Idem minimálne na týždeň do nemocnice
Ano, na gynekologiu …. A beriem si stredný kufor, je to ok? 😂 však už len toaletak, uteráky a slapky mi koľko miesta zabrali :/
@oriesocek no mne povedali nočné košele, idem na gynekologiu … mám 3, spodné prádlo na týždeň, 3 uteraky, 3 toaletné, slapky do sprchy, slapky, banany, cukriky, 3 minerálky a teda do takeho mini kufra mi to nevošlo
Pribal pribor a pohar, asi aj saponat😑 vlastna skusenost
@jarkap1 a to pritom 200€ mesačne odvod do poisťovne a ešte aj toto🤦🏼♀️ dufsm že aspoň dezinfekcia na ruky či mydlo bude … 😅 ale nevieš poradiť, či pyzamko alebo nočné košele? Lebo neviem si predstaviť ako sa budem s infuzkou prezliekať a zas aby som nebola podivin v pyzame že mi povedia a košeľu doniest!😂
Boxe moj ze ta toto trapi co obliect do nemocnice...
A ty za tých 200 za mesiac očakavas All inclusive od nemocnice,od lekárov a od sestier?
to za tebou nikto nepride ze by ti pradlo ciste doniesol a spinave odniesol?to v tom kufri budes mat tyzdnove nohavicky?sprav doma kopky jeden uterak jedna kosela 3 gatky jedna voda jeden toaletak.kazde dva dni navsteva pride s cistou kopkou a spinave im das zobrat domov.zbalis sa aj do igelitky.
Ja som bola v nemocnici 3 týždne, potom som už dochádzala. Tie 3 týždne som mala asi stredný kufor, ale muž mi každý deň zobral nočnú košeľu a uterák domov vyprať a doniesol opraté veci z predchádzajúceho dňa. Inak som mala pri sebe vždy aspoň 3 košele, pre istotu. Mala som nočnú košeľu, pyžamo po operácii by som nevedela mať.
Pozri sa, dones si co potrebujes a nestresuj sa, ze sa mas zbalit do igelitky.
Snad ta vo dverach neotocia za to, ze mas prilis velky kufor 🙂
Keby bolo treba, tak navsteva odnesie, donesie,...nepridavaj si zbytocne stres z velksoti kufra. Nadych, vydych...
@angelinja boze moj, trápi, lebo bývam daleko od Bystrice a tak ak na gynekológii chcú náhodou nočnú košeľu, nemá mi ju kto doniest v priebehu dna
no takto sa opytam, na co su ti 3 uteraky a tolko pyzam? Ale kludne ak vyuzijes. Ja na tvojom mieste si ale vezmem aj pyzamove gate, nam bola zima v nemocnici... tie vzduchotechniky tam robia svoje. A ano, kufor je ok... posledne som videla kocku co niesla, kufor, tasku, kabelu, proste 2 dospeli ludia ovesany taskami :D Kludne si vezmi.
A citam ze BB, ak roosveltka urcite si vezmi aj dlhe gate a hrube ponozky :D aspon pre istotu. Neviem co ti idu robit, ale vizity su rano, pripade vysetrenia cez den ale zvysok dna budes drgotat zubami ak nie si otuzila :D A neviem ako na gynde, na chiru aj neurologiu som si brala vankus :DD Inak migrena.
CO sa tyka drobnosti, je tam obchod, bufet, s jedlom, drogeriou, kozmetikou aj toaletakmi a niviem cim, kupis si tam hocico :D Ak by pochybilo. Nemaj stres.
@saxana000 a co ked bude mat v kufri tyzden spinave? ked ides na dovlenku/deti do tabora, odnasas spinave veci do pracky? :D jedno vrece, zbieram to tam, potom odnesiem rovno do pracky.
@autorka no ja som lezala na gyn v KE rok a pol dozadu a veru mydlo, toboz dezinfekcia nebola. Ani toaletak.
Potom som nedavno lezala na gyn v Prahe a tam bolo vsetko uplne, od mydla, dezinfekcie,poporodnych vloziek, podloziek, utierok.. Som sa v duchu smiala, ked som dala naspat toaletak do tasky, ze Slovaka spoznas v zahranicnej nemocnici podla toaletaku pri sebe😂
Napíšte mi správu, robím tam.
Tak.ked jej bolo blbe ist s velkym kufrom ponukla som riesenie...za.tyzeen ju snad moze prist niekto navstivit pradlo pyzamo uteraky mineralku priniest aj odniest..
A dovolenka damy neni nemocnica kde zdielas izbu s cudzimi ludmi kde nemas poriadnu skrinku ani ziadny zivotny priestor.
@nelca0510 myslím, že nik neočakáva All inclusive, ale aby som si musela brať do nemocnice príbor, pohár, toaletný a častokrát aj obväzy (áno, aj o tom som počula, na obviazanie nôh proti zrazeninam), tak to je ..... No nemám na to slušné pomenovanie. Bolo super myslieť na takéto veci, keď som bola doma v šialených bolestiach a čakala na RZP. Ešte že ma balil najstarší syn a navigoval ho môj manžel po telefóne. Inak by som zabudla aj peňaženku doma.
Takto, kosela je lepsia v tom, ze ak ti potrebujú kuknut spodok, tak ju len vyhrnies
asi som mala stastie, ale teraz vo februari som si nestastne zlomila ruku - rychla ma odviezla do nemocnice v Martine - a tu som zazila uplny sok...dostala som koselu, uterak, hygienicke potreba vsetky, hygienicke vrackovky, toaletak a dokonca aj lieky, ktore beriem pravidelne. o personale traumatologie ani nehovorim - skveli ludia, obetavi, empaticki 🙂
Ja som si aj svoju kavu niesla, hrncek, pribor, no prakticky vsetko 😄.
@neznamaznama príbor je samozrejmosť, hádam nechceš jesť nemocničným. A áno, radšej nech platia operácie, ťažké liečby. Sprostosti ako príbor, toaletak si v pohode prinesie. To je to najmenej.

ja som mala mensiu tasku a bolo to ok. pyzama boli tenke, aj to som mala skor leginy + tricko, zupan som nebrala (mala som dlhsi kardigan, ked som prisla a bol v skrini), nejake tycinky navyse, keksiky v pripade nudze, hygienicke potreby, knihy... a teda reálne tam toho vela nepotrebujes.