icon

Holíte si intímne partie?

kvetinka123
2. feb 2014

Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....

charlie1980
3. feb 2014

@zita19 Tak ku gyndosovi ides upravena ! To mi je nejak podozrive ! A k tomu tie Vianoce ! No krutim len hlavou 😀

sonicika
3. feb 2014

@macamac prepac ze ti to napisem ale uz sto krat som mala chut to povedat a ... strasne trapne prispevky mas... vazne nie su vtipne a premudrelost steba ide ze mam dost

zita19
3. feb 2014

@charlie1980 Vsak musi byt pekne upravena. Keby mi taku neucesanu zbadal, mozno by ho vyvratilo a kto by ma opacil?
Jedine, ze by sestricka vysla do cakarne a popytala nejakeho chlapa co cakaju na ocne v ramci preventivky... Viem si predstavit, ze by musela spisat poradovnik. Podmienka by bolo, ze opacit mozu len ti co na ocnom dostali do papiera od preventivky pecatku "bez obmedzeni na pracu"... A mne by tepsicku vykukali az by jej z oci doslo, lebo zvycajne ich tam sedi aspom 20 😀 😀 😀

macamac
3. feb 2014

@sonicika nevadí, v pohode 😉
hlavne že ty máš super príspevky 😉
nechcem sa páčiť všetkým a tebe tiež nie
jednoducho ma preskoč a nečítaj 😉
a dúfam teda, že si prelúskala všetky moje príspevky tu od roku 2010, keď tak súdiš
ale čo, aj taký ľudia musia byť 🙂
my sme sa tu s kočkami bavili
za to,že ty nie, to nie je môj problém 🙂
prajem krásny deň, múdra žena 🙂

charlie1980
3. feb 2014

@zita19 Navrhujem piratske oka ! Na dalsiu kontrolu ich nezabudni zabalit do tasky. Prelepit aspon jedno oko ! Zitka, skutocne, cim menej oci, tym lepsie pre tvoju povest 😎 😎 😎

piacere
3. feb 2014

@sonicika hm... @macamac je jedna z mála žien na koňovi, ktorá má múdre a k veci príspevky... A to, že na stupídne témy reaguje vtipne (aká otázka, taká odpoveď) .... Ale pre každého je trápne niečo iné, že áno 🙂

zita19
3. feb 2014

@charlie1980 A ja som myslela, ze aj pre toto plati ako v muzeu. Obzerat povolene, dotykat zakazane 😀 😀 😀

macamac
3. feb 2014

@piacere ďakujem za podporu 🙂
vieš, nedalo mi to, zazdalo sa mi, že je tu niekto frustrovaný a sleduje ma
tak som si teraz mrkla témy, čo založila a kde prispela, a teda, pomlčím o jej vyjadrovaní 😉
ja nesúdim,tak ako ona to píše druhým, nech nesúdia, lebo zrejme to len ona môže 😉
ale tak, čo už
mňa negatívne naladený človek nerozhádže 🙂 🙂

moni244
3. feb 2014

@macamac náhodou, mne sa páčia tvoje príspevky 😀 😀 😀 😀 😀 veď si môj druhý nick 😉

charlie1980
3. feb 2014

@zita19 😀 😀 😀 To dufam ! Len som teda vypocitala, ze 20 ludi=40 oci. 20 oci a zvysok zakryte by celkom stacilo, nie ...??? Uff, to bola tazka rovnica. 😀

charlie1980
3. feb 2014

@macamac Nieze sa ty teraz kvoli Soni oholis !!!!! Od nervov !!!!!! A odides navzdy !

macamac
3. feb 2014

@moni244
@charlie1980 😀 😀 😀
baby ďakujem 😀
ste také zlaté
náhodou, ja som sa včera taaaak bavila, že muž bol už mierne nahnevaný, lebo nepočul film 😀 😀 😀
ale nešla som do tej garáže nakoniec, bo fakt že fúkalo 😀 😀 😉
@moni244 očuj a odpisuj pomalšie, aby som stíhala preklikávať stránky - na jednej ako ja, na druhej som prihlásená ako ty 😀 😀 😉

macamac
3. feb 2014

@charlie1980 ne ne ne
nebudem sa holiť 😀
a inak, prišla som na niečo
na popálenej koži už nerastú chĺpky
len - ako to tam.....popáliť? 😕 😀 😀 😀 😕 😲 😨 🤐

moni244
3. feb 2014

@macamac jaj, sorry to ten prstoklad, čo som mala na strednej sa ma nejako drží 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moni244
3. feb 2014

@macamac budem morbídna - kulmou 😀

macamac
3. feb 2014

@moni244 😀 😀
a žehličkou? hmm?
normálnou, alebo tou na vlasy? 😉 😀

moni244
3. feb 2014

@macamac na vlasy 😀 lepší tvar

charlie1980
3. feb 2014

@moni244 Auuuuuuuuu !!!! Ty si fakt morbidna, drastacka ! A aj nejaka zastarala. Ja som moderna. Ja pojdem na LASER, HA !

moni244
3. feb 2014

@charlie1980 načo platiť, keď si to človek môže urobiť sám 😀 len ma to napadlo, videla som minule CSI Las Vegas a tam vypalovali ranu po guľke kulmou, preto ma to napadlo 😀 😀 😀

macamac
3. feb 2014

@moni244 takže nie tvoj nápad 🙄
zas obkukávaš z telky 🙄 😀 😀

charlie1980
3. feb 2014

@moni244 Tak ked uz aj v Las Vegas to takto praktizuju, tak asi to nebude zastarala metoda. Ospravedlnujem sa. Ved je to predsa Amerika ! Tak viete co, skusim aj ja ! Ale az zajtra, lebo susedia sa pomaly vracaju z roboty a nechcem mat policiu na krku v domneni, ze ma muz tyra. Radsej ked budu vsetci v robote

moni244
3. feb 2014

@macamac to nie je obkukávanie, to je inšpirácia a nasávanie informácií pre ďalšie využitie 😀 😀

moni244
3. feb 2014

@charlie1980 ona použila uterák do ktorého zahryzla aby nekričala nahlas 😀

macamac
3. feb 2014

@moni244 😀 😀 😀
jasné, človek sa učí celý život 😀 😉

charlie1980
3. feb 2014

@moni244 Dufam, ze nemala mostikove zuby 😕 😕 😕

zita19
3. feb 2014

@macamac ja mam rada tvoje prispevky... Cely MK je tak smrtelne vazny, ze je chvilami na nevydrzanie... Trosku humoru to tu vzdy trosku "prevetra"... Vcera cez obed sa tie vazne pohorsili nad stojanom na iPad... Musi byt strasne zit taky vazny a nevesely zivot. Sranda musi byt aj ked na chleba nebude... Tak sa smejme pokial vladzeme. 😉

moni244
3. feb 2014

@zita19 ten stojan bol svetový, som sa rehotala ako nepríčetná na ňom 😀

charlie1980
3. feb 2014

Aky stojan, baby ...? Aj ja chcem citat 😕 Maly sa rehoce so mnou, tak mu musim robit opicku 😀

zita19
3. feb 2014

@charlie1980 Najlepsia bude letovacia lampa... Zehlicka blbo kopiruje teren 😀 A nezabudnut zakravacou paskou vykryt tu sipku smerom dole 😀 😀 😀 Lebo ked zabudnes, budes si ju musiet dat vytetoevat a dopadnes ako poniektore s obocim 😝 😝

moni244
3. feb 2014

@charlie1980 už tu nie je, stopli ho ☹