj ja som to tak citila, take odlahcenie na konikovi, nie stale len nejake hadky a sledovacky a ohovarania... raz za cas ozaj padne dobre sa zabavit na niecom taktomto... :D ale riesit int.partie..... ja neviem :D

bonnie1
3. feb 2014

@saska2208 neviem ake dusevne pohnutky ju viedli k zalozeniu tejto temy..ale ..blizi sa valentim. mozno vytiahne na mangela nejaky super zostrih vdaka radam niektorych bab 🙂

fopka
3. feb 2014

@katka1981 ty maš môj pas? 😀 ved ho mam pri sebe, bola som nedavno na Ukrajine s nim

fopka
3. feb 2014

@charlie1980 inac, vies ake je to miesto v okoli jazvy citlive a ako to bude boliet pri tetovani?

charlie1980
3. feb 2014

@saska2208 Aj ja tu perglim, perglim, kadeco ma zaujima, len ma hneva, ze sa to nejak vzdy obrati na hadku, vycitky, osocovanie, no proste ako v nejakom nevydarenom manzelstve. A tak si len citam, sem tam nieco prispejem, najlepsie neutralne no a uz aj sa odtial pakujem, lebo sa to vacsinou zvrhne. A vyberiem si z textu pre mna len to prinosne. A inak sa sem chodim odreagovavat na taketo temy, kde sa diskutuje o vsetkom 😀 Ked je pohodova nalada s babami, tak tam zotrvam.

fopka
3. feb 2014

@liliemegane ake urazanie? ved nikto nikoho neurazal ani neosocoval a uz vobec nie zakladatelku temy... bavili sme sa navzajom medzi sebou a utahovali jedna z druhej

katka1981
3. feb 2014

@fopka, ona je masochystka, preto to chce

katka1981
3. feb 2014

@charlie1980, konecne si vysla s pravdou von. Ake stastie, ze sme sa my dve nakoniec nevzali, ze? Takto sme aspon stastne, aj ked zijeme oddelene. 😀 😀 😀

saska2208
3. feb 2014

@charlie1980 presne ako pises, take uvolnenie ja este popri fajsbuku :D sem chodim, ked uz mala spinka vecer, tak si aspon toto uzijem a popri tom telku kuk 🙂

jamabe
3. feb 2014

@fopka No veď to ja nazývam overal 🙂 (bavlnené pyžamko v celku)..

fopka
3. feb 2014

@moni244 presne, ja som sa pri tejto teme dozvedela vsetko co som chcela 😀 aj nieco navyse 😀

katka1981
3. feb 2014

@zita19, vytras blchy 😀

zita19
3. feb 2014

Ja mam breberky a pred kupanim ich stahujem Maxovi do kozucha, aby im nozky nezmokli, lebo by sa im mohlo smykat 😝

charlie1980
3. feb 2014

@fopka
@katka1981
Teraz vazne...jazva sice este trochu boli, ale chcela som to samozrejme okolo jazvy a este chvilu pockat, este je dost zacervenana. Inak ja som celkovo taky nezmar, uz vecer po CR som liezla do vane sa sprchovat, stojan vedla vane, sestricky skoro vyrutilo.

zita19
3. feb 2014

@bonnie1 Prene to: ZIADNE HADKY.... Aspon obcas sa tu da v pohode citat a pisat

fopka
3. feb 2014

@charlie1980 ja som viac ako 10 rokov po operacii ... a nedavno som sa bola tetovat, len trosicku mi zisiel k tomu miestu kde je jazva a som myslela, ze sa pokakam

zita19
3. feb 2014

@charlie1980 A mala by si dat taku nejaku kompoziciu, ktora by pokracovala do medzinozia a podla aktualnej frizury by sa ukazoval raz listocek, raz kvietocek, inokedy cela kyticka 😀 😀 😀

charlie1980
3. feb 2014

@katka1981
Nielenze oddelene, ale pakovala som sa na mile vzdialene a takto virtualne sa proste nic nepokazi. Vypnem sa a hotovo.

charlie1980
3. feb 2014

@fopka Fakt...??? Po 10.rokoch...? Este pockam par mesiacov, koniec koncov, este som chcela jedno dieta, takze mozno si to nakoniec dam po druhom, ak sa podari. Uvidim. Ale urcite si pri tom na teba este spomeniem.

charlie1980
3. feb 2014

@zita19 Si ma inspirovala tvojou fantaziou 😀 😀 😀 Zitka, nie si ty nejaka floristka ???

zita19
3. feb 2014

@charlie1980 nie, ja som kockata hlava... Ale zas viem, ze estetika nie je druh natieracieho syra ani avivaz... 😉

offo
3. feb 2014

Inak mám otestované že aj zapaľovačom to dobre ide... 🙂
A keby ste vedeli ako rýchlo .... 😀

soltyska
3. feb 2014

@niky21 no určite neodpoviem, čo je koho potom aký ja mám tam dolu zostrih a nie to ešte zverejňovať na nete, a už vôbec ma nezaujíma zostrih dalších xy žien.... a stojím si za tým, že je to primitívna téma na diskusné fórum na stránke, ktorá sa venuje deťom, toto môžeš tak rozoberať s kámoškou v obývačke pri vínku, nechááááápem.... A som rada že si tu ženy robia z toho skôr žarty, až doteraz som sa na tom bavila, ale ked to berieš tak vážne nech sa páči... 😉

charlie1980
3. feb 2014

@offo Ale to m taky oskvarkovy zapach. Nechcem mat susedov pred dverami v domneni, ze som im napiekla pagace, ok...?
Ozaj a kde je vlastne zakladatelka....? Ani na moju objednavku na parochnu na susku nezareagovala. Hmmm, teraz musim vymyslat iny Valentinsky darcek 😕 😕 😕

fopka
3. feb 2014

@charlie1980 hej, akoze rana je vyhojena... ved tolke roky uz presli, nie je vobec citliva ani nic, no ked mi tam s tou vrtackou v okoli zabzucal, ma presla vsetka sranda

zita19
3. feb 2014

@offo aje dost smrdi, nie? Ta letlampa je rychlejsia 😀

charlie1980
3. feb 2014

@fopka To by som si fakt nemyslela, ze po takej dobe, chapem rok, aj dva...ale 10...??? Ved uvidim, mozno budem odtial utekat s nohami na pleciach 😀 😀 😀

katka1981
3. feb 2014

@charlie1980, oskvarkovy zapach, sa dusim. Si si pomylila smer? 😀 😀 😀